Katson Kiimaisena, Kuinka Ensin Tytöt Alkavat Riisua Itseään Ja Sitten Lopulta Minua.Mikä näky kun riisuin ja menin saunaan naiseni pyllisti lisätessään puita, tuon hän teki tahallaan koska pesä oli täynnä.

Koska olimme sen verran jo humalassa tuntui Kolmen Kimpat Ja Ryhmäseksi Naisten Välisissä Suhteissa että jaksoimme kumpikin ikuisuuksia,aamulla tosin molempien paikat olivat arkoina. Perille tultuamme katselimme hetken aikaa puustoa, mitä pitää keväällä karsia. Söimme ja joimme tietenkin myös naimme aina kun jaksoimme,kun sänky oli niin pieni tuntui kuin kulli olisi seissyt koko ajan.


Tuvassa saimme olla alasti koska paikka oli rauhallinen ja piilossa. Kun tupa alkoi olla

...

-no Selvä Tuu Mun Mukaan Niin Saat Pillua!-mä En Olekaan Nähnyt Sua Täällä Aiemmin?

Niinpä hän työnsi kyrpänsä suuhuni, syvemmälle, syvemmälle, syvemmälle.

- Mee poika polvilles ja toimi!
Tunnustelin kyrpää päältäpäin, komee pullotus ja tukevat reidet. Mies huokaisi ja tarttui päähäni.Vedin housut polvitasolle ja edessäni jökötti lähes 20-senttinen, paksu, käyrä sapeli, jonka pää kiilsi limasta. Kyrpä sykki edessäni, kivekset roikkuivat alhaalla ja olivat kananmunan kokoiset.
- Joo, oon vapaana ja voitais mennä meidän talon Etsi Seksiä Netistä Omalta Alueeltasi! kellariin, ei siellä sunnuntaisin kukaan liiku.Vyö oli tiukassa, amatöörimäinen vyönavaus...
- Mä vaan nauti

...