Hankin ja Riinan elämää

Hank oli hevari viimeistä myöten.


Pitkä, ruskea tukka ja kunnon hevi- tyyli erotti hänet kaikesta. Tytöt kiittivät onneaan, että hän oli kahdenkymmenenviiden, Hank oli heistä sen verran namu. Panopojunakin hänet oli tunnettu, ja raivoisana sellaisena. Kaikki korttelin täysikäset naiset ja miehet harmittelivatkin, kun saivat tietää että Hank oli mennyt naimisiin. Kaikki halusivat nähdä, millainen neito oli Hankin sydämen valloittanut. Ihan normaalihan hän oli, kauniskasvoinen brunette. Neitokaiset, jotka olivat kokeneet Hankin kullia sisällään, olivat aina iltaisin korva seinää vasten kuuntelemassa nainnin ääntä. Läimäytyksiä sieltä aina kuului, jotain litinää ja jotain sekalaista.:-:-:-:"Sä olet niin herkku, Riina", tunnusti Hank makuuhuoneessa vaimolleen. Hevitukka oli hieman kostea suihkun jälkeen. Riinaksi nimitetty vaimo makasi kyljellään käsi leukaa tukien parisängyssä. Nuorella neidolla oli päällään vaaleansiniset, pienet farkut ja säädyllinen napapaita. Riina köyristi selkäänsä ja pyllisti. Kostean kohdan farkkujen haaravälissä huomasi helposti.Hank ei turhia odotellut. Hän riisui omat vaatteensa ja kääri vyön rullalle ja laittoi sen yöpöydälle.


Riinan vaatteet tekivät seuraa pitkän miehen vaatteille. Tuoreen vaimon kädet juoksivat miehen kylkiluilla, (ne saattoi tuntea jos pisti kädet kyljille ja painoi)Riina tiesi että se saisi miehen kiihottumaan kunnolla. Naisen nännit nöpöttivät söpöinä. Hank imaisi yhden suuhunsa, ja näykkäisi. Riina voihki ja painoi päätä rintojansa vasten. Vahvana miehenä Hank kiemurteli vaimonsa otteesta, ja asettui makaamaan selälle. Vaimo lähes hyökkäsi kuin tiikeri. Riina ja Hank suutelivat pitkään ja raivokkaasti. Hankin kulli sykki vaativana. Riina nuoleskeli kullia, ja otti sen välillä suuhunsa. Riina ei ollut taitava ottamaan suihin, mutta oli luonnonlahjakkuus. Hampaat kolhaisivat muutaman kerran kullia, mutta kipu kiihotti Hankia. Hank kouri vaimonsa pakaroita ja levitti niitä karskisti. Hank tiesi että Riina pitäisi siitä ja paljon. Riina lopetti, ja katsoi Hankia vihjailevasti ja hymyili himottavasti. Hank ei kestänyt enää.
Lähteet: http://www.seksikaupat.info/Hentorakenteinen neito levitti muutamassa sekunnissa reitensä tehden miehelle tilaa. Hankin silmissä oli kiiman kiihko, ja jotain eläimellistä raivoa. Jos ei silloin Hankia tottelisi kun hän sille päälle sattuisi, kävisi hurjasti. Riina muisti elävästi sen, kun Hank oli käyttänyt kovakouraisesti vahvoja käsivarsiaan, kun Riina oli viivytellyt pillun antamisessa. "Mä vaan opetin sulle nöyryyttä, anteeks oikeesti kulta", oli Hank sanonut kun Riina oli ollut murtuneena sen panohetken jälkeen. Vaikka tietynlainen kuritus kuului aina heidän seksiinsä kiihotustarpeiden vuoksi, ei sen kuulunut oikeasti sattua. Vaikka Hank olikin hellä rakastaja silloin, kun sitä tarvitaan, osaa hän olla rajukin.Hankin mielestä yksi maailman kauneimmista ja himottavimmista näyistä oli hänen vaimonsa. Miehellä oli edessään himottava, kosteutta valuva pillu. Hank tiesi, että aina kun hän naisi Riinan tiukkaa pillua, ei saanut olla liian raju, sillä Riina oli menettänyt neitsyytensä vasta pari kuukautta sitten Hankille. Pillu oli todella tiukka, ja puristi kullia tietyllä tavalla oikeista kohdista.Hank ohjasi normaalia pidemmän ja normaalia paksumman sauvansa neidon sisälle (joo, kondomin kanssa, niitä seksikaupan erikoiskortsuja), ja he molemmat voihkivat. Nuoret vartalot saavuttivat toisiaan, ja samalla kun Hank rakasteli hitaasti nuorta neitoa, heidän kehonsa sulautuivat yhteen. He suutelivat pitkään ja hartaasti. Riinakin uskalsi hitaasti sulkea jalkansa jättäen kumminkin Hankille varaa naida raivokkaasti jos hän tahtoisi. Riina katsoi Hankin kauniita silmiä. Niissä oli vielä hieman sitä eläimellisyyttä ja himoa jota hän rakasti. Riina haroi Hankin pitkää tukkaa, ja suuteli tätä. Hankin kulli ei enää kestänyt Riinan tiukkuutta, vaan laukesi. Hank vetäytyi vaimonsa sisältä pois, ja heitti käytetyn kondomin roskikseen. Riinan himot olivat vielä tyydyttämättä. Hank siveli Riinan klitorista, ja kunnon organismi valtasi Riinan. Hank painoi vaimonsa hänen rintaansa vasten, ja veti viltin heidän päälleen.Hank kuiski hellyydenosoituksia Riinan korvaan, ja pari suuteli pitkään. Riina nukahti. Hänen kätensä olivat kietoutuneet hänen aviomiehensä ympärille ja pää oli painautunut tämän rintaansa vasten. Pian Hank nukahti kietoen kätensä vaimon ympärille.