”kyllä Arvon Valtiatar” Vastaan Ja Niiaan.

Sain ihanaa suuhoitoa, suihinottoa, nuolemista, maistelua, oikeasta paikasta imemistä, että osasikin. Sitten älynväläys. Vietimme Wappua mökillämme Asikkalassa. Halusin tuon kalun sisääni nyt ja heti ja kunnolla ja sainkin. Ihanan paksu ja kohta taas valmis, ainakin niin toivoin. Me naiset päätimme mennä saunaan, saisivat miehet rauhassa katsella lätkää.

Aika hikisinä kopusimme ulos kuumasta saunasta, paikat molemmilla hellinä ja katse palavana, tämä ei jää tähän! Naimme, kuin pornovideoissa pitkin pöytää, pöydällä, tuolissa, minä peppu pystyssä, tissien väliin ja lopulta peppuun. Mieheni katseli tuotostaan naapurin rouvan vatsalla, rouva oli kauhuissaan ja molemmat alastomat meidän kahden ihmeteltävinä. Otan häneltä suihin, imeskelen, puristelen pusseja ja kohta seisoo taas, kovana ja vaativana.

deitti treffit

”Kyllä arvon Valtiatar” sanon taas ja niiaan. ”Hyvä” hän sanoo ja poistuu. Samaan aikaan huomaan ikkunan suoraan tielle, ulkona on vielä pimeää joten kuka tahansa tiellä kulkija näkee minut, tunnen jotain, en tiedä onko se häpeää, vai iloa.

Tiskien jälkeen siivoan uunin ja lattian ja pyyhin tasot ja pöydän. Yhtäkkiä Valtiattareni toteaa ”Hyvä että vielä naurattaa, tämän päivän siivouksen jälkeen ei varmasti. ”Kyllä arvon Valtiatar” vastaan ja niiaan. ”Niin ja keittiö pitää siivota uusiksi, jälki oli onnetonta, saat rangaistuksesi kun tulen takaisin ja jos et halua sen moninkertaistuvan, niin muun talon tulee olla minua tyydyttävällä tasolla, onko selvä?” Noudatan ohjetta ja seison eteisessä noin puoli tuntia, hänen tullessa alas niiaan ja hän nyökkää hyväksyvästi. Epäröin ja mietin mitä minun pitäisi tehdä, odottaa, kävellä suoraan sisään, vai koputtaa. Molempia kauhulla, mutta samalla olen iloinen asemastani, se täyttää pitkäaikaisen haaveeni palvella Valtiatarta ja alankin hymyillä.

Valtiattareni syödessä olen polvistuneena hänen vieressä ja ajattelen kohtaloani, sekä tulevaa aamupalaani. Ihmettelen mikä keittiössä saattoi olla Valtiattaren mielestä likaista.

Olivia Sheldon - denise milani picture for large desktop - 1920 x 1200 px Tra l'altro e una foto che ho caricato non meno di sei mesi fa ed in cui NON SI VEDE NULLA. Chiedo, al segnalatore compulsivo: "una donna non puo essere bella ed avere le tette?".

Lähteet... https://www.pinterest.com/pin/412360909613817616/

Tutkimus Levillä

Tyttökaverini sanovat jostain syystä, että Marja on pervo.

Mittaus tapahtuu ns. vaaksanmitalla. Kaikki vaaksan ylittävät otetaan jatkotutkimuksiin.

Tutkittavat miehet liikkuvat havaintojeni mukaan Levillä usein porukoissa ja kutsuvat ystävällisesti meidän tyttöporukan mielellään saunomaan. Kokemukseni mukaan miehet saavat silloin helpommin erektion.

Käytännössä olemme tavanneet tutkittavat joskus ladulla, mutta useimmiten ravintolassa.

Minä en ole Levillä pelkästään huvittelemassa, koska valmistelen samalla tohtorin väitöskirjaani Tampereen Yliopistossa. Olemme käyneet muutamana vuonna tyttöporukalla Levillä keväällä.

Ja keväällä taas tavataan …
Yleensä Leville tullessani parturoin häpykarvani niin, että häpyrako näkyy selvästi.

