Opiskelijasta orjaksi 2

Olin siivonnut koko aamun kuuraten koko asunnon kylpyhuonetta ja vessaa myöten. Viimeistellessäni työtä kuulin kuinka asunnon etuovi kävi ja eteisestä kuului vaativa huuto "orjaa!". Riensin paikalle, sillä olin jo oppinut, että isäntäni ei sietänyt viiveitä etenkään tullessaan kotiin.

Pauli oli selvästi nauttinut alkoholia ja yllätyksekseni hän ei ollut yksin. Hänellä oli mukanaan kaunis nuori poika, joka nojasi Pauliin ja katsoi minua hieman halveksiva hymy kasvoillaan. "Tässä on Tiina, minun tyttöystäväni ja siten myös sinun emäntäsi" Pauli sanoi ja naurahti päälle. "Olen kertonut Tiinalle sinusta ja hän nauttii suuresti ajatuksesta, että saa orjan myös omaan käyttöönsä. Tottelet häntä kuin minua, onko selvä" Vastasin myöntävästi, vaikka ajatus minua nuoremmasta pojasta alistamassa minua ei tuntunut kovin kiihottavalta.

Pauli rojahti eteisen tuoliin ja Tiina istui hänen syliinsä. "Riisu kenkämme" Pauli komensi. Laskeuduin polvilleni ja riisuin ensin kengät isännältäni. Tiina työnsi omat kenkänsä suuni eteen ja käski minun ensin suudella niitä ja vasta sitten saisin riisua ne. Tottelin häntä, kun en muutakaan voinut ja suutelin hänen kenkiään. Riisuessani niitä huomasin, että hänellä oli nylonsukat jalassa ja kieltämättä kauniisti lakatut varpaan kynnet.

Tiinan pyllyn pyöritys Paulin sylissä oli tuottanut toivotun tuloksen ja Pauli ilmoitti kuuluvasti haluavansa naida Tiinaa. Tiina nauroi ja lähti kulkemaan Paulin perässä kohti isännän makuuhuonetta. "Seuraa" Tiina käski minua kuin koiraa.

Pauli kävi selälleen sänkyyn ja käski minun riisua housunsa samalla kun hän itse repi paitaansa pään yli. Tein työtä käskettyä ja kun sain Paulin alushousutkin riisuttua, käski hän minun nuolla kalunsa puhtaaksi.


Vedin terskan yli ja aloin nuolla hänen jo tutuksi tullutta kaluaan, joka maistui virtsalle ja oli selvästi ollut pesemättä koko päivän.

Lähteet: http://bredasexseks.xyz/

Samalla Tiina oli riisunut itsensä alusvaatteilleen. Hänellä oli kauniit mustat mustat pitsirintaliivit ja asuun sopiva sukkanauhavyö. Jalkoja peitti mustat, kiiltävät nylonsukat. Tiina asettui hajareisin Paulin kalun päälle ja Pauli käski minua ohjaamaan sylkeni kostuttaman kalun Tiinan anukseen. Tiinan suusta kuului vain vaimea ynähdys, kun kalu alkoi upota hänen sisäänsä. "Sinä orja saat nuolla varpaitani samalla kun Tiina ratsastaa" kuului Paulin määräys. Siirryin hänen jalkojensa luo, riisuin sukat ja aloin nuolla varpaiden välejä ja imemään varpaita yksitellen, mistä tiesin hänen erityisesti nauttivan. Nöyryytykseni täydensi Tiina, joka katseli minua halveksivasti naureskellen työssäni.

Pauli sai murahtaen orgasminsa ja tiesin jo seuraavan tehtäväni ennen kuin hän sanoi sen ääneen. Kuuliaisesti siirryin hänen kalunsa luo ja nuolin sen puhtaaksi eritteistä. Pylly oli onneksi ollut ilmeisen puhdas. Olin jo nousemassa ylös ja poistumassa, kun Paulin kainaloon siirtynyt Tiina sanoi, "orja, mikä unohtui". Olin hieman hämilläni, kunnes hän osoitti pyllyään. "Nuole se puhtaaksi. Huomaa, että sperma valuu ulos pikkuhiljaa, joten työnnä suusi peräaukkoon kiinni ja nuole aina välillä". Hän levitti jalkansa nostaen toisen Paulin yli ja alistuen siirryin nuolemaan hänen peräaukkoaan, josta valui ulos Paulin spermaa. Nöyryytykseni oli täydellinen, kun Tiina kuvaili Paulille kuinka hyvä orja minusta vielä tulee, kunhan hän saa vähän vielä kouluttaa minua. "Sinulla on vapaat kädet, kulta" kuulin isäntäni määräävän kohtalostani.

Tiina ei ollut vielä saanut omaa orgasmiaan ja kun Pauli nukahti humalaisen uneensa, Tiina osoitti minulle ovea. Mieleni teki lyödä häntä, mutta sen sijaan siirryin olohuoneeseen. Tiina tuli perässä ja kertoi minulle kuinka tästä eteenpäin olisin siis myös hänen käytettävissään ja kuinka hän halusi minun häntä palvelevan. "Nyt haluan, että imet minua oikein kiltin orjan tavoin, laita joku kiva filmi pyörimään". Etsin kasettien joukosta transleffan ja siirryin hänen eteensä polvilleni. Hän istahti sohvalle ja tarjosi keskikokoisen kalunsa suuhuni. "Imet ja nuolet kiltisti loppuun asti". Nuolin ja imin tuon nuoren poikatytön kyrpää parhaan taitoni mukaan ja viimein hän laukesi suuhuni. "Voit poistua, kutsun sinua taas ja muista vastaisuudessa, kun laukean suuhusi tai saat nuolla pyllyäni tai varpaitani, kiität minua, ymmärrätkö". "Kyllä emäntä" vastasin ja siirryin omaan huoneeseeni, jossa otin kaluni esiin ja runkkasin itselleni orgasmin. Siihen orjallakin on oikeus.

Tiina oli etevä nöyryyttämään, minkä tulin oppimaan.