Tuntui Hyvältä, Kerrassaan Taivaalliselta Mutta Vielä Ei Sopisi Laueta.Riikka oli minun ohjauksessa Näin Pääset Panolle Helposti Ja Nopeasti kehittynyt nartuksi joka osaa käsitellä piiskaa. Se oli vihainen.

Julia ei osannut edes piiskauksen alkeita.

Helena napautteli Tee Itsestäsi Houkutteleva vain vaimeasti minua, mutta kun näytin hänelle seisovaa jöpökkää, alkoivat iskut jo sattua. Tuskin tunsin iskuja!Huomasin, että narttuni eivät edes yrittäneet. Lyönnit olivat kovia, ja pakarani olivat tulessa samoin kuin Paulan lyöntien takia.

- Riikka, aloita!Sitten vedin lutkan polvilleni ja uikutit.

seksiseuraa helsinki

Suoristauduin ja istuuduin pöydän reunalle odottamaan. Lisäksi tämä tihkui kosteutta jo pöydälle, nuolaisin maistaakseni tätä ihanaa makua ja Marja kiljahti hurmiossa. Tiinasta, Marjan tyttärestä olin myös nähnyt valokuvia, viimeisen aika hiljattain – energisen näköinen parikymppinen nuori nainen, pitkät ruskeat hiukset, vihertävät silmät, mikäpä siinä. - Mutta miten sanoa Marjalle että mieluummin haluaisin äidin, en niinkään tytärtä? Ihan tätä en odottanut ja kyseessä oli selvästi muukin kuin ystävällinen , kollegiaalinen halaus.

Siispä pyysin Marjaa lopettamaan, hän nousi ja minä suutelin liukkaita huuliaan jotka juuri olivat olleet puristuneena intiimeimmän osani ympärille.

”Nyt käyt tuohon pöydänkulmalle istumaan, minä näytän sulle miten miestä viihdytetään!” Kourin Marjon peppua, avasin housujensa suuren koristeellisen soljen, napit ja vetoketjun paljastaen samppanjanväriset alushousut jotka olivat jalkovälistä jo ihan märät. Tuntui hyvältä, kerrassaan taivaalliselta mutta vielä ei sopisi laueta.

seksiseuraa helsinki