Olin Tyytyväinen, Totisesti.

Lutkana oleminen miehille on helpompaa kuin naisille ja miehet hyväksyy että asia jää fyysiselle tasolle, monet jopa pitävät siitä että eivät tunne partneria sen enempää. Olen hetero. Haluan tulla nussituksi, käytetyksi ja olla lutkanasi. Jostain Netissä On Pillua Tarjolla syystä suurin osa meistä bottom-ihmisistä haluaa tosiaan vähän isompaa kalua.Mutta kerran pari vuodessa ne yllättää niin voimakkaasti että jos en saa jotain säpinää aikaseksi niin menee pää sekaisin.

Puhuimme vähän aikaa ennen kuin orini lähti Nainen Etsii Miestä Seksiä menemään ja päätimme että olemme yhteydessä jatkossakin.

...

Lähe Sä Sinne 'bileisiis', Sano Söpö Johtaja Mulle Ja Hymyili Vinkeesti.

En halua puhua kuitenkaan mitään.

Haluan jatkaa matkaa suullani. Pulssi nousee entisestäänkin. Viettelevä hymysi saa minut tuntemaan sulavani.. ja jäykistymään yhtä aikaa.Tunsin pulssini kohoavan jo ajatuksesta tulevasta muutamalla pompulla minuutissa..Vaistosin jo ennen tuttua piippausta; se olet sinä. Tekstiviesti havahdutti minut. Omatunto yrittää kuumaa asfalttia pitkin ajaessa kohti taloasi testata, toimiiko se. Löydän sinut sängystä kahden kynttilän välistä sopivasti pukeutuneena.

FOR COMPARISON, I HAVE MADE A PHOTO COLLAGE SHOWING THE SEASHORE PHOTO AND THE KIDNAPPING PHOTO IN THE

...

Kaikki Vaatteet Jäivät Kasaan Makuuhuoneen Nurkkaan Ja Pääsin Hivuttautumaan Suihkuun.

Jalat pettivät ja lysähdin maahan eteesi. Valuva kirkas pilluneste tuli vaosta ulos huutaen lisää,

kieli lipoi kovempaa ja kovempaa klitorista sivulta toiselle. Onko nyt kuivattu?Lipaisu vakoon, ei saippuaa, hyvä pupuseni - herkkuperseeni - olet pessyt kunnolla. Tulit kuivaamaan selkääni, nuolaisit niskaani ja varovasti pyöritit pehmeää pyyhettä Parinvaihto Kanarian Yössä On Suomalaistenkin Suosiossa reisiäni vasten.

Pillu huutii kiimasta, kopeloi minua myös ja nyt ja heti!Tein työtä käskettyä, olisipa ollut narua ja koukut katossa niin olisit saanut sitoa minut myös siihen oven suuhun X as

...

Laskin Housuni Alas Ja Mies Alkoi Runkata Kovettuvaa Kyrpääni.

Rannalle oli aivan hiljaista olihan kello jo melkein 3 yöllä. Itse asiassa hänellä taisi olla jopa aika suuri.

Tästä me innostuttiin ja alettiin itsekin tahallamme törmätä miehiin.

Molemmat laitettiin sexyt vaatteet päälle ja meikattiin normaalia enemmän. Matkalla olimme meidän perheen kanssa. Päälle Laura laittoi sitten napitettavan paidan, josta jätti niin monta nappia auki että rinnat näky tosi paljon. Oltiin Lauran kanssa päätetty juhlia kunnolla ja kun porukat vetäytyneet jo huoneisiinsa me lähdettiin tanssimaan.Rahaa meillä ei kyllä enää ollut paljoa, mutta ehkä joku tarjoaisi meille

...

Miehen tunteet

Otin munaa suuhuni kaveriltani antilta hänellä oli 28cm ja minulla 25cm, nuolin hänen kaluaan ja imin samalla hieroin hänen kassejaan. Mmmmhhh... Mmmmhhh... Kuului suustani kun imin hänen kovaa kaluaan.Sitten lopetin ja nostin hänen jalkansa olkapäilleni ja työnnyin sisään nain Anttia todella kovaa niin että varmasti kuului naapuriin asti tosin Antti asui vanhempiensa kanssa ja onneksi he olivat kaupassa, mutta minä annoin Antin saada kunnolla munaa perseeseen ja suuhunkin, nain Antin reikää kunnolla niin että kiima nesteet irtosivat jo Antin isosta kalusta ja hänen reikänsä litisi...

Sami Painautui Aivan Minuun Kiinni Ja Suuteli Kiihkeästi, Tunsin Kuinka Kaluni Hieroutui Välissämme Ja Olin Lähellä Laukeamista.

Sami ei vastannut, mutta vavahdin kun tunsin Samin käden hiuksissani, hän jatkoi hiusteni silittelyä ja painoi huulensa kaulalleni ja suuteli hellästi. Katsahdin itseäni vielä kerran peilistä, sammutin valot ja suljin kotioveni.

Hän asettui jalkojeni väliin, nosti ne olkapäilleen ja pyysi minua rentoutumaan. Ilma oli mukavan viileä ja luntakin tuprutti sopivasti, kun lähdin kävelemään kohti Samin kämppää. Hän aloitti työnnöt sisään ja ulos, ensin se sattui, mutta pian kipua alkoi muuttua nautinnoksi. Sami painautui aivan minuun kiinni ja suuteli kiihkeästi, tunsin kuinka kaluni hieroutui vä

...

Välillä Otetaan Etävideoyhteys Tallinnaan.Siirryimme siitä hetken kuluttua sänkyyn jossa panimme vaimoani kumpikin neljä kertaa sen päivän aikana ja saattaessaan Saulia ovelle vielä kahvien jälkeen vaimoni oli edelleen alasti, kuten koko ajan kahviakin tehdessä ja juodessamme sitä.Vaimoni on harrastanut antamista vieraille miehille silloin tällöin.
Sohva sijaitsi suoraan ovelta katsoen vastapäätä ja pikkupöytä oli siirretty hiukan syrjemmälle.

Tulimme siis yhdessä sisäänpäin ja yllätys oli Saulillekin suuri kun näki vaimoni seksikkäänä käsi pitäen housuja pois pillun edestä ja nännit sopivasti näkyen paidan välistä.

Vaimoni availi samalla

...