Paljastinko liikaa?

Makaan mieheni vierellä omalla sängyllämme. Koskettelemme toisiamme ja yritän saada mieheni kertomaan, mitä hän ajattelee runkatessaan. Olen kiihottuneessa mielen tilassa ja kostuisin vain lisää, jos saisin mieheni puhumaan. Tiedän hänen katselevan salaa pornoa netissä ja sen ajatteleminen saa aikaan kihelmöiviä tunteita alapäässäni. Hän kuitenkin häpeää sitä, eikä suostu puhumaan asiasta. Ajattelin rohkaista häntä kertomalla ensin itse, mitä minun mielessäni liikkuu, kun yksin ollessani koskettelen itseäni.Mieheni on ottanut esiin pienen vaaleanpunaisen dildon, jota hän pyörittelee klitoriksellani, kun kerron omista likaisista ajatuksistani. Olen kostea ja kiimainen, ja suustani pääsee asioita, joita en ollut aikonut hänelle koskaan kertoa. Kerron siitä, miten yksin ollessani etsin käsiini lempidildoni ja päästän ajatukseni valloilleen.
Lähteet: https://www.tuhatjalka.fi/klinikat/turku/henkilokunta/jevgenia-volkova- Musta on ihanaa ajatella, että sä panisit jotakuta muuta multa salaa. Miten joku hyvännäköinen nainen ottais sun ison munan suuhunsa, nuolis ja imis sitä, kunnes sun olis pakko ottaa ohjat käsiisi. Sä tarttuisit sitä lanteista ja upottasit kyrpäsi sen litimärkään pilluun, kerroin huoahdellen, samalla kun mieheni oli jo varovasti upottanut dildon mahlaiseen pilluuni. Mieheni esitti, ettei tarinani kiihottanut häntä, mutta huomasin hänen innostuvan, sillä tunsin dildon uppoavan syvemmälle sisääni, nopeammin ja nopeammin. Ja sitähän minä kaipasinkin. Tiesin, että mieheni halusi kuulla lisää, vaikkei hän sitä minulle sanonutkaan, joten annoin sanojen vain soljua suustani.- Sä tekisit sen täällä meidän sängyssä, kun tietäisit, etten mä ole tulossa kotiin pitkään aikaan.


Te käyttäisitte mun seksileluja, mun suurinta tekokyrpää ja ihanaa vibraa. Se nainen antais sun tehdä itselleen mitä vain haluat. Se imis vuoroin dildoa ja sun kyrpää, samalla kun sä tunkisit sen pilluun isoa kumista kullia ja sormeilisit sen peräaukkoa. Loputa panisit sitä rajusti ja laukeisit sen kauniille kasvoille, mä jatkoin matalalla ja kiihkeällä äänellä. Tämä oli saanut meidät molemmat niin kiihottuneiksi, ettemme voineet enää odottaa pidempään. Mieheni käänsi minut vatsalleni, ja odotin hänen tunkeutuvan sisääni. Mieheni antoi minun kuitenkin odottaa vielä. Hän levitti jalkani erilleen ja nuoli pakaroideni väliä ensin hitaasti kiusoitellen, välillä taas nopeasti ja intohimoisesti. Halusin tuntea hänen kielensä pillussani ja yritin notkistaa selkääni ja nostaa persettäni. Välillä kielenkärki koskettikin sykkivää häpyäni, mutta mieheni huomasi mitä yritän ja painoi vartaloni voimakkaasti patjaa vasten. Saisin vielä odottaa.Vihdoin mieheni käänsi minut selälleen, siveli kielellään klitoristani epäsäännölliseen tahtiin. Pilluni ja koko vartaloni huusi lisää ja odotin, että saisin mieheni kyrvän sisääni, jotta saisin orgasmin, jota olin jo tovin odottanut. Minun oli pakko kosketella itseäni samalla, kun mieheni nuoli minua. Mieheni huomasi sen, vaikka nuolikin minua keskittyneesti silmät suljettuina. Kuin rangaistukseksi, hän nousi ylös ja työnsi sykkivän elimensä suuhuni, eikä jättänyt minulle valinnan varaa. Minä olin tottelevainen, koska tiesin, että tällä tavoin saisin pian, mitä todella halusin. Mieheni otti kiinni tukastani, jotta ottaisin kyrvän yhä syvemmälle nieluuni. Ja niinhän minä tein. Kyrpä täytti koko suuni ja nieluni. Tiesin, että pian se tekisi saman pillulleni. Tunsin mieheni laukeamisen lähestyvän. Hän otti mahtavan kokoiseksi turvonneen kullinsa ulos suustani ja asetti sen pilluni suulle. Viimein hän tunki suuren sykkivän elimensä minun kosteutta valuvaan pilluuni. Samalla minä otin sormeni avuksi ja hiplasin klitoristani kiihtyvällä tahdilla. Tässä vaiheessa ei enää paljoa vaadittu. Vain muutaman pohjaan asti ulottuvan työnnön jälkeen sain ihanan orgasmin, enkä voinut olla huutamatta. Mieheni nopeutti tahtiaan ja laukesi sisääni.Jäimme makaamaan vierekkäin. Muistin, mistä tämä oli saanut alkunsa ja halusin muistuttaa miestäni eräästä asiasta.

- Muistathan sitten, että sängyssä käydyistä keskusteluista ei puhuta sängyn ulkopuolella. Olin vain niin kiimainen, etten ajatellut mitä puhuin.Jatkuu…