Neitsyt seksiä takka tulen ääressäKristian juoksi kotiin ja tervehti nopeasti kotiväkeä ja samalla riensi omaan huoneeseensa ja lukitsi ovensa perässään, Kristian riisuuntui ja meni nukkumaan aamulla hän katsahti kattoa ja samalla hän muisteli tuntemuksia ja mielikuvia mitä Toni oli herättänyt hänessä, Kristianin sormet pyörivät hänen anuksellaan ja munallaan hetken aikaa ja lopulta koko käsi valtasi kovan ja suonikkaan munan joka seisoi kaikessa komeudessaan Kristianin käden vieressä, hän nappasi siitä kunnon otteen ja huokaisi nautinnosta ja alkoi samalla hieroa anustaan hellin ottein myös samalla hieroen aika rajuinkin ottein munaansa. Pahasti rikki oleva Toni juoksi suruissaan Kristianin luokse, ulkona satoi vettä ja Kristian oli tulossa juuri serkkunsa luota joka antoi kullan arvoisia neuvojaan toivottomasti rakastuneelle serkkupojalleen.

Toni ja hänen poikakaverinsa Markus sattuivat kerran kohtaamaan Kristianin kahvilassa kun he istahtivat kuumalla ja kauniina kesä päivänä, Kristianin pöytään ja alkoivat kuherrella kesken kaiken.

Ei Kiinnostaako PK-seura Turussa, Tampereella Tai Oulussa? kestänyt kuitenkaan kovinkaan pitkään eikä Kristiankaan päässyt fantasiassaan Treffit Järjestyvät Täällä (sis. 5-vaiheinen Opas!) kovinkaan pitkälle kun vahva orgasmi pysäytti kaikki hänen liikkeensä ja lämmin sperma suihkusi hänen vatsalleen massoittain.

Kristian laittoi omaansa ja sitten kääntyi ja suudellen Tonille kondomin ja sanoi että haluan sinut sisälleni ja suuteli sitten kiihkeästi Tonin huulia. He menivät sitten sateesta Kristianin kotiin ja onneksi hänen perheensä oli matkustanut kuukaudeksi etelän lämpöön joten talo oli täysin tyhjä ja ainoastaan Kristianin käytettävissä. Hän hieroi ja nautiskeli anuksen ja munan hyväilystä ja myöskin ajatuksesta joka hänen mielessään jo kiivaasti pyöri ajatus jossa hän ja Toni rakastelivat niin että Toni makasi hänen päällään ja työnsi suonikkaan ja paksun munansa hänen anukseensa hitaasti ja niin että molemmat nauttivat kovasti työnnöstä.

Markus otti kuvia rakastavaisista ja kehitti sitten ystävättärensä luona ne. Kristian ei tuntenut sinä hetkenä ollenkaan hätää vaan nautti katselusta ja oli mukamas lukemassa päivän lehteä, Toni huomasi Kristianin ilmeet ja panosti vain enemmän Markuksen hyväilyyn ja omaan hyväilyynsä.Toni alkoi juttelemaan ihan normaaliin sävyyn Kristianille säästä ja elämästä sen ympärillä ja niin he jo kiivaasti juttelivat politiikasta ja sen sellaisesta kaikesta mitä nyt maanpäällä liikkuu muutenkin, mutta kun aihe siirtyi seksiin ja suuteluun miehen kanssa niin Kristian hetkeksi hiljentyi mutta ensimmäistä kertaa jatkoi jutustelua pidempään.

Hieronta päättyi tosin Kristianin soittoon ja Toni sanoi että hänelläkin oli työasioita joita pitäisi nyt mennä hoitamaan, Toni sopi Kristianin kanssa tapaamisen kuppilassa jossa he tutustuivat toisiinsa paremmin.

Mutta oli eräs muukin perhe ei niinkään kaukana heistä jossa oli ihan normaalia tai oikeastaan oltiin avomielisiä kaikelle ja ei pidetty niinkään kovaa kiirettä tai muutakaan siihen liittyvää yllä vaan perus jutut kun osasi niin pärjäsi hienosti.

Kristian tuntui olevan erittäinkin kiinnostunut aiheesta ja kyseli kaikenlaista häpeilemättä asiaa ja lopultakin Kristianista tuntui että hän voi olla oma itseänsä. Kristian oli hienosta perheestä jossa ei siedetty minkään näköistä homo/bi-seksuaalisuutta vaan piti olla täysin hetero mieleltään ja ruumiiltaankin eli piti olla atleettinen ja muutenkin hyväkäytöksinen ja piti myöskin olla erittäin kohtelias myöskin, ja piti huolehtia muista ennen kuin itsestään eli äitimäistä puuhastelua lähinnä opetettiin hänelle.

deitti treffit