Tero Alkoi Hitaasti Naimaan Suutani Pitäen Molemmin Käsin Kiinni Korvistani.

Käännyin nopeasti ympäri ja sain juuri kasvoni Teron kyrvän eteen kun sieltä alkoi suihkuta paksua valkoista spermaa! Tero oli todella puutteessa ja oli jo harkinnut vieraissa käymistä. Saatanan lutka nyt saat niin, että huomenna et kävele!" Aloin pyörittää persettäni ja kerjäsin, että saisin kovan kyrvän sisääni! Käännyin hieman ja laskin käteni Teron kovalle kalulle! Tero alkoi hitaasti naimaan suutani pitäen molemmin käsin kiinni korvistani.

Kysyin millaisia videoita Terolla oli ja hän meni videoiden luo ja valitsi yhden. Sylkäisin käteeni ja kostutin terskan kiiltäväksi - se oli kieltämättä kiimainen näky!

Videolla oli neljä miestä ja yksi nainen. Muut katselivat vierestä, nuolivat naisen nännejä ja yksi kaveri oli työntänyt sormen naisen peräaukkoon.

Hengitin helpottuneena ja rentouduin, Tero ymmärsi sanattoman alistumiseni hänen valtaansa ja nauraen alkoi naida kiimaista persettäni, sisään ulos sisään ulos, työntö työnnöltä se tuntui paremmalta ja tajusin, että tämä oli parasta mitä mulle oli koskaan tapahtunut. Hän hamusi huulillaan korvaani ja kuiskasi, että pian helpottaa.

seksitreffi

Se oli auki juuri rintojen välistä mutta en ollut huomaavinani sitä kun varovasti hyväilin sisäreittä puuvillahousujen pintaa pitkin kohti jalkoväliä.

Asetuin selälleni sohvalle ja Anne kumartui päälleni roikottaen rintojaan kasvoillani. Anne taivutti niskaansa ja oli jo avannut edestä aukeavat rintaliivinsä. Seksiseuraa Ilmaiseksi - 100% Suomalainen Sivusto Pyörittelin välillä lantiotani. Anne totesi kun olin istunut sohvalle kerrostaloyksiössä. "NYT!" hän kiljaisi ja lantio vavahteli muutaman kerran hänen kiljuessaan kovaan ääneen.

Aloin lipoa klitorista nopeasti ja Anne voihki pillun kostuessa huulten välistä samalla kun hän keinutti lantiotaan. Rinnat vatkasivat ja lantioni läiski hänen reisiinsä kun nussin kovaa ja laukesin hänen sisäänsä.

Vastoin tahtoa?

Mies alkoi antaa pikku suudelmia posliinipilluni ympärille mutta vältti itse pillua. Spermaa valui tytön suusta kaulalle ja hänen punalaikullisille rinnoilleen – ryöstäjä oli todellakin hieronut niitä kovakouraisesti. Jos mä kuulen sireenien äänta niin mä tuun takaisin ja sitten ei enää pidetäkään näin hauskaa”. Tunsin miten mies irrottautui minusta....ja sitten tunsin miten kivikova, paksu terska alkoi tunkeutua litimärkään pilluuni....silmäni rävähtivät auki ja näin miten mies otti jaloistani kiinni nostaen ne hartioilleen samalla kun paksu kulli, paljon paksumpi kuin miehelläni liukui sisälleni. Pankinjohtaja oli jo lähtenyt muutamaa minuuttia aiemmin. Ryöstäjä otti kassin, katsoi minua sekä tyttöä ja vanhempaa miestä ja näytti miettivän jotain. Tunsin orgasmin jälleen lähestyvän ja samein silmin huomasin miten viereisellä pöydällä ryöstäjä nussi teinitytöä takaapäin kourien samalla tytön rintoja. Sä alat imeen mun kalua Seksiseuraa Netistä Vuonna 2017 ja sä otat suihin tolta toiselta.

Muistan vieläkin kuinka pillussani suorastaan kihelmoi kun ryöstäjä katsoi vuoroin minua, vuoroin teinityttöä todella irstaasti hymyillen koko käsittelyn ajan. Sekä tyttö että se vanhempi mies olivat ja makaamassa lattialla toisella puolella. ”Laitat kaikki rahat tähän muovipussiin” Ladoin seteleitä muovipussiin niin nopeasti kuin kerkesin kunnes kassa oli tyhjä. ”Sitten meet sulkemaan tän pankin oven, sammutat valot ja tulet takaisin tänne.

seksitreffi