Ja Meillä Oli Tosihyvä Seksisuhde.

Sitten nousin pöydälle istumaan hänen eteensä niin että lautanen oli jalkojeni välissä... hieroin kyrpää lasagneen ja runkkasin kun hän vaan söi rauhassa. no en kestänyt enää vaan runkkasin hurjasti niin että pallit läpsyi lasagnessa... ja vihdoin ruiskutin spermat suoraan hänen kasvoilleen juuri kun hän pisteli haarukalla ruokaa suuhunsa, loput spermat puristelin lautaselle lasagnen sekaan. YM ... Sitten katselin hänen syömisensä loppuun samalla tissejä kovakouraisesti puristellen... huhhuh... kunpa vielä löytäis samanhenkisen estottoman naisen::
kerronpa minäkin oman stoorini tänne sitten... seurustelin aikaa sitten erään tytön kanssa. ja meillä oli tosihyvä seksisuhde. pystyimme puhumaan ja kertomaan salaisimmatkin fantasiat ja myös toteuttamaan niitä. yksi parhaita meidän juttuja oli sellainen että esim 2 tunnin ajan kumpikin vuorollaan sai tehdä mitä irstasta haluaa ja toisen piti vaan olla ja tehdä normaaleja hommia niin kuin sitä toista ei olisi paikalla ollutkaan... siis sellainen "näkymättömänä" olo oli tosi vitun kiihottavaa.

Nussin sun paskasen persereiän pian... saatanan huora tykkää saada sormea perseeseen... No sitten hän alkoi syömään . lämmitti mikrossa lasagnea ja istui keittiön pöydän ääreen syömään. runkkasin kokoajan siinä... hieroin kyrpää Liittyvät Kontaktit, Seksi Treffit Tampere hänen Mikä On Paras Deittipalvelu? poskeensa ja tungin sen hänen suuhunsa aina suupalojen välillä. No kerrankin olin minä "näkymätön" olin alasti ja tyttöni alkoi imuroida... kiertelin siinä hetken häntä kyrpä kovana ja mietin mitä tekis, puristelin hänen tissejään samalla, sitten työnsin sormen hänelle persereikään ja pidin sitä siellä kun hän vaan imuroi ja hyräili samalla. kuljimme ympäri huoneita minun työnnellessä sormea perseeseen ja toisella kädellä runkkaillessa hiljalleen. no sitten piti alkaa puhumaan rivoja (josta me molemmat pidettiin), "Vitun limapillu huora siinä vaan imuroi sormi perseessä" huohotin hänen korvaansa...

deittipalvelu

Lasse työntyi vaimooni takaa päin sa alkoi jättikyrvällään valtavan rynkytyksen Vaimoni ulisi ja huusi suuresta nautinnosta ja sai valtavia orgasmeja ja kun Lasse laski ison spermalastin vaimoni sisään uristen ja spermaa alkoi valumaan pitkin vaimoni reisiä, näky oli tosi kiihottava ja kun pääsin liukkaille olin taasen valmis alle aikayksikön. Vastasin, että tietenkin, hän ei ota suihin jos ei ole posliini. Lähdin tarkoituksella saunasta pois ja kun palasin oli lauteilla täysi sessio päällä. Kun menimme Lassen kanssa saunomaan ja tytöt istuivat terassilla pyyhkeet yllään hihittäen. Menimme lauteille ja kun Lasse meni ensin, niin hän huomasi tietenkin posliinin ja kysy, että onko Liisa ollut hommassa mukana? Olemme sen jälkeen jatkaneet orgioita ja nyt olemme kaikki täysin posliineja ja on niin paljon sileämpi ja puhtaampi olo kun ei ole mitään karvoitusta eikä spermat ja muut mehut kuivu karvoitukseen.Vaimoni ratsasti Lassen jättikyrvällä ja Katariina nuoli ja hiroi vaimoni klitorista.

We came back with a fellow rescuer named Yvonne from Raven"s Rescue BullyBreed Sanctuary. It was getting dark and we could hear the coyotes in the distance.

Lähteet... http://www.iltalehti.fi/fiidifi/201601120160815_fd.shtml

Ilta Mikaelin kanssa - Osa 1- Joo niin mäkin, tytöt ei oo koskaan oikei kiinnostanu muutakun kavereina. Fiilis oli ihan mieletön, kova kuuma kulli omassa suussa ja oma kulli kiimaisen miehen kuumassa suussa. Sitten hän jälleen otti kovan kullini suuhunsa ja jatkoi sen imemistä. Pari kertaa oon kyl ollu pojan kanssa, mut vaan yhen. Mikael kysyi

- Joo, otetaan vaan, tää oli aika hyvää.Mikael nousi päälleni suutelemaan minua ja toisella kädellään yhä runkkasi märkää kyrpääni.Hän tykkäsi leikitellä ja veti esinahkani alas ja nuoli kielenkärjellään terskaani ympäriinsä. Mikael näytti ihanalta muutama spermaroiske naamallaan.

deittipalvelu