Tunsin Terskan Reiälläni Ja Pienen Paineen Kun Hän Alkoi Työntää.

Seuraavana päivänä menin sovitusti tapaamaan miestäni. Sanon etten saanut kerrottua vielä. Nielen kiltisti kaiken ja nuolen terskasi puhtaaksi. Käsket minun avata suuni ja kuset paineella suuhuni. Huomasin kiihottuvani ja aloin myös hymyilemään merkitsevästi parhaille herkuille. Survot kyrpääsi syvälle nieluuni ja tunnen kiihottavan tukehtumisen tunteen lähestyvän.

Kumarrun ja otan namikullin suuhuni. Hengitän pari kertaa syvään ja otan kullisi uudelleen syvälle suuhuni, sen maku lumoaa minut täysin. Kuivatellessani sormeni eksyi pyllyreiälleni ja hätkähdin huomatessani sen olevan raollaan. En ollut ennen runkatessani hiplannut pyllyäni tai nännejäni, mutta huomasin kaluni kovettuvan käsittelystäni. Sain myös takaisin merkitseviä katseita.


Lähteet: http://m.wamli.net/chatx/z-chat-seuraa-naiset-Turku.asp

ilmaista seksiä

Kohta mies huohotti taas kovaa ja laukesi toistamiseen. Hän veti kyrpänsä pois minusta ja näin kortsun olevan täynnä miehen spermaa... se kiihotti.Hän nussi hitain työnnöin ja huohotti koko ajan. Tunsin terskan reiälläni ja pienen paineen kun hän alkoi työntää. Mies nussi minua takaapäin. Hän pyysi minua rentoutumaan, mutta miten siinä nyt rentoutua olisi voinut. Tunsin shortsien alla olevan paljon tavaraa ja aloin aukaista hänen housujaan. "Ok" hän sanoi ja asettui päälleni käsiensä varaan. Hän alkoi puhumaan englantia ja kyselemään minulta asioita: ikääni, kotimaatani, tyttöystävistä, kenen kanssa olen täällä jne.