Julia Alistuu.

seksitreffi

Paineen tunne oli valtava. Hän myös kouri takaapäin mun rintoja ja sanoi niitä ihan kuin pikkupillutyttöjen rinnoiksi.Äänistä päätellen tein Ilmaiset Seksisivut – Naintia & Pillua Tarjolla! oikein.

Hän kyseli, millaisista vaateista ja millaisesta menosta olisin kiinnostunut. Siirsin stringihousuja vähän syrjään ja aloin hiljalleen sormeilla itseäni.

Aikani voideltuani, mies sano, että nyt hän on aivan liian kiimainen että hänen täytyy saada tyhjentää pallinsa minuun, ja ei välttämättä kestä kauaa.

Vessassa riisuin vaatteeni. Se oli mukava Näin Löydät Luotettavan Seksikumppanin kaksio.

Hiljalleen hän alkoi liikutella kaluaan perseessäni.

Designers Per Arlander, Madlene Linstrom and Ozgur Tasar have created the MPillow which uses both light and sound to create those moments of relaxation and calmness. The pillow can be used as the consumer sees fit.

Lähteet... http://www.yankodesign.com/2007/12/27/music-to-your-ears/

Koulutus kesäpäivänä- Onko sulla heikko kuulo, pikkupillu? Ja Julia nielee. Hän tuntee kuinka hän alkaa kostua ja toivoo, ettei mies huomaisi hänen mehujaan.

Tyttö tottelee ja mies nappaa muutaman kuvan punastelevasta tytöstä, jolta on valunut meikit naamalle suuhun nussimisen seurauksena. Julia alistuu. Seuraava käsky on mennä kontilleen ja levittää pakaroita. Tules tänne.

Ei tyttö tainnut tietää mitä lupasi, sillä kaveri ottaa häntä kädestä kiinni ja ohjaa pihamaan varastorakennukseen.

- Jo-o, hän takeltelee katkonaisesti.

Mies painaa uudelleen kullin suuhun ja alkaa painamaan kyrpää pikku Julian nieluun.

- Ei sinne...Julia yrittää rukoilla.Pikku hiljaa mies alkaa liikutella suurta kulliaan edestakaisin Julian huulten välissä välillä tökkien kurkkua.

seksitreffi