Parin Vedon Jälkeen Hän Laukaisi Vuolaan Ryöpyn Suoraan Kasvoilleni.

En todellakaan muista, mitä poliittista ryhmää hän edusti - jostain keskikohdalta salia hänen välihuutonsa olivat kuuluneet - olisiko ollut keskustalainen, kristillinen tai joku perussuomalainen?

Hämmästykseni oli suuri, kun kansanedustaja ottikin pukunsa housuista suuren kyrvän ja alkoi runkata sitä edessäni.

Mieleenpainuvaa oli tuon mieshenkilön katse. Hetken kuluttua tuo suuri komea mies saapui istuntosaliin aivan kuin mitään ei olisi tapahtunut.

Olin nukahtaa välittömästi - ehkä raukean oloni Treffit Netistä? tähden - kunnes kolautin pääni lehdistöaition pöytään ja heräsin.Pyysin häneltä Oulun Ammattikorkeakoulu :: Päiväkahvit haastattelua.Eduskunnan kahvilaan ei olekaan tavallisella kansalaisella pääsyä, mutta toimittajilla oli oikeus joskus saapua kahvila-aulaan edustajia haastattelemaan. Keski-ikäinen mieskansanedustaja siellä vaahtosi, kuinka homoseksuaalisuus on perkeleestä ja sietäisi jokaisen painua syvimpään syöveriin paistumaan.

seksitreffi

Työnsin kielen sisään mahdollisimman syvälle ja välillä liikutin sisään ulos sitä ja nuolin vakoa kuin koira. Yllättäen hän halusi vaihtaa asentoa, koska hän ei nähnyt kalunsa uppoamista.

Sinne päästyämme esitin toiveen saada maistaa hänen peppuaan, sanoin sen kiihottavan minua suunnattomasti. Parin vedon jälkeen hän laukaisi vuolaan ryöpyn suoraan kasvoilleni. Tuosta kiihotuin jo minäkin ja karjaisten lennätin lastin mahalleni.Suostuin ja nousin seisomaan hän nosti housut ja poistuimme baarista hänen asunnolleen. Kiihottavaa nähdä hänen seisovan vieressä kalu juhlakunnossa naamani päällä.
Minä sitä haluavana kiltisti avasin suuni ja tuo iso, ympärileikattu kalu tunkeutui suuhuni hellästi, ryhdyin sitä imemään parhaani mukaan ja nuolin välillä terskaa, sitten kiveksiä. Lopuksi hän vielä vähän kumartui ja lykkäsi tahmaisen kalunsa suuhuni, sain nuolla sen puhtaaksi.

Huutokaupassa III-Ensimmäinen oppitunti: Tätä ei voi olla liikaa.

-Jos teet kuin mä sanon, ja lupaat kertoo mulle heti jos alkaa tuntumaan pahalta, niin mä pystyn lupaamaan sulle sen.

-Tottakai, tää on paljon parempaa, kuin osasin edes kuvitella...vastaan ääni himosta käheänä.Paine pepussani kasvoi, ja vilkaisin Peteä, joka ahersi jalkopäässäni. Ei mitään sankarileikkejä, jooko?Oisin voinut joutua jonkin miehenkin ostokseksi... Silloin tunsin painon patjalla ja avasin silmäni. Hiljalleen Pete alkoi liikuttaa sormiaan edestakaisin pepussani, ja kiimani alkoi nousemaan uudelleen.

Nyökkäsin taas. Toisessa kädessä oli anaaliseksiin tarkoitettu liukaste.

Arto, isokaluinen ori 1Jos Arto tutustui johonkin naiseen, vapaaseen tai varattuun, oli melko todennäköistä että jossain vaiheessa tuo neito antautui hänelle sänkykamarissa.

Sitten he tasasivat hengitystä matolla, naureskelivat, hyväilivät ja kehuivat toisiaan. Marianna!!

--

MARIANNA

Arto oli kotiutunut hiljattain armeijasta 21-vuotiaana kersanttina. Varattujen naisten perään hän ei vonkunut yhteisten kiihkeiden öiden jälkeen.

- Oooh!oiii!..

Arto nosti Mariannan pehmeälle matolle selälleen. Tämä oli toistunut useamman kerran.nyt alan tulla… kohta tulen!..

- Oioioi!.. isoin kalu!!.. ooh!..

Marianna otti shortsinsa pois samalla kun Artokin riisui paitansa, näytti lihaksikkaan yläkroppansa jota tiesin naisten aina vilkuilevan kiinnostuneena. Hän ei milloinkaan rehennellyt seurassa varsin pitkällä listalla naisia, jotka olivat jo antautuneet hänelle.Meillä oli yhteinen huone, ja aina piti viikonloppuisin kuulostella vähän ennenkuin törmäsi sisään.

seksitreffi