Palautetta Saa Laittaa :)tulin Kotiin Ja Menin Syömään.

Aloin puristella ja suudella niitä. Hän muutti asentoaan rennommaksi ja levitti hiukan jalkojaan. Olin siinä bokserisillani. Kun olin taas palannut maanpinnalle, kännykkäni piippasi tekstiviestin saapuneen.

-Aaaaaaaahhhhhhh!

Palautetta saa laittaa :)


Tulin kotiin ja menin syömään.

Kyllä hän oli ennemmin viisi kuin kuusikymppinen, ja siro ja muodokas rinnat melko suuret ja ryhdikäs olemus, sanalla sanoen kaunis. Matka oli pitkä ja Noona nojasi minuun ja suuteli kaulaani ja kiusoittelevasti hiveli kulliani joka alkoi seistä niin että shortsit pullottivat, eikä Noona yhtään välittänyt vaikka

...

Kiepuimme Sängyssä Ahnaasti Suudellen.

Tunsin jälleen kostuvani ja kun sormesi tavoittivat kosteuteni, pyysit minua jälleen kontalleen eteesi, halusit takaa ja nyt melko rajusti. Päästin Eskon hyttiini, hän istui sohvalle ja halusi katsoa riisuutumistani, istuen alasti sohvalla. Esko levitti jalkojani ja painoi päänsä haaroihini, oh my totesin mutisten ja pystyin tuskin olemaan paikoillani. Ylimääräiset vuodevaatteet myös yläpedeistä päätyi lattialle sulaan sopuun ja me siihen nukkumaan. En oikein tiedä kumman kanssa oikeastaan olin, halusin vaan nauttia. Nukuin siinä keskellänne, pieni omantunnon tuska, mutta pyyhin sen mielestäni

...

Ulos Ja Äkkiä!kakkosessa On Erona Ykköseen Ergomian Lisäksi Se, Että Koloa Ei Ole Tarkoitettu Pantavaksi Ja Se On Tiukka.

A free pop-up fashion market place The Closet will be on Thursday at 12-8 pm and from Friday until Sunday at 10am- 4pm. Event-goers can browse hand picked selection of clothing and accessories from By Weave, Bohemian Traders, Ukiyo, Skin & Bone, and Ragamuffin Jewellery.

Lähteet... http://www.city.fi/blogit/brudmode/fashion+week+struts+to+the+shores+of+avoca+beach/132866

Pikku siivoojani palaa pesemään lattiat

Yksi. Viime kerrasta poiketen tänään lattiat tulisi kuurata ja kunnon mopin puutteessa se tapahtuisi kontaten.

Vedin hetken Näin Saat Seuraa Ja Seksiä Netistä kuluttua kullini ulos

...

, Mies Kysyi.ime Mun Kyrpää!, Karjaisi Mies..saavuin Sovitulle Tapaamispaikalle 15 Minuuttia Etuajassa.

Hänen kasvonsa olivat ilmeisesti täysin meikittömät ja hohtivat tummina, oliivin väriin vivahtavina, salaperäistä kauneuttaan.

Muistin osoitteen ja kaiken kokemani. Kaikkea, ei edes porno-otoksia, saa ottaa liian vakavasti. Viimein sitä sain mitä oli jo viikon odottanut. Juan istahti työpöydän ääreen ja otti käteensä kaukosäätimen. Tunsin, että kahden sormen seuraksi työntyi jo kolmas ja nussiminen alkoi olla jo aika rajua. Hän pyöritteli sormellaan samantapaisia liikkeitä kuin Mari oli juuri tehnyt kielellään, ensi aukon reunan ympäri, sitten vähän sisään ja sitten enemmän ja enemmän.

Sitten

...

Juha Lähti Heti Seuraavana Päivänä Reissuun Ja Saattelin Hänet Lentokentälle, Ajelin Autolla Lentokentälle Jonne Oli Matkaa Reilut Kolmisen Tuntia.

No sovimme tapaamisen kinon eteen vähän ennen yhdeksää ja lähdin laittautumaan valmiiksi. Koitin pidätellä omaani, mutta niin kireässä vitussa se oli mahdotonta ja tulimme samaan aikaan ja Annin vittu täyttyi lemmenmehuista. Oli perjantai ilta. Haistelin tuota ihanaa kiiman hajua ja tunsin olevani taivaassa. Sitten hän asetti kielensä kiveksilleni ja nuolaisi pitkään varttani pitkin kyrvännuppiin asti ja otti sen suuhunsa. Aloitin hitaan ees taas vatkaamisen, mutta nopeutin kiimamme lisääntyessä. Alta paljastuivat maailman kauneimmat tissit ja painoinkin kasvoni niihin heti ja aloin nuolemaan

...

Tunsin Terskan Reiälläni Ja Pienen Paineen Kun Hän Alkoi Työntää.

Seuraavana päivänä menin sovitusti tapaamaan miestäni. Sanon etten saanut kerrottua vielä. Nielen kiltisti kaiken ja nuolen terskasi puhtaaksi. Käsket minun avata suuni ja kuset paineella suuhuni. Huomasin kiihottuvani ja aloin myös hymyilemään merkitsevästi parhaille herkuille. Survot kyrpääsi syvälle nieluuni ja tunnen kiihottavan tukehtumisen tunteen lähestyvän.

Kumarrun ja otan namikullin suuhuni. Hengitän pari kertaa syvään ja otan kullisi uudelleen syvälle suuhuni, sen maku lumoaa minut täysin. Kuivatellessani sormeni eksyi pyllyreiälleni ja hätkähdin huomatessani sen olevan raollaan.

...