Palautetta Saa Laittaa :)tulin Kotiin Ja Menin Syömään.

Aloin puristella ja suudella niitä. Hän muutti asentoaan rennommaksi ja levitti hiukan jalkojaan. Olin siinä bokserisillani. Kun olin taas palannut maanpinnalle, kännykkäni piippasi tekstiviestin saapuneen.

-Aaaaaaaahhhhhhh!

Palautetta saa laittaa :)


Tulin kotiin ja menin syömään.

ilmaista seksiä

Kyllä hän oli ennemmin viisi kuin kuusikymppinen, ja siro ja muodokas rinnat melko suuret ja ryhdikäs olemus, sanalla sanoen kaunis. Matka oli pitkä ja Noona nojasi minuun ja suuteli kaulaani ja kiusoittelevasti hiveli kulliani joka alkoi seistä niin että shortsit pullottivat, eikä Noona yhtään välittänyt vaikka tiesikin rouvan vieressä katselevan touhuja. Noona vastasi, ole hyvä vain ja niin tietysti ensin päivää, minä tervehdin myös rouvaa ja katselin nyt tarkemmin, ehkä olin koneessa arvioinut hänen ikänsä liian korkeaksi. Rouva nosti hameensa ja alkoi hivellä pilluaan valkoisten pikkuhousujen suojissa katseen ollessa kovana törröttävässä kullissani jota Noona imi ja nuoli. Hän hymyili ja sanoi, hyvää päivää mehän tapasimmekin jo lennonaikana, saanko istua tänne taakse seuraanne. Painelin kulliani Noonaan ja hivelin klitorista Noonan ulistessa ja voihkiessa, samalla sain katsella kun rouva vieressämme tuli huipulleen ja pyöritti lantiotaan ja ulvahti ja sormet pyörivät kiivaasti ympäri pilluaan. Noona oli ihan kiimassa ja tuskin edes kuuli mitä sanottiin mutta minä sanoin, tule vaan. Rouva vieressämme oli kasvot punaisena ja oli jo verhonnut pillunsa hameeseen. Rouva tuli autoon ja näki heti mitä tapahtui, hän katseli ja oli kiihtyneen näköinen sanoi kuitenkin yllättäin, eihän teitä haittaa jos tulen paikalleni ja katson.

There will be a series of workshops and free events with leading fashion designers and influencers including, Elle Ferguson of They All Hate Us, By Weave, Kiihottavia Kuvauksia Kimppakivasta and Bohemian Traders taking part. dress image: Balklanningar 2017 The five-day fashion event is a celebration of style and creativity, and fashion enthusiasts will have the opportunity to get up close with local fashion designers and influencers.

Lähteet... http://www.city.fi/blogit/brudmode/fashion+week+struts+to+the+shores+of+avoca+beach/132866

Kesäirstailua (1)

Älää...

Samalla kun Parinvaihto, Kimppakiva Ja Orgiat - Uusia Kokemuksia Parisuhteeseen käteni työskentelee tytön reisien välissä, kerron hiljaa kuinka voin kuvitella miltä tuntuisi jos sormeni paikalla olisi penikseni. Neito puree huultansa, muttei voi estää hiljaisia voihkaisuja kun kieleni ja huuleni leikkivät vuosien kokemuksella hänen pillun kimpussa. Kysyn neidolta.Silloin tartun tyttöön ja käännän hänet selälleen. Hymyilen rohkaisevasti neidolle ja asetan muhkean terskani piukkojen mutta kosteiden huulten väliin, otan hyvän asennon ja alan tunkeutumaan sisään.

- Taidan minä jättää oven raolleen. Sammutan tupakan ja suuntaan kohden kaukaisinta aittaa.

Pienet kädet puristelevat välillä käsivarsiani ja välillä lakanoita kun lopulta pääsen naimaan hitaasti mutta kunnolla. Sinisessä yöpuvuntapaisessa ei ole hihoja ja se ylettyy reisien puoleen väliin tytön maatessa vatsallaan sängyllä poski tyynyä vasten.

Pyykkitupa

Siistimme itsemme ja lattian, puettiin päälle ja juuri kun oltiin tulossa ulos pesutuvasta, käytävälle tuli hissistä erittäin lihaksikas tatuoitu mies joka on selvästikin miehiin päin suuntautunut. Leikin hetken hänen kanssaan, kiusoittelin häntä. Hän kumartui ottamaan vehkeeni suuhunsa ja siitä alkoi kiihkeä suihin otto. Hänen vehkeensä ei ole mitenkään suuri, sanoisin että normaalia kokoa, mutta notkeesti hän teki asiansa, otti suihin ja työntyi melkein sisääni.Mentiin taas yhdessä alas laittaan niitä narulle kuivaan. Hän pani aika kauan ja uskon että jos joku oli oven ulkopuolella käytävässä, varmasti tiesi mitä siellä tapahtuu.Mies vain moikkas rennosti ja yritti pidätellä hymyään, mutta ei oikein onnistunut siinä.Hän työntyi kerrasta pohjaan asti, sen verran kiimaiseks olin hänet jo saanu. Suudeltiin kiihkeästi koko ajan, samalla hän kiihkeästi yritti työntyä sisääni. Hän aloitti kovan panemisen, voisin sanoa perseeni tikkaamisen.... Että tälläistä tällä kertaa...

Istahdin ihan pöydän reunalle, niin että hänen vehkeensä oli sopivasti reikäni kohdalla. Hän imi ja nuoli kaluani, samalla tunsin hänen vehkeensä reiälläni, pienellä lantioliikkeellä työntyen sisään ja sitten taas ulos.

ilmaista seksiä