Musta Mies Tarttui Kädellään Vaimoa Niskasta Ja Veti Vaimon Kasvot Lähemmäs Puolijäykkää Suonikasta Kaluaan.

Yllätys oli melkoinen, koska tarjoilijana oli Flavio, joka juuri viime yönä oli nainut vaimoani. Musta mies tarttui kädellään vaimoa niskasta ja veti vaimon kasvot lähemmäs puolijäykkää suonikasta kaluaan. Mies riisui sängyn reunalla boxerinsa ja viittoili vaimoa tulemaan lähemmäksi. Menin hiljaiseksi ja kysyin, halusiko vaimo todella sitä. Heti hotellin kulman taakse päästyään, näin Flavion alkavan kävellessä hyväillä vaimon peppua ja kuiskuttelevan jotakin.

Vaimo kumartui puoleeni ja tirskui, että mies oli kysellyt, mitä hänellä on lyhyen hameensa alla. Vaimon koko vartalo heilui, kun musta kalu yhä uudestaan ja uudestaan upposi pohjaan asti.

seksitreffi

Kiihdytin omaa pillunhankaamistani, tunsin orgasmin tulevan. Niinhän minäkin nautin.

Miten kiimaiseksi tunsinkaan itseni. Mies taivutti päänsä taaksepäin ja varmastikin hänen suustaan purkautui jotain rietasta huutoa. Kyrpä heilui laajassa kaaressa. Arvasin hänen olevan kohta kiimansa huipulla. Levitin vittuani, niin että mies näki sen kokonaan avattuna. Klitorikseni oli turvonnut ja liukas. Levitin häpyhuulet sormillani ja levitin haarojani. Oli mieletön tunne tietää miehen nauttivan pilluni katselemisesta.

Ville ja kaksi opettajaa

Antti kiihottui suunnattomasti Villen ajeltua itsensä aivan karvattomaksi niin vatsasta, alapäästään, pepustaan kuin jaloistaankin. Antti hihkaisee innoissaan Henkankin katsomaan kun ensimmäinen, herneen kokoinen kirkas pisara ilmestyy Villen peniksen päähän.

Varovasti Ville istuutui sohvalle, hyvän matkan päähän Henkasta. Ville toivoo, ettei hän ole aivan punastunut hermostuksissaan. Henkka painaa Villen päätä taaksepäin jatkaen suutelua pojan kaulalla ja siirtyen alaspäin, kunnes kouraisee tämän rinnan käteensä ja alkaa imeskellä pientä punaista nänniä suussaan. Pian kiimalimaa ilmestyy terskan kärkeen enemmän ja enemmän, se lähtee valumaan hitaasti peniksen vartta alaspäin.

Henkka ja Antti aloittivat yhteistuumin tutustua Villen vartaloon. Ville voihkii ja katselee miesten touhuja kiinnostuneena ja näkemästään kiihottuneena.Vaatteiden vähentyessä, Ville huomasi myös Antin ja Henkan kuoriutuvan asusteistaan.Matalalla äänellään Henkka kehotti Villeä liittymään seuraansa katsomaan pornofilmiä, joka oli ilmeisesti aivan alkuminuuteillaan.

Ville riisui päällimmäiset vaatteensa pois ja Antti ohjasi hänet olohuoneeseen, jossa Henkka Löydä Seksikumppani Suomesta istui sohvalla.

Ville totteli ja istui kahden alastoman miehen väliin. Kello soi ja jännitys tiivistyy entisestään. Henkka oli kahdesta miehestä paremman kropan omistava, vaikka lihaksia ei erityisesti vatsasta erottunutkaan.

Suihinotto

Oli ihanaa tyydyttää sinut. Haluan vain imeä ihanaa kyrpääsi ja en malttaisi lopettaa, mutta sinä käsket minun ottaa kalun pois suustani ja käydä makaamaan lattialle eteesi ja alkaa hyväilemään kosteaa pilluani. Olisi ihanaa kuulla ja katsella kuinka nautit käsittelystäni. Kieleni pyörii terskasi ympärillä ja otan sen märkään suuhuni ja aloitan hitaasti imemään upeaa kyrpääsi ja samalla käteni alkaa hyväilemään pallejasi. Alat levittämään spermaasi rinnoilleni vahvoilla käsilläsi ja samalla nipistelet ja imet nännejäni. Avaisin housusi ja ottaisin ison kyrpäsi esiin ja aloittaisin pitkän kiusoittelevan nautinnon.
Jos nyt olisit täällä, tiedän sen, että käskisit minut polvilleni hyväilemään kyrpääsi. Ottaisin kyrpäsi varresta kiinni ja antaisin kieleni leikkiä terskallasi.

Tunnen kyrvän maun suussani ja voihkin itsekin kiihkosta, sillä sinä maistut todella hyvältä ja on ihanaa saada maistaa kyrpääsi jälleen. "Huora, ime sitä rajummin" käsket ja minä otan kyrpääsi yhä uudestaan sisälle suuhuni kuten sinä haluat. Huulemme kohtaavat ja suutelemme kiihkeästi. Annan kovan kyrvän valahtaa ulos suustani ja suutelen sitä ympäriinsä ja annan kieleni valua vartta pitkin ylös ja alas ja nautin kun kieleni nuolee Nainen Hakee Miestä sinua yhä voimakkaammin. käteni ovat siirtyneet kiinteille pakaroillesi ja puristelen niitä voimakkaasti ja aloitan imemään jälleen kyrpääsi ja tällä kertaa rajusti. Se on rajua ja minä nautin siitä. Sinä laukeat kohta, minä pidän kiinni sinusta ja pian kyrvästäsi alkaa pulputa ihanaa vaaleaa nestettä ja karjut nautinnosta.

seksitreffi