Katselin Ja Nautin Näystä.

Voihkin ääneen, kun Peten sormet hieroivat kielen apuna pilluni poimuissa ja älähdin nautinnosta, kun mies työnsi sormen sisälleni, hieroen koloni lihaksia edestakaisella liikkeellä. Käsillään mies levitti reisiäni enemmän auki, ja samalla nuoli vakoani pitkin vedoin alhaalta ylös.

Kiittelin ja istahdin autoon hytisten kylmästä, suljin oven perässäni ja autoon laskeutui armelias pimeys. ”Hemmetin huonot lenkkeilyvarusteet..” mutisin vetäessäni turvavyötä kiinni. Aavistelin tehneeni emämunauksen jo silloin, kun naisporukassa pakkauduimme Helenan farmarimersuun kaupungin laitakuppilan pihasta. Hetkeen kumpikaan ei sanonut mitään, sitten mies painoi huulensa suulleni yllättävän kovina ja karkeina. Kieli painui vaativana välillä sisälleni, välillä se hieroi klitoriksellani.

Kesken ajatusteni havahduin siihen, että ohitseni sujahti musta auto, joka jarrutti muutaman metrin päässä takanani.

deittipalveluOulun Ammattikorkeakoulu :: Päiväkahvit width="250" align="middle"/>

Hän on kyykistynyt lipomaan kielellään klitoristani samalla, kun hänen veljensä on alkanut liu'utella kyrpäänsä sisälläni. Tunnen joutuneeni pyörremyrskyyn...Samalla hän alkaa näykkiä kaulaani. Kauaa en kuitenkaan malta pitää käsiäni selässä, vaan kohta jo availen hänen shortsiensa nappeja odottaen liukkaana, mitä housujen alta paljastuu. Pilluni sykähtelee hänen elimensä ympärillä tunnustellen ennen kokematonta hirviökyrpää.Ja sitten vetäisin nopeasti kevyen kesämekon biksujeni päälle ja hurautin skootterilla hiekkatietä pitkin kohti tuntemattomia taipaleita. Huomaan rintojeni törröttävän kivikovina johtuen varmasti osin märkien bikinien aiheuttamasta viileydestä, mutta varmasti myös suurelta osin silkasta himosta. Nänninikin kovettuivat, enkä malttanut olla koskematta niihin.

Planta completa para el reciclaje de Madera See More

Lähteet... https://www.pinterest.com/pin/336010822171256142/

Vieraissa

Miestäni takaa pyllyyn, vierasta pimppiin ja yhtä aikaa! Kirjaimellisesti. Tuntui ihanalta tuntea se märkä, tiesin saavani vielä toisenkin. Ihanan kihelmöivän lupauksen. Katselin ja nautin näystä. Arvasin jotain uutta olevan tekeillä. Sain hierontaa, selkään, niskaan, jaloille, pimppiin. Kaksi miestä ja minä. Kaksi miestä, mieheni ja hän pitivät minua niin hyvänä, että ihanampaa aamua on vaikea kuvitella.

Aamulla heräsin neljän käden hyväilyyn. Aamupalalle emme ehtineet, mutta olinhan saanut "lihaa" oikein kunnolla. Luulin olevamme kahden. Otanko suihin? Tiesin saavani.

Jos kutsuisin...Mies huohottaa jo raskaasti, tiedän hänen olevan hyvin lähellä laukeamista. Katson häntä silmiin ja valun alemmas, suutelen kaulaa, hyväilen hänen selkäänsä.

Käyn suihkussa, pesen hampaat, kuivaan tukkani. Kello käy, miestä ei näy ja alan hiukan jo huolestua. Toinen etusormeni jatkaa vaellustaan miehen anuksen ympärillä. Omat nesteeni ovat valuneet miehen anukselle asti, ja pyörittelen etusormeani kostean aukon ympärillä. Mies istahtaa sängyn reunalle ja vetää minut syliinsä, hautaa huulensa hiuksiini ja hengittää kuumaa ilmaa. Näin Pääset Panolle Helposti Ja Nopeasti Avaan vyön, napin ja vetoketjun, suutelen alta paljastuvaa alavatsaa, hivuttaudun hiukan alemmas ja henkäisen kuumaa ilmaa miehen bokserien kohoumalle.

deittipalvelu