Kieli Näykki Hieman Hellänä Olevaa Klitoristani, Mutta Se Tuntui Taivaalliselta.

Nuolin ahnaasti loput.Lopulta kaari ehtyi ja hän työnsi sormiensa välissä olevan, veltostuneen kalun vielä huulieni väliin. Kumpikin tietysti mustana. Heräsin jo aamusta mahtavaan panetukseen ja tiesin, ettei tästä enää omalla kädellä selvittäisi. Harmi ettei kundi nähnyt penisputkessa sojottavaa kovaa kyrpääni, olisi ymmärtänyt heti miten kiimainen olin tuosta ehdotuksesta.Vaihdoimme pakolliset mitat: hän 26v, 170/72/19 ja Treffit Järjestyvät Täällä (sis. 5-vaiheinen Opas!) minä 180/85/17. Hänellä ei ollut kumikuteita joten muitta mutkitta hän kuoriutui verkkareistaan ja seurasi minua kyrpä ojossa vessaan.Hän etsi sopivaa persettä pantavaksi mutta halusi myös kusta päälleni.

Myös olut oli tehnyt tehtävänsä.

seksitreffi

"Mitä!?

Mies asetti minut lavuaarille makaamaan ja lukitsi oven ettei kukaan tulisi. Mies otti kullin suuhun ja imi sitä. Menin polvilleni ja otin toisen Seksideitti Netistä Ilmaiseksi miehen kalun suuhun ja aloin imeä sitä kovaa ja nopeasti. Mies joka ei nussinut minua, nuoli sillä välin toisen miehen palleja, jotka olivat karvaiset. Hetken päästä avasin oven ja menin kavereideni luokse, mutta he olivat jo lähteneet.Myöhemmin menin käymään vessassa. Kukaan ei sanonut mitään ja kaivoin hänen kalunsa esiin joka sojotti kovana.

Pikkujoulun jälkeen osa 2

Maailma ympärilläni alkoi sumentua ja orgasmi vavisuttaa kroppaani. Hän nosti jalkani olkapäilleen ja painoi päänsä jalkojeni väliin. Aloin hiljalleen lähestyä nautinnon huippua. Kroppamme tärisivät nautinnosta ja tunsin miten hänen laukeamisensa alkoi olla lähellä. Mies levitti jalkojaan hieman ja ymmärsin hänen vihjeensä.

Mies käänsi minut selälleen sängylle ja kiitti hymyillen ihanasta herätyksestä. Rinnalla, vatsalla, kohti hänen elintään. Täysin tyydytettyinä...Nautin kiihkoissani jokaisesta ihanasta lipaisusta klitoriksellani. Hitaasti työnsin sormeni siihen, vedin ulos ja työnsin uudelleen.
Kieli näykki hieman hellänä olevaa klitoristani, mutta se tuntui taivaalliselta.

seksitreffi