Paljastinko liikaa?

Makaan mieheni vierellä omalla sängyllämme. Koskettelemme toisiamme ja yritän saada mieheni kertomaan, mitä hän ajattelee runkatessaan. Olen kiihottuneessa mielen tilassa ja kostuisin vain lisää, jos saisin mieheni puhumaan. Tiedän hänen katselevan salaa pornoa netissä ja sen ajatteleminen saa aikaan kihelmöiviä tunteita alapäässäni. Hän kuitenkin häpeää sitä, eikä suostu puhumaan asiasta. Ajattelin rohkaista häntä kertomalla ensin itse, mitä minun mielessäni liikkuu, kun yksin ollessani koskettelen itseäni.



Mieheni on ottanut esiin pienen vaaleanpunaisen dildon, jota hän pyörittelee...

Voiko netissä tapahtua?

Olimme kohdanneet toisemme sattumalta virtuaalimaailmassa. Molemmat etsimme jotain, millä täyttää määrittelemättömiä valkoisia kohtia elämässämme. Alkuperäiset syyt olivat moninaiset ja varmasti kummallakin omanlaisensa. Yhteistä meille oli, että etsimme hedonistisesti seksuaalista nautintoa ja mielihyvää, emmekä kuitenkaan kriteerittöminä, joilla kelpaisi mikä tahansa. Epätoivoisia emme suinkaan olleet ja siksi meillä oli varaan olla hieman kranttukin.



Kaikki alkoi siis verkossa kohdattuamme. Muutama ensimmäinen meili oli tunnusteleva ja yleisluontoinen. Pian kuitenkin löysimme toistemme...