Ihana Tunne Kun Huomaan Miten Nautit Tyydyttämisestäni.

Tärisevällä kädellä soitat ovikelloani, tunnet pulssisi hakkaavan ja kuulet sydämesi lyönnit korvissasi.Tunnet olosi hiukan vaivaantuneeksi, mutta sitten laskeudut eteeni polvillesi ja hyväillen tunnustelet käsilläsi etumustani.

Pikkuhiljaa paisun entisestään suussasi, joudut haukkaamaan happea ja ihailet kovaa vehjettä kädessäsi. Kaksi toisilleen vierasta ihmistä katsovat toisiaan, tutkivat, riisuvat toisiaan katseillaan.Pystyt jo kuvittelemaan miltä se tuntuu suussasi.


Kielesi seikkailee kaluni ympärillä ja kädelläsi vetelet jo esinahkaani. Ihana tunne kun huomaan miten nautit tyydyttämisestäni. Sormesi uppoaa peppuuni ja samassa tunnet kuinka rupean sykkimään suussasi.seksitreffi"Vai pitääkö ottaa keppi esille" "Ei,ei..olen oppinut" uikutin.. Huomasin myös lompakon joka näkyi housujen taskussa... Sanoin viisi riittäisi, mutta kun vitsa alkoi viuhua peppuuni, tajusin että saisin paljon enemmän kuin sen viisi, jotenkin kullini alkoi kovettua miehen piiskatessa minua.Heti siihen käytyä peppu pystyssä sain tuntea kämmenen iskun ja toisen...

Kun olimme rappukäytävässä ulko-oven kohdalla, kaveri käski hakemaan pihalta pari kunnon risua... Koitin sanoa jotakin, mutta jotenkin vain olin jo pajukossa valitsemassa kahta vitsaa. Vitsat kädessä seurasin miehen asuntoon. Kun pääsin viiteentoista, polte oli huima takamuksessani.Lähteet: http://www.treffit.sex/Sex/FI/Suomi-Treffit/Seksi-Treffit-Suomi/Hitaaseen-ja-kiusoittelevaan-intiimihierontaan-%C3%B6ljytyin-l%C3%A4mpimin-k%C3%A4sin-Suomi-1-1.aspx

Samaan aikaan sait vyöni irti ja pudotit shortsini lattialle. Rintasi olivat pienet, aikuisen naisen jo parhaan ryhtinsä menettäneet. Kielemme taistelivat, hampaiden osuessa välillä toisiinsa. Arvioit vartaloani. Kuulin pillusi litinän. Sitten oikea kulma löytyi ja hetkessä olin sisässäsi. Hiustesi puhdas tuoksu, parfyymisi. Taisin tuijottaa sinua. Kullini valui sisästäsi pehmeänä. Aika näyttää..Toinen kätesi oli kiveksieni ja pepun reikäni välissä. "Nyyyyyt tulee" kiljaisit ja nautinnon aalto vei sinut huipulle. Vaihtaen muutaman pikaisen suudelman, pukeuduimme nopeasti.