-no Selvä Tuu Mun Mukaan Niin Saat Pillua!-mä En Olekaan Nähnyt Sua Täällä Aiemmin?

Niinpä hän työnsi kyrpänsä suuhuni, syvemmälle, syvemmälle, syvemmälle.

- Mee poika polvilles ja toimi!
Tunnustelin kyrpää päältäpäin, komee pullotus ja tukevat reidet. Mies huokaisi ja tarttui päähäni.Vedin housut polvitasolle ja edessäni jökötti lähes 20-senttinen, paksu, käyrä sapeli, jonka pää kiilsi limasta. Kyrpä sykki edessäni, kivekset roikkuivat alhaalla ja olivat kananmunan kokoiset.
- Joo, oon vapaana ja voitais mennä meidän talon Etsi Seksiä Netistä Omalta Alueeltasi! kellariin, ei siellä sunnuntaisin kukaan liiku.Vyö oli tiukassa, amatöörimäinen vyönavaus...
- Mä vaan nautin...Mun oli otettava se suuhuni...

seksi treffi

Viimeisenä kiinnität kaulapannan kaulaani, se on meidän koiran panta. Pantaan kiinnität köyden, jonka vedät kiinni pöydän alle jo aiemmin asentamaasi koukkuun. Sivelet viileällä kädelläsi arkaa takamustani ennen kuin työnnät sormen anukseeni. Suustani purkautuu huuto joka vain yllyttää sinua. Astelet taakseni ja hipaiset jalkoväliäni Etsi: ”Seksi Oulu”! joka on jo kostea. Kuulen kuinka avaat housusi toisella kädellä.

Sopertelen anteeksipyyntöä samalla kun laskeudun polvilleni lattialle. Kiskot käteni taakse ja kiinnität se raudoilla niin tiukalle että tunnen heti sormien pistelyn.

Tyttö bileissä

Tyttö voihki ja alkoi nyt runkata minua.Tyttö sanoi ja lähti kävelemään pois päin

Lähdin hänen peräänsä ja pysäytin hänet.Alä leiki vaan Nussi mun märkää pilluani!

-No selvä tuu mun mukaan niin saat pillua!

-Mä en olekaan nähnyt sua täällä aiemmin?

-ooohh!

-tuu mun päälle, jooko?

-odota nyt...mitä sä tolla tarkoitit.

Yhä lisää herkistelyä

Saatoimme jatkaa oleiluamme ilman mitään pakotteita.Yleensä jos kuulee miehen suusta vastaavaa, etenkin vastaavankaltaisessa tilanteessa, ei ole uskoa korviaan. Päätimme jättää lomanvieton tähän, jottemme herättäisi liikaa epäilyksiä ja illalla aloimme taas kotimatkan, poiketen samassa paikassa syömässä, kuin tulomatkallakin.Menin lattialle istumaan häneen viereensä ja hymyilin. Eikä hän sitä ehdottanutkaan, vaikka sitä hetken pelkäsin ja värähdin kun sana mainittiin. Opettaja istui vielä tökkien hiillosta takan äärellä. Katsoimme toisiamme syvälle silmiin ja pian olimme taas suuteluetäisyydellä. Silti olin ollut kiintynyt etupäässä hänen ajatuksiinsa. Jonain päivänä minustakin tulisi samanlainen, yhtä hyvä ja innostava.

seksi treffi