Jatkoa Ensimmäiselle Osalle...mikko Halusi Aleksia.

seksiseuraa netistä

Käyn alueen ihosi lävitse millimetri millimetriltä.Suihkun jälkeen ylläsi on kevyt vaatetus, ei nappeja tai hakoja... pikkuhousut, t-paita ja mahdollisesti tennissukat ainoastaan.

Nousen yläpuolellesi ja alan hyväilemään sinua suullani… Käyn käsilläni uudelleen läpi hiuksesi ja suutelen otsaasi ja poskiasi. Nostan jalkani olkapäittesi yli syliisi lukitakseni ja sinut haltuuni. Muodostan kämmenistäni putken ja vedän käsivartesi aina olkapäille saakka kämmenieni muodostaman putken sisällä… Toistan saman toiselle puolellesi, josta siirryn jalkoihisi. Laskeudun kasvoillani karvaiselle kummullesi hitaasti suudellen sinut satamaan… Pitkään ja hartaasti.Hieron sormillani sormesi, sormiesi välit ja kämmenesi. Käyn päänahkasi läpi milli milliltä ja hyväilen korvantauksesi ja ohimosi.

gorey_cat_pin "'A' is forAmy who Suomi Seksitreffit, Seksikumppani, Sexpartner, Seksi Treffit, Sex Dating fell down the stairs," "'B' is for Basil assaulted by bears," etc. Dishwasher and microwave safe so you can get out those damned spots.

Lähteet... https://mysteryscenemag.com/./blog-article/2214-the-whole-gorey-story

Flow osa II

Mikkoa ei olisi voinut vähempää kiinnostaa.Nyt sama ärsyttävä plimplotus räjähti soimaan ja sai irvistämään. Jatkoa ensimmäiselle osalle...

Mikko halusi Aleksia. Ei ollut mitään sanoja. Hän halusi kotiin ja häntä itketti.Emmä voi, sorry…, sanat olivat onttoja.He katsoivat muutaman sekunnin toisiaan, mutta se tuntui tunnilta. Ainoastaan sen verran, että se oli tuntunut paremmalta kuin luultavasti yksikään Mikon suudelma tätä ennen. Mikolla ei asian kanssa ollut mitään tekemistä, mutta hänen ystävänsä soittaessaan innoissaan, ei Mikolla ollut vastaankaan sanomista. Mikon teki mieli selittää, mutta ei osannut. Aleksi, peikkopoika vihreine silmineen ja hiekanvärisine hiuksineen, ei kadonnut hänen mielestään.

Muutamalla näppärällä liikkeellä hän vääntäytyi ylös ja haparoi Seksiseuraa Internetistä Ilmaiseksi! itsensä keittiöön tuntien joka askeleella kuin moukarilla olisi kumautettu takaraivoon.

Piiskaa

Menin...

Jaana jatkoi piiskaamistaan kuin kone, en tiennyt kuinka kauan oli kulunut kuinka monta kymmentä iskua olin saanut.

Jos todella haluat kunnolla piiskaa, niin nyt sitä saat. Kipu iski välittömästi, kovempana kuin uskalsin kuvitellakaan.

Minä voin todeta, että kyllä löytyy muitakin kuin läpsyttelijöitä jos käy hyvä tuuri.

Jaana oli luvannut harkita piiskaamistani. Haluatko todella, nyt on viimeinen mahdollisuus perua!Kerron vähän taustoja.

Hän talutti minut suihkuun jossa näin peilistä että pakarani olivat täynnä verinaarmuja, lähes kauttaaltaan iho oli rikki.

Se alkoi... Olin kirjoitellut hänen kanssaan parin kuukauden ajan.

seksiseuraa netistä