Harrin Kieli Kulki Vaimoni Häpyhuulia Alhaalta Ylös, Ja Ylhäältä Alas, Kutitellen Välillä Kielenpäällä Häpyhuulien Reunaa Pysähtyen Hetkeksi Klitoriksen Päälle Ja Palaten Takaisin Vaginan Suulle.Oskari pyysi minua nousemaan, ja kävi itse selälleen sängylle. Hän pyysi minua tulemaan päälleni, hitaasti istahdin hänen ihanan kalunsa päälle, ja tunsin miten se upposi syvälle pilluuni.
Tunsin molempien miesten kädet hyväilemässä rintojani, nipistelemässä nännejäni. Oskari imi rintojani rajusti, toinen mies nuoli ja näykki niskaani.. Oskari katseli silmiini nautinnollisen hymyn karehtiessa hänen huulillaan.. hän nipisti nänniäni lujasti samalla kun veti kalunsa suustani. Tunsin miten toinen mies hieroi peppuani, antoi yhden sormensa leikkiä peppureiälläni, ja sitten työnsi sen hitaasti sisään..

deitti treffit

Juhlamokkaa Miten kukaan pystyy tammoseen? Miten voi sotkea paskalla koko saatanan vessan?

Lähteet... http://www.city.fi/blogit/antisankaritar/vessassa%2Bkavin/129955

Nautintoa vaimolle

Hanna veti tummanharmaata stay up -sukkaa jalkaansa. Terskan päähän ilmestyi kirkas pisara.

Harrin kieli kulki vaimoni häpyhuulia alhaalta ylös, ja ylhäältä alas, kutitellen välillä kielenpäällä häpyhuulien reunaa pysähtyen hetkeksi klitoriksen päälle ja palaten takaisin vaginan suulle. Sopivan ajankohdan löytyminen viivytti kuitenkin fantasian toteuttamista.

Helena pyysi Harria hieman väistämään, jotta hän saisi hyviä kuvia. Harrin irvistyksestä arvaan hänenkin Tekstariseuraa Kellon Ympäri olevan tulossa. Harri Nainen Etsii Miestä löytyi netin kautta, en ollut koskaan tavannut häntä. Kaikin puolin muutenkin Harri vaikutti luotettavalta ja asialliselta kaverilta.

Fantasia oli elänyt mielessäni pitkään, mutta kesti kauan, ennen kuin sain ehdotettua sitä Hannalle.

deitti treffit