Mikä Vihlaus Päässäni, Olin Ollut Kapakassa Edellisiltana .olo Ei Siis Ollut Paras Mahdollinen.

kysyin. Rauhoituttuaan hän kääntyi niin että pystyi keskittymään kyrpääni. En kestänyt enää. Kasteli sen syljellä oikein märäksi. Välillä hän ei käyttänyt käsiä ollenkaan, imi vain terskaa. Jatkoi vain kielenkärjellä Mielipiteitä: Naapuri Ehdotti Parinvaihtoa.. kutittelua. Aukaisin silmäni ja samalla vaimoni vetäisi verhot sivuun. Mikä vihlaus päässäni, olin ollut kapakassa edellisiltana .Olo ei siis ollut paras mahdollinen.

seuranhaku

"tartu siihen hellästi, rakas" hän sanoi.. tartuin siihen ja tunsin sen kovuuden ja kuumuuden.. puristelin sitä hetken ja silloin hän aina värähti .. liikuttaen samalla alapäätään. liikutin sen varta alaspäin ja sitten taas ylös.. se oli upea.. punainen.. kova...

Pitkästä aikaa... lue ensin aikaisemmat kirjoitukset ja sitten palaa tähän..... kirjoitan nyt loppua... noihin aikaisempiin.. Liikuimme yhtenä lihaskimppuna.. kaluni paisui entisestään ja nautin joka hetkestä.. "ihanaa kulta.. ihanaa kulta " hän toisti...

Hän huokaili ja silitteli hiuksiani.. hän siveli valkoista tahmeaa ja levitti sitä alapäähänsä.. "tule sitten rinnoilleni, kulta ".. hän sanoi... Hän värähti rajusti kun koskin sitä.. "aaaaahhhhhhh""... huusin.. Toisella kädellään hän otti rasvan ja kumin yöpöydältä ja silloin arvasin mitä tulee tapahtumaan.. "olen" vastasin..

funny-pictures-cat-calls-a-taxi Ask your doctor or health care professional for advice. Patients and their families should watch out for depression or thoughts of suicide that get worse.

Lähteet... https://blogs.babycenter.com/mom_stories/sahds-and-mom-forumsa-match-made-in-internet-purgatory/comment-page-5/

Tuomari

Työnsin kieleni nappulalle ja aloin hitaasti nuolla sitä.

Anu auttoi minua pääsemään vaatteistani ja otti kovana seisovan kyrpäni käteensä. Sillä aikaa kun kuivasin, hän valmisteli minua seuraavaan koitokseen.

Nousin sohvalta ja tartuin rintoihin.

- Selvä sitten tulee toinen vaihtoehto, hän sanoi ja poistui makuuhuoneeseen.

- Pyysit minua tuomariksi.

Kutistunut kyrpäni liukui ulos Anun yhä sykkivästä pillusta. Hyväilin persettä ensin käsilläni ja ihailin sen pyöreyttä.

Pestessäni etupuoltani, Anu pesi selkäni.

- Näitkö sinä sen, hän sanoi nolona.Otin nännin suuhuni ja tunsin kuinka Anun jännitys laukesi.

- Et saa imeä minua kuivaksi.Työnsin sormeni pilluun, joka oli taas aivan märkä.

Naapurin rouvaOli ottanut selville numeroni, ilmoitti odottavansa baarin ulkopuolella. Palautetta saa laittaa...

Kerroin suunnitelleeni kotiin lähtöä, kun ei täällä isommin tapahdu mitään. Samalla ruiskin spermani syvälle hänen sisäänsä. Hän pyysi kuitenkin minua jäämään hetkeksi seuraksi, ajattelin että voinhan vielä istua, ja ottaa toisen oluen. Tiedustelin onko hän yksin liikkeellä, johon sain myöntävän vastauksen, oli kuulemma heittänyt miesystävänsä pihalle viikkoa aikaisemmin.

Siirryimme sisälle asuntoon ja suorastaan revimme vaatteet toistemme päältä, kannoin hänet makuuhuoneeseen, ja asetuin nuolemaan hänen lähes posliiniksi ajettua pilluaan, aikani nuoltuani, hän sanoi haluavansa kyrpääni, joten nostin hänet syliini ja upotin kyrpäni hänen märkään pilluunsa. Suoriuduttuani takaisin pöytään totesin hänen lähteneen, samassa kuitenkin puhelimeni piippasi, viesti tuli häneltä.Koin mahtavan purkauksen hänen niellessään kaiken.

Päätimme mennä hänen luokseen, tuskin olimme päässeet rappukäytävään kun Henna otti kaluni esille ja vei sen suuhunsa imuttaen rajusti, sanoin että lopeta tai laukean suuhun, hän sanoi että anna tulla vaan. Niinpä päätin lähteä lähikuppilaan katsomaan illan menoa. Ilta kului jutellessa kaikenlaista mm. suhteista.

seuranhaku