Saa Nähdä Nuolisiko, Saatan Nuollakin.Nostin minihameen ylös ja otin pikkuhousut pois, nyt vaimo makasi pöydällä mahallaan jalat lattialla ja pylly pystyssä.

Lopulta valitsin kolme ehdokasta joitten kanssa aloin suunnitella leikkiä vaimoni varalle.

Toiset sitoivat vaimoni kädet samalla selän taakse.

Miehet työnsivät vaimoni sisälle samalla kun toinen heistä piti kättään tämän suulla, ettei hän voisi huutaa apua.

Menin itse mukaan leikkiin, suutelin vaimoni pakaroita vieraan miehen nuollessa yhä märkää vittua.

Viimein miesten kunto loppui ja vaimonikin näytti väsyneeltä sperman valuessa vitusta ja suupielistä.

seksitreffi

Panta on löysemmällä ja miehen käsi tiukasti kiinni naisen hiuksissa ohjaillen sitä joka työnnöllä juuri niin kuin haluaa. Päästän tahtomattani huokaisevan äännähdyksen. ”Annoinko mä saatana luvan katsoa sitä?!” Hetken työnneltyään miehen hengitys alkaa nopeutua ja ote naisen hiuksista tiukentua. Herrani on varmasti tyytyväinen minuun. (jatkuu, jos niin toivotaan)
Haluan kuitenkin olla hyvä pikku-lutka ja katson mitä mies ruudussa sperman tahrimalle huoralleen tekee... Yhtäkkiä mies kuitenkin vetää kullinsa pois naisen suusta ja paiskaa huoransa selälleen maahan. ”Nyt puristat tissit yhteen. Haluan, että katsot mitä sille nartulle siellä tehdään, otat opiksesi ja olet pillu litisevänä valmiina tarjoutumaan herrallesi kun astun ovesta sisään”.

Uni

Olit Katselin Kun Vaimoni Antoi Pillua Nuorelle Miehelle Mökillä uinut muutaman metrin päähän veneestä ja käännyit katsomaan minua.

Erkaannuimme toisistamme hyvin vähän, mutta kuitenkin sen verran, että saatoin taas kosketella vartaloasi. Tunsin pienen puristuksen kädessäni. Suutelimme nyt kiihkeästi, kielemme kohtasivat ja pyörivät toisiaan vasten samalla, kun kätemme hieroivat ja koskettelivat toistemme vatsaa, selkää ja pakaroita. Se tuli koko ajan lähemmäksi. Olit ihana näky kun kelluit meressä, kohdassa johon kuu loi valollansa sillan. Olimme ankkuroineet puuveneemme suojaiseen poukamaan. Näky oli henkeä salpaava kun seisoit kuunvalossa alasti selkä minuun päin.
Olin täysin uppoutunut ajatuksissani kauniisiin silmiisi ja ihanaan hymyysi, kun yllättäen ilmoitit haluavasi mennä uimaan. Hieraisin peukalollani tuota Näin Deittailet Facebookissa kaunista nipukkaa ja huomasin sen värähtävän.

Asetuin päällesi ja sinä otit kiinni kalustani ja ohjasit sen pään huulillesi, liikuttelit sitä kevyesti, pyöritellen sillä klitorista... työnnyin hitaasti sisääsi. Valon ja varjon leikki pehmensi hekumaallisia muotojasi ja osittain kasvoille valuvat, märät hiukset saivat sinut näyttämään todella kiihoittavalta. Kokeilin myös purra sitä ihan kevyesti ja varovasti.

Opettajattaren huolet


Ne saavat minut aina hyvälle mielelle.Koulussa joka oppilas inhosi häntä. .Hyvä tyttö. ´Siis mitä VITTUA!Opettajaneidillä meni pasmat sekaisin, mutta hän toipui nopeasti, vetäytyen otteesta hän kysyi, että mihinkäs pojalla noin kiire on, hymyillen hieman väkinäisesti. Saa nähdä nuolisiko, saatan nuollakin. Narisevalla äänellä hän valitti pilkkujen paikoista ja jaaritteli ummet ja lammet naiskirjailijoista niin kuin kukaan mies ei olisi ikinä pitänyt kynää kädessä. Reittimme kulki kotini läheltä, joten ohjailin matkamme siihen suuntaanJa eihän se sitten ollutkaan. Nyt pikku opettajallekin alkoi valjeta missä mennään. .Otin ne häneltä kokonaan pois, koska en nähnyt syytä rikkoa hyviä laseja. - Tomi - Hyvä.

seksitreffi