Torkun Sängyssäni.

Yksi miehistä riiputti kädessään alushousuja… ei, miesten stringejä ja viereinen nainen kopeloi samalla kyseisen herran housuja auki. Teen siis joulupukkikeikkoja. Silloin jotenkin heräsin ja huomasin jotain muutakin outoa ympärillään. Panin merkille kahden miehen ja kolmen naisen seurueen, he olivat syöneet ja nauttineet hieman joulujuomaakin, tyylikkäästi ja asiallisesti. Kuorin ylävartalosta vaatteita vähemmälle ja nautin käsittelystäni. Hivuttauduin ovelle, sain sen auki ja peruutin selkä edeltä eteiseen. Sanoin tytölle, että hänellä todellakin oli lahjoja. Rouvan kädessä kuvittelemani

...

Muuten Elämämme Jatkui Kuin Mitään Erikoista Ei Olisi Välillämme Tapahtunut.

En kysellyt sen perään.Kaikki huohottivat ja luulen, että vaimoni uskaltautui myös laittamaan kätensä vieraan peiton alle. Vaimon kanssa ei ole siitä enempää keskusteltu, olipahan taas saatu uusi kokemus!Perhetuttavamme tuli meille viettämään iltaa, kun miehensä oli matkoilla.

Olin mahdottomassa kiimassa, mutta arvelin naisten pian saavan orkun toisensa kädestä enkä häiritse niitä. Olimme kauan sisäkkäin, "kuuntelimme" toistamme ja "sähkötimme" ja sitten ihanasti yhtaikaa purkauduimme. On tapahtuneesta kulunut jo yli 2 vuotta, että kehtaan muillekin kertoa.


Todennäköisesti vieraamme oli jo

...

Mikä Vihlaus Päässäni, Olin Ollut Kapakassa Edellisiltana .olo Ei Siis Ollut Paras Mahdollinen.

kysyin. Rauhoituttuaan hän kääntyi niin että pystyi keskittymään kyrpääni. En kestänyt enää. Kasteli sen syljellä oikein märäksi. Välillä hän ei käyttänyt käsiä ollenkaan, imi vain terskaa. Jatkoi vain kielenkärjellä Mielipiteitä: Naapuri Ehdotti Parinvaihtoa.. kutittelua. Aukaisin silmäni ja samalla vaimoni vetäisi verhot sivuun. Mikä vihlaus päässäni, olin ollut kapakassa edellisiltana .Olo ei siis ollut paras mahdollinen.

"tartu siihen hellästi, rakas" hän sanoi.. tartuin siihen ja tunsin sen kovuuden ja kuumuuden.. puristelin sitä hetken ja silloin hän aina värähti .. liikuttaen samalla

...

Painauduin Hitaasti Pohjaan Asti.

Kaikki mitä tunsin oli minun ansiota. Ajankohdaksi sovimme seuraavan lauantain. Hieroin pillua, ja kokeilin varovasti sormeani pillussa, Riikka vaikutti todella ahtaalta.

Pitkään en tässä asennossa viihtynyt. Kaikista mahdollisista uroksista Niina oli onnistunut valitsemaan jonkun teinipeelon. Nostin Niina topin ylös, rintaliivit olivat Kokemuksia & Tietoa unohtuneet johonkin matkalle, ja pääsin suoraan käsiksi noihin herkkuihin. Rintaliivit olivat hävinneet topin alta, saatoin nähdä tummat nännit selvästi. Niina toivotti naurun lomasta hauskaa iltaa, ja katkaisi puhelun. En ehtinyt painua

...

We At Victoria Milan Also Help You To Find Seuranhaku For Your Private Meeting.

lähteet...

Haarojemme välistä hän puristeli kiveksiäni ja veti minua itseään vasten samalla puristellen toisella kädellään seisovaa kyrpäänsä.Jatkoin rasvaamistani ja nussimistani Lukijat Kertovat: Näin Kumppani Narahti Netissä nyt kahdella sormella