Makasin Selälläni.

Jussi uurasti samalla alapäässäni ja rutisteli pakaroitani. Tunsin miten spermanoro levisi suuhuni lämpöisenä ja kirpeänä. Jussi nousi päälleni niin, että kusiset saappaat olivat kasvojeni vieressä. Vittuni supistui tiukalle ja yritti laittaa hanttiin kullille. Se oli Jussi, Kimin veli. Viimein tunsin olevani myös kakkosaukostani täyttä lihaa. Nyt niiden väriä voisi luonnehtia sävyllä likainen. Kyrpä työntyi suoleeni hitaasti milli milliltä. Jussi puristi kovempaa ja huuto hukkui haalarin kankaaseen. Hoipertelin lähemmäksi valoa höyryävän rehukasan vierestä, kun ovi takanani paukahti kiinni.

...

Hän Oli Hyvännäköinen Vielä Viisikymppisenäkin.mirja Riisui Kylpytakkinsa Ja Tuli Alasti Kainalooni.

Ääntelehdin kovaa, mutta nyt tuntui todella hyvältä.

-”Tämä pikku narttuhan on jo ihan märkä!” Sitten hän aloitti todella rajun nussimisen. Työnsin pyllyäni taaksepäin, jotta hän pystyi paremmin käsittelemään Miten Löytää Uusia Ystäviä minua. Olin saanut selkeät ohjeet vaatetuksesta ja noudatinkin niitä kuuliaisesti. Tunsin, että pilluni oli jo kostea ja sen huomasi myös isäntäni. Hän iski täysin voimin perseelleni ja päästin kovan kiljaisun. Sitten hän käski minun riisuutua kokonaan. Pilluni supisteli ja kiimanesteeni valuivat hänen kädelleen.

Menin perässä ovelle ja kurkistin sisään.

...

Kokemus Oli Loistava Ja Pyysinkin Isokullia Tulemaan Seuraavan Kerran Ihan Luvan Kanssa Paikalle.

Isokulli orahteli ja laukesi pian naiseni selälle. Starttasimme auton ja lähdimme Etsi Seksiä Netistä Omalta Alueeltasi! venevalkamaamme kohti. Hiivin hiljaa sisään ja näin makuuhuoneemme oven raosta naiseni selän kaarella ratsastaen suurta musta kullia. Hän sanoi viettävänsä koko päivän kotona tehden rästihommansa loppuun.Musta mies nautti urahdellen selällään. Sanoin ääneti mitä v..ttua ja menin pois oviaukosta. Ajattelin yllättää naiseni ja en soittanut ennen tuloa kotiin.

Vettä tuli kaatamalla ja kalakaan ei syönyt joten lähdimme takaisin tyhjin käsin pettymys päällä. Kokemus oli loistava

...

Ei yhtään enempää kysyttävää 5

Palattuamme kassulle Halme jätti minut rauhaan. Huolimatta hänen uhkauksistaan sain toimia ihan vapaasti. Hän ei erityisemmin katsellut minua, vihjaillut mitään tai edes käyttäytynyt ylimielisesti. Ainoat, jotka minua häiritsivät, olivat tupakaverini. Ilmeisesti he olivat, enemmän tai vähemmän, seurailleet minua ja Halmetta.


”Ooh Halme, Halme!” Jokinen yritti taas erään kerran matkia ääntäni. Kaikki intissä olleet tietävät mitä ”ryhmähenki” (;D) on, joten jouduin myös asianmukaisen vittuilun kohteeksi. Usein iltaisin paras juttu oli, kun joku näytteli vetävänsä...

Nielin Kusen Himoissani.

Viinin kuluessa Siniä alkoi haluttaa tanssimaan. Sitten kaakelit pitää vielä kiillottaa.” Mies huomasi peilin katossa ja poisti mielestään pervot ajatukset. Seksiseuraa Netistä Vuonna 2017 Pitikö hänen kestää vielä ensi viikkoon, jotta pääsisi miehestä eroon. Hän ajatteli, että taas joku gigolo tanssitti naisia ja dumppaisi ne illan päätteeksi. Sini nuolaisi sormiaan ja hieroi niillä nännejään. Hän ajatteli kokeilla onneaan miesrintamalla.

Mun himo oli jo aiheuttanut sen että mä vuosin kirkasta nestetta ihan hurjana ja jätin omalle reidelleni limaisen jäljen.

"hihihhhihiihih" Nici ja minä

...

Susanna Liikkui Kaluni Pumppausta Mukaillen, Kyrpä Liukui Sisään Ja Ulos Tiukka Peppureikä Kiristyneenä Tiukasti Suonikkaan Varren Ympärille.

Siinä vaiheessa mies alkoi olla niin kiihottunut että työnsi minut hellästi pois ja käänsi minut makaamaan keittiön pöydälle.
Mies todella piti siitä, pikku hiljaa aloin edetä pitemmälle ja kohta hänen kova ja suhteellisen paksu sapeli olikin jo suussani. Mies liikkui edes takaisin vielä hetken aikaa mahtavan orgasmin jälkeen kunnes hän laskeutui päälleni hitaasti ja kädet lähes kokonaan velttoina. Aina kun puristin mies meni hieman kyyryyn ja oli nauttivan näköinen. Onneksi tylsiä sunnuntai aamuja on ollut vain enää ani harvoin, koska samainen mies samoissa kiihottavissa haalareissa on sei

...