Olin Tyytyväinen, Totisesti.

seksi kontaktit

Lutkana oleminen miehille on helpompaa kuin naisille ja miehet hyväksyy että asia jää fyysiselle tasolle, monet jopa pitävät siitä että eivät tunne partneria sen enempää. Olen hetero. Haluan tulla nussituksi, käytetyksi ja olla lutkanasi. Jostain Netissä On Pillua Tarjolla syystä suurin osa meistä bottom-ihmisistä haluaa tosiaan vähän isompaa kalua.Mutta kerran pari vuodessa ne yllättää niin voimakkaasti että jos en saa jotain säpinää aikaseksi niin menee pää sekaisin.

Puhuimme vähän aikaa ennen kuin orini lähti Nainen Etsii Miestä Seksiä menemään ja päätimme että olemme yhteydessä jatkossakin. En pystynyt katsomaan vaan suljin silmät ja mielessäni pyöri ajatus että nyt oon lutkana toiselle miehelle, miehen jonka tapasin alle 15 min sitten ja nyt olen alasti ja päästänyt hänet perseeseeni.

Kohta terska pääsikin sulkijalihaksen ohi ja täytyin hitaasti isolla kyrvällä!

Iso kalu, varmempi saanti (osa XVII)

"Sopii... mut Pekka ja Kaisa on täällä ihan justKirjoitin viimeksi pari vuotta sitten kokemuksistani muutamien upeiden naisten kanssa. Olin tyytyväinen, totisesti. "Mua huvittaisi mennä vähän pidemmälle kuin pusuasteelle", sanoin. Hyvää yötä, en todellakaan kaipaa sua!""Oh... umh.. oooh!..

Kannattanee lukea myös aiempia tarinoita (Iso kalu, varmempi saanti I-XVI), jos taustat kiinnostavat.

Ennen nukahtamista kuulin kun Aura puhui Kallen puhelinvastaajaan.

seksi kontaktit