Otin Hänen Mahtavan Kalunsa Suuhuni Ja Aloin Nuolla Sitä.

seksitreffi

Mies katsoi minua, kokonaan, ylhäältä alas kun istuin hänen vieressään. Ahh olin jo tulossa. Mies voihki nautinnosta. Odottelin pihalla taksia, ja parin minuutin kuluttua pihaan ajoi iäkäs, noin 40-50 -vuotias charmikas mies. Ihanan isot sormet koskettelivat pientä pilluani, ja voihkaisin. Hetken aikaa nuoltua mies sanoi

”Nyt tämä kalu saa posliinia pitkästä aikaa” ja asetti minut autoa vasten pylly häneen päin. Mies vielä pani minua kunnes hänkin sai ja karjaisi. Nousin polvilleni maahan ja mies nousi seisomaan. otin hänen mahtavan kalunsa suuhuni ja aloin nuolla sitä.

Baarissa 1

Seisot oviaukossa antaen katseesi kiertää ympäri hämyistä baaria. Nyökkäät, tuskin näkyvästi, ja tilaan meille lasilliset punaviiniä. Etsin katseellani vapaata pöytää ja sellainen onnekkaasti löytyykin melko hämärästä nurkasta. En voi pitää silmiäni erossa hyvin muodostuneen takapuolesi liikkeistä, eikä lyhyttäkin lyhyempi hameesi ainakaan auta asiaa.

"Oon nähnyt kuinka sä katselet mua" kuiskaat hiljaa korvaani ja siirryt hieman lähemmäksi.

"Saanko tarjota sulle jotain?" "Niin, tunnen miehesi, ja olen varma ettei sillä ole aavistustakaan siitä mitä puuhailet sen ollessa työmatkoilla." "Ei sun miehen tarvitse tietää, eihän"

Kostun silmänräpäyksessä litimäräksi kun sormesi liukuvat hameeni alle.

Hoito saunassaMatkalla takaisin saunaan vieras sai Pentin hätkähtämään, kun kysyi tältä oliko tämä kokeillut miesten kanssa. Mies oli naimaton, satunnaisia ystäviä oli, mutta oikeaa ystävää ei ollut löytynyt, tai oli, mutta ne olivat päättyneet eroihin. Mies kumartui ja painoi huulensa oluen pintaan. Pentti tiesi miltä hänen elimensä tulisi Seksin Harrastaminen Muiden Kuin Oman Kumppanin Kanssa Piristää Parisuhdetta kohta näyttämään.Pentti kuuli ynähtävänsä mielihyvästä, kun mies hieroi sperman liukastamilla sormilla tämän peräaukkoa. Miehen katse oli suunnattuna Pentin haaroihin. Mies ei sen kummemmin esitellyt itseään eikä Penttikään enää tunnin jutustelun jälkeen tohtinut kysyä kenen kanssa oli juttusilla.

Miehen etusormi Näin Hankit Helposti Ja Nopeasti Päiväkahviseuraa Netistä löysi ryppyisen alueen keskeltä tien Pentin sisään. Toisen kosketus ja varsinkin aikuisen miehen tuntui erilaiselta ja se sai hänet entistä kiimaiseksi. Miehen koura luisti liman liukastamalla kalun varrella.Pentti oli vähän ihmeissään, kun kantapubissa eräs vieras kaveri heittäytyi juttusille, tuli oluttuoppinsa kanssa yksin istuvan Pentin pöytään ja alkoi muina miehinä jutella paikallisen kaupungin kunnallispolitiikasta.

Miehet hiukan humaltuivat ja Pentti huomasi, että jutustellessa vieraan kanssa oli vierähtänyt jo kolme tuntia.

seksitreffi