Se Imaisi Kullini Suuhunsa Ja Alkoi Lutkuttaa Sitä.


"Tuu tänne ni imen sua.." sanoin Jonnelle ja se tuli polvilleen viereeni sängylle. Kiinteet hiukan karvaset pakarat oli levällään ja tumman hennon karvan peittämä reikä sykki vähän. Thung voihkas hiljaa kun kieleni seikkaili reiällä. Se runkkaili kaluaan hitaasti ja katseli meidän puuhia. Jonnen kulli oli jo kivikovana, se oli aika paksu ja vähän vasemmalle käyrä. Sillä oli vaaleenruskee karvotus ja sen kullin päässä helmeili kiimatippa. Otin kullista kiinni ja aloin runkkailla sitä. "Haluutsä Jonne panna Thungia.. Vein etusormen limaselle reiälle ja työnsin sen sisään varovasti.Sormettelin sykkivää reikää ja runkkailin omaa kulliani samalla. Se imaisi kullini suuhunsa ja alkoi lutkuttaa sitä.deitti treffit

Kauko kiitti ihanasta päivästä ja sanoi että toivottavasti sinäkin nautit. Lantiolle hän oli pyöräyttänyt pelkän minikietaisuhameen.

Olin jo aivan huumassa ja tahdoin häntä heti, mutta hän sanoi että olet piinannut minua monta kertaa ja eniten eilen niin että meinasi mehut lentää vielä vanhalta mieheltä, nyt on minun vuoroni. Kauko sanoi että saa niin harvoin naista että se on aina juhla hetki ja siitä pitää ottaa kaikki irti ja se on parasta kun huomaa että nainen nauttii täysillä eikä vain teeskentele.Hyvin vanhan miehen luonto kesti, en huomannut hänen kullinsa muuta kuin hieman vahvenevan vaimoani katsellessaan.

Naapuri Kauko tuli kuitenkin hetken päästä ja toi lämpölaukussa meille kaksi kuhaa. Vaimolla oli lyhyt toppi, hyvin avonainen joka puolelta, päällään niin että hyvän näköiset Hieronta Tallinnassa, Osa 2 rinnat vilahtelivat paljaina sen alta. Ja niin hän jatkoi suutelua ja alkoi hiljaa nuolla auenneita pillun huulia kunnes rukoilin että nussi nyt jo, mutta hän vain jatkoi kiusaamista kunnes hipaisi kielellään klitorista ja silloin räjähti niin että se tuntui päästä varpaisiin ja taisi hetkeksi mennä taju, kun huomasin seuraavaksi että hän oli noussut päälleni ja hieroi terskaansa klitorikseeni ja taas räjähti ja sitä kesti vaikka kuinka kauan ja minä huusin varmasti suoraa huutoa, että sinähän tapat minut ja hän kysyi että lopetanko, mutta minä sanoin että jatka niin kauan vaikka henki menis kun tekee niin hyvää ettei ole ikinä tehnyt.Olimme vähän raukeita kovan rakastelun jäljiltä, mutta aloin lämmittää saunaa heti, kun se oli sellainen kertalämmitteinen ja kesti hyvän aikaa lämmitä ja hiipua.

Menin vihtaa tekemään lahden pohjukkaan ja sinne tuli hyvä savustetun kalan tuoksu.


Lähteet: http://girlspescaraa.xyz/porno-sivu-treffit-oulu-akkala


Opiskelijaelämää

Käytävään päästyäni tunsin sperman valuvan ja kiirehdin vessaan. Livahdin ovesta samalla, kun koputtaja sen avasi. Tiesin hänen nauttivan kireästä kolostani. Kruunasin asun mustilla korkeakorkoisilla nahkasandaaleilla. Hän ilmeisesti huomasi orgasmini ja alkoi naida minua nopeammin ja rajummin. Pikkupöksyt ja rintaliivit saivat turhina jäädä. Hän avasi sepaluksensa ja hänen paksu kyrpänsä pääsi oikeuksiinsa.
En voinut enää perääntyä, enkä halunnutkaan.


Laura ja hirviö

Lisää orgasmeja, lisää huutoa. Ensiyritys oli tuomittu epäonnistumaan, valtava terska ei yksinkertaisesti mahtunut Lauran suuhun, joka ei sekään ollut pieni päätellen sieltä Lauran pahalle päälle sattuessa tulvivista loukkauksista.Mies pumppasi aikansa ja laski siemenensä Lauran takapuolessa olevaan kondomiin. Visa vingahti ja Lauran maallinen omaisuus oli jälleen kasvanut neljällä laatikollisella palapeilejä.Laura älähti, kun terska upposi Lauran muutenkin käytöstä arkaan häpyyn.

”Ai mitä?”

Aikansa jättisiittimen vartta ja Haluatko Ilmaista Seksiä? terskaa livottuaan Laura päätti yrittää uudestaan. Huusi suoraa huutoa.deitti treffit