Maksettua rakkautta

Istuin eräänä iltana himassani ja mietin tekemiäni mokia. Duunissa en suostunut puhaltamaan yhteen hiileen pomoni kanssa ja hän etsi tilaisuutta erottaa minut. En halunnut menettää tuottoisaa duuniani, joten aloin lahjoa dirikaa ylityötunneilla. Sain pidettyä työpaikkani, toistaiseksi, mutta eukkoni karkasi toisen miehen kanssa, koska en ikinä ollut himassa ja kun oli en tehnyt muuta kun koisasin univelkoja pois.

Viiden kaljan ja kymmenen savukkeen jälkeen vittuunnuin himassa istumiseen ja lähdin etsimään ryyppypaikkaa. Löysin huorabaariin ja tilasin ryyppyrivin. Kaksi Johnny Walkeria teki selvää vapinoistani, kaksi lisää teki minusta juhlapuhujan.

Annoin mielessäni kyytiä eukolleni ja sille typille, jonka kelkkaan hän oli hypännyt. Annoin pomoni kuulla kunniansa lukuisten vittujen säestämänä. Hetkisen kuluttua viereeni tiskille ilmestyi noin 25v, helvetin hyvännäköinen bööna. Yksi paikan maksetuista naisista. Hänellä oli korpin musta tukka ja saman värinen, vartalon myötäinen iltapuku, joka ei mielikuvitukselle sijaa jättänyt.

En saanut silmiäni irti hänestä. Kaadoin kurkkuuni kaksi viskiä lisää. Mitä enemmän katsoin sitä naista, sitä enemmän aloin haluta häntä. Elimistössäni kohiseva alkoholi käski tehdä asialle jotain. Niinpä kuuden skottilaisen vahvistamana lähdin hakemaan panoa itselleni. Ujutin itseni hänen lähelleen ja kysyin: "Paljonko?"

Tyttö katsahti minuun päin ja sanat helisivät hänen suustaan kun hän vastasi: "Kaksisataa, sillä saa koko yön. Mutta en suostu mihinkään erikoisjuttuihin, eikä pankkikortti käy." "Ok, lähdetään sitten" sanoin.

Poistuimme juottolasta. Nappasimme taksin lennosta ja ajoimme Kaken motelli -nimiseen panokämppään kaupungin laidalle.
Lähteet: http://www.terve.fi/parisuhde-ja-seksi/deiteille-valmistautuminen-mita-mies-huomaa


Maksoin taksin ja astuimme sisään motelliin. Vuokrasimme huoneen yöksi ja siirryimme narisevia portaita yläkertaan. Huoneemme oli vitun hämärä rotanloukku. Sytytin valot. Tyttö näytti vielä paremman näköiseltä kuin kapakassa.


Mä kysyin: "Suostutko sä siihen valot päällä, vai tehdäänkö me se niin kuin teinit? Peiton alla ja pimeässä?" Tyttö hymyili kauniisti. "Ihan miten sinä haluat. Minulla on motto: asiakas on aina oikeassa. Mitä sinä tarkalleen muuten haluat?" "Suihinoton ja panon", sanoin.

Riisuimme itsemme nopeasti. Pian olimme kaksi alastonta vartaloa pienessä askeettisessa huoneessa. Emmekä tienneet edes toistemme nimiä. Vaihdoimme muutaman suudelman. Tunsin kuinka kullini jäykistyi ja paisui täyteen mittaansa. Kuljetin itseäni alaspäin tytön vartalolla. Suukotin hänen oikeanpuoleista rintaansa, otin nännin suuhun ja imin ja pureskelin sitä. Tunsin kuinka hän laski kätensä kalulleni ja alkoi vetää terskaa edes takaisin.

Pian hän laskeutui eteeni ja otti melani pehmeiden huuliensa väliin ja aloitti imutuksensa. Hän runkkasi kyrpääni suullaan ja olin täysin essoissa nautinnosta. Katsoin kuinka hän piti kädellään kiinni kalustani ja suorastaan ahmi sitä. Hetkisen kulutta hän nousi ja kysyi: "Miten haluat minut?" "Takaapäin. Käänny ympäri."

Tyttö meni sängynreunalle polvilleen, soma peppu minuun päin. Työnsin kullini varovasti hänen ja aloitin painamisen. Pitkiä, nautinnollisia työntöjä. Kyrpä upposi kuumaan vittuun juuriaan myöten. Olimme molemmat hekuman huumassa. Nussin vierasta naista minkä rahkeista irti lähti ja tiesin, etten pystyisi pidättelemään itseäni enää kovin kauaa.

"Päästä pepulleni", tyttö sanoi voihkimisen lomassa. Vedin kullini ulos hänestä ja aloin runkata sitä hänen päällään. Ei mennyt kauaakaan kun spermani suihkusivat hänen kauniille pakaroilleen. Pylly yhä pystyssä tyttö otti spermaa sormiinsa ja imi ne suussaan puhtaaksi. Tämän jälkeen hän kääntyi minuun päin ja nuoli vielä kyrpänikin puhtaaksi.

Aamulla maksoin hänelle sovitun summan ja lähdin takaisin kaupunkiin. Tyttö jäi motellille. Tiesin, ettemme näkisi koskaan enää.