Sitten Istuit Naamani Päälle Niin Että Perseenreikäsi Oli Suuni Kohdalla Ja Aloit Runkkaamaan.

”Tarkoittaaks perkele et mä voin tulla sisällekin?”

Olen tuntenut Susan yli kaksikymmentä vuotta, olimme pentuina rinnakkaisluokilla, pyörimme usein samoissa porukoissa. Katselin kun hän käveli kylppäriin pesulle. Tiedän, se sanoi nostaessaan mekkoa pään yli. Susa oli juuri lopettanut kassan Seuranhaku - Lue Nämä 5 Vinkkiä Ja Liity! hommat, syksyllä oli opiskelupaikka tiedossa toisessa kaupungissa, itselläni oli inttiä varten ottamasta pankkilainasta rahaa jäljellä.

”En jaksa tässä asennossa kyllä kauaa,ja mäkin haluan vähän maistaa”, hän ilmoitti.

deittipalvelu

Käytävään päästyäni tunsin sperman valuvan ja kiirehdin vessaan. Huoneessa oli hämärää, juuri sopivan eroottinen tunnelma kiellettyä leikkiä varten, ainakin minusta. Minun ei tarvinnut odottaa kauan, hän tuli ja tarttui lujasti lanteisiini. Viimein hän armahti minut ja survaisi kyrpänsä syvälle kireään pilluuni. Vetäydyin puoliksi istumaan, puoliksi nojaamaan läheistä pöytää vasten nostaen samalla toisen jalkani irstaasti koukkuun pöydän reunalle niin, että posliiniksi ajeltu pilluni paljastui hameeni alta.

Eräs kuuma kevätpäivä sai minut villiksi. päätin uskaltautua lempifantasiani vietäväksi. Alkaessani hyväillä itseäni pitkillä punaisilla kynsilläni häpyhuulien välistä tiesin, että lempiopettajani ei enää pystyisi hallitsemaan himoaan. Opettaja vetäisi äkkiä housunsa ylös ja pyyhkäisi hikeä. Siellä saatoin hengähtää. Tiesin hänen nauttivan kireästä kolostani.

We decided to drive over and see if we could help. Sure enough there he was.

Lähteet... Mitä Nainen Haluaa ? href='http://www.iltalehti.fi/fiidifi/201601120160815_fd.shtml' rel='nofollow'>http://www.iltalehti.fi/fiidifi/201601120160815_fd.shtml

Pakotus

Menin kontalleni ja ennen kuin ehdin edes asettautua olit jo tunkenut paksun suonikkaan kyrpäsi suuhuni. Sulla ei kuule ole oikeutta valita mitä haluut ja mitä et!

Tein taas mitä käskettiin, ja kun en tehnyt sitä tarpeeksi nopeasti mielestäsi niin työnsit minut alas. Olit minua reilusti vanhempi ja suurempi. Huusit. Näit inhon ilmeestäni koska sanoit: "Mitä se pikkuhuora siinä nenäänsä nyrpistelee, eikö ollut hyvän makuista??!! Sitten istuit naamani päälle niin että perseenreikäsi oli suuni kohdalla ja aloit runkkaamaan.

Ensin tuli pieru, se maistui ja haisi aivan sanoinkuvaamattoman pahalta. "Tunge kielesi syvälle, ahah niin syvälle että voit maistaa paskan maun suussasi!" "Seuraavaksi haluan että imet perseenreikääni ja kovaa." Silmäni laajentuivat kauhusta ja yritin päästä pois mutta olit kuitenkin sen verran lihava että en päässyt.Lopulta vedit sen pois ja laukesit silmilleni ja osaksi suuhuni.

Järjestetty juttu

Ei jaksanut.Vitutti vaan se asiakaskohtelu.

Onko teille muka joskus käynyt noin? Mulle tapahtui pari kuukautta sitten risteilyllä aika helvetin outo juttu. Ennen kuin ehdin vaatia ahneesti omaani, Miia puuttui peliin.Onko jollekin muka joskus käynyt näin? Tai Sampsa, Miia katsoi asiakseen ilmoittaa. Kyllä tää tästä, se sanoi ja katsoi mua jotekin vetoavasti silmiin. Laiva oli ylibuukattu ja jouduin jakamaan hytin jätkän kanssa, jonka nimi oli Smiley. Entä onko käynyt niin, että se miesystävä tai naisystävä tai lemmikkiantilooppi on suunnitellut koko jutun? Ei mitään perusjäppisiä, jotka olivat lähteneet laivalle dokaamaan ja pokaamaan mimmejä.

deittipalvelu