Julia Alistuu.

Paineen tunne oli valtava. Hän myös kouri takaapäin mun rintoja ja sanoi niitä ihan kuin pikkupillutyttöjen rinnoiksi.Äänistä päätellen tein Ilmaiset Seksisivut – Naintia & Pillua Tarjolla! oikein.

Hän kyseli, millaisista vaateista ja millaisesta menosta olisin kiinnostunut. Siirsin stringihousuja vähän syrjään ja aloin hiljalleen sormeilla itseäni.

Aikani voideltuani, mies sano, että nyt hän on aivan liian kiimainen että hänen täytyy saada tyhjentää pallinsa minuun, ja ei välttämättä kestä kauaa.

Vessassa riisuin vaatteeni. Se oli mukava Näin Löydät Luotettavan Seksikumppanin kaksio.

Hiljalleen

...

Minä Aloin Jo Ihmetellä, Missä Tämän Talon Väki On, Sanoi Seminologi.Sen enempää seurauksia ajattelematta päätin heräsi Kaija tai ei niin minun pitää päästä maistamaan hänen herkku pilluaan. Äkkiä vetäydyin hänen liukkaasta emättimestään ylös, kun hän liikahti, mutta se olikin vain kääntyminen kylki asentoon, samalla noustuani ylös sain peiton kulma vedettyä hänen päälleen. Saunassa huomasin isännän Veikon vaimon Kaijan Kiihottavia Kuvauksia Kimppakivasta omaavan hyvät ulkoiset muodot, toisin sanoen hän oli muodollisesti pätevä. Näin kun hän työnsi pohjaan asti ja alkoi hillittömän pumppaamisen vaimoni Pari Etsii Miestä / Naista Ryhmäseksiin vittuun. Marita

...

- Otetaan Housut Pois, Mä Ehotin Hetken Päästä.

Niinpä työnnän kyrpäni sisään. Istun aivan hiljaa ja ajatukset pyörii päässä, mitä tähän sanoisi?He eivät halua käyttää spermapankkia vaan he haluavat itse valita luovuttajan. He eivät halua käyttää mitään ruiskua vaan että siitän hänen vaimoaan perinteiseen tapaan, hän haluaa kuitenkin olla läsnä. Nainen on tullut raskaaksi mutta he halusivat vielä tulla kiittämään minua kun olin toteuttanut heidän unelmanssa.Kun jälki ruoka tulee pöytään sanoo mies: Tämä voi kuulostaa hieman erikoiselta mutta että heidän on pakko sitä kysyä. Olemme sopineet että mikäli vaimo ei ole tullut raskaaksi niin t

...

Katson Peilistä Omaa Kuvaani.

Pukeuduin ja tein aamutoimeni ja lähdin . . . töihin. Olo oli hyvin rentoutunut ja äärettömän seksikäs. Kello oli jo paljon kun lopulta pääsin kotiin. Kuin tuosta vain hän oli sijoittunut sänkyni päätyyn. Nostin pyllyäni ylemmäs eroottisesta tunnelmasta hehkuen ja ikään kuin kutsuin häntä luokseni lähemmäs. En katsonut, tiesin sen olevan hän. Voihkin nautinnosta.

Onneksi lihava oli tuntuvasti lihavampi kuin olin kuvitellut.

Komensin tyypin sohvaa vasten, perse pystyssä. Sitten hän tarttui varteen ja alkoi vetää sitä samalla nuollen ja imien kuin viimeistä päivää.Sitten se tapahtui. Tahdoin

...

Kuvaruudulla Näkyy Pelkkää Lumisadetta.

Siinä oli se vaaramomentti vielä, että A-rappulaiset saattoivat ilmestyä paikalle halutessaan.Olin kuullut ääniä siltä puolelta jo muutenkin, että siellä todella saunoi jo joku ja hekuma siitä että joku ventovieras yllättäisi minut kiihotti vain lisää.

