- Se Oli Niin Ihanaa Pitkästä Aikaa, Mutta En Ymmärrä Kuinka Tässä Kävi Näin.

Taisin näyttää aika ällistyneeltä, ja punastuinkin hieman. Naurahdin hieman että näky oli aika mielenkiintoinen, kun eihän se pyyhe mitään kiinni pysynyt.Lopulta tunsin kuinka aivan uskomaton orgasmi teki tuloaan, ja näin Hannun ilmeestä ettei hänkään ollut kaukana. Hitaasti nousin ylemmäs niin että rintani hipoivat tuota mielettömän ihanan tuntuista kalua, ja siitä ylöspäin.Hannu painautui selkääni vasten ja tunsin kuinka kalu painui pehmeitä pakaroitani vasten. Avasin pyyhettä enemmän, ja sanoin että haluan vuorostani tehdä hänelle hyvää.ilmainen treffi

Hän seisoi suihkussa selin minuun. Puin päälleni ja annoin hänelle hyvänyönsuukon. Tunsin pillun edelleen sykkivän veltostuvan kaluni ympärillä.

Laitoin käteni pikkuhousujen sisään pakaroille ja hyväilin pakaroita, ennen kuin työnsin housut pois pakaroilta ja laskin ne alas. Sä olit vaan sen näköinen siellä pöydässä, kun olisit tarvinnut apua.Olimme olleet yhdessä runsaan puoli vuotta ennen hänen lähtöään.

- Se oli niin ihanaa pitkästä aikaa, mutta en ymmärrä kuinka tässä kävi näin.

Pesin Johannan selän ja sitten vielä rinnat, vaikka hän sanoi jo pesseensä ne.Lähteet: https://www.riemurasia.net/video/Sexy-female-cops/153240

Huvimajassa
Hyväilimme toisiamme kävellessämme kiihottavasti ja etenimme ehkä kilometrin, kunnes sain ajatuksen päähäni. Jossakin vaiheessa Saara kuitenkin laittoi asialle stopin ja sanoi, ettei hän anna tulla sisään ekoilla treffeillä.... Näin nimittäin rinteessä vanhanaikaisen huvimajan. Siinä uskalsimme lähestyä toisiamme ensimmäisen kerran fyysisesti. Emme tosin kauaa kävelleet vaan pysähdyimme istumaan lämpimällä syyssäällä puistonpenkille.

Minä nojasin seisaallaan kaiteeseen ja katselin kun hän alkoi nauttia siitä kuin Sacher-kakusta konsanaan.... Aikamme jutusteltuamme päätimme lähteä kävelemään viereiseen puistoon. Tämän jälkeen pukeuduimme ja saatoin hänet autolleen.


Aulin koulutus 3

Hetken pelkäsin jo että sänkymme hajoaisi. Minnan työnsi Löydä Seksikumppani Suomesta pari sormea Aulin pilluun ja tunsin miten ne liikkuivat välilihan läpi.

Pikku hiljaa orgasmiaallot vähenivät ja Auli vajosi alas sänkyyn.

Auli jäykistyi entisestään kun hän tunsi vieraan käden reisillään. Hän nojasi eteenpäin, silmät kiinni, suu hieman raollaan ja aloitti hitaat liikkeet. Auli hidasti hieman vauhtia mutta jatkoi vielä kunnes hän oli lypsänyt Seksitreffit Helposti Netistä viimeisimmätkin pisarat suoleensa. Välillä kieli hipaisi Aulin klitorista ja Aulin toinen orgasmi oli lähellä. Ensin hän työnsi yhden sormen pillun, sitten toisen ja kohta vielä kolmannenkin. Auli mumisi ja voihki allani ja alkoi taas repiä kahleitaan.ilmainen treffi