Miehet työntyivät pilluuni molemmat samaan aikaan, minua ei oltu koskaan aiemmin nussittu sillä tavoin.Tunsin itseni pornofilmien kyltymättömäksi nartuksi ja se tuntui niin hyvältä.Miehet nussivat minua kolme varttia, pikkupilluni sai sellaista kyytiä että en ole ikinä saanut.

Mies tuli luokseni ja sanoi:Mihis tytöllä noin kiire on? Siinä

...

Samilla Ei Ollut Mitään Tarvetta Panna Vastaan.Tämmöinen oli taas yksi kohtaaminen Nellin kanssa.

Tekstailimme yhtenä päivänä Nellin kanssa ja hän ilmoitti että olisi seuraavana viikonloppuna vapaata jos hän tulisi kylään, mikäs siinä vastasin.. "ah, ihanaa saada sun kova kyrpä taas pilluun"ja Nelli polvistui eteeni imien loput spermat kullin päästä.

Palautetta saa laittaa.

Lepäsimme kunnes taas kullini alkoi osoittaa heräämisen merkkejä ja Nellikin alkoi olla taas kiimassa, hän tuli eteeni polvilleen ja otti kyrpäni suuhunsa välillä naiden rinnoillaan, "sido mut selälleni ja nussi kunnolla pilluun ja mihin haluat mut spermat laukaiset s

...

Siirryin Käsipainojen Luota Nurkkaan Reisikoukistuskoneelle.

Harrin liikuttaessa hitaasti itseään Hannan sisällä sperma valuu taaksepäin vetäytyvän kalun mukana ulos vaimoni pillusta. "Moi, sä oot varmaan Hanna?"Hanna katsoi minuun, ja istuutui sitten sohvalle asettaen toisen jalkansa toisen päälle. Vaaleanharmaa villahame ulottui hieman polvitaipeen alapuolelle.

Harrin käsi liukui Hannan reittä pitkin liu’uttaen hameenhelmaa samalla ylöspäin, kunnes hame kiristyi ja pysäytti Harrin käden liikkeen.

Harri liu’utti sormiaan Hannan reittä pitkin siirtyen sisäreiden puolelle.

Come take a look at our blog to see whats going on! See More

Lähteet...

...

-sshhh...

Yrität väittää ja ihana peppusi tömähtää taas pakaroitani vasten. Tunnen huulesi ja hampaasi kaikkialla olkapäälläni. Ruskeat nännisi ovat kovat pehmeiden rintojesi keskellä, häpyhuulillesi ovat turvonneet, seksikkäät huulesi puoliavoimina liikehdit levottomana sängyllä. Mutta muistan palata aina kipeille hartioillesi, saaden sinut mumisemaan tyytyväisenä. Kuiskailen kuinka kauniilta ja kiihottavalta näytät, kerron kuinka paljon haluan sinua, kuinka haluan tekopeniksen tilalle ja tulla syliisi, painautua pehmeää vartaloasi vasten, kiinni ihoosi.

Ihailen hetken pöytälampun valossa hehkuvaa l

...

Laskin Housuni Alas Ja Mies Alkoi Runkata Kovettuvaa Kyrpääni.

Rannalle oli aivan hiljaista olihan kello jo melkein 3 yöllä. Itse asiassa hänellä taisi olla jopa aika suuri.

Tästä me innostuttiin ja alettiin itsekin tahallamme törmätä miehiin.

Molemmat laitettiin sexyt vaatteet päälle ja meikattiin normaalia enemmän. Matkalla olimme meidän perheen kanssa. Päälle Laura laittoi sitten napitettavan paidan, josta jätti niin monta nappia auki että rinnat näky tosi paljon. Oltiin Lauran kanssa päätetty juhlia kunnolla ja kun porukat vetäytyneet jo huoneisiinsa me lähdettiin tanssimaan.Rahaa meillä ei kyllä enää ollut paljoa, mutta ehkä joku tarjoaisi meille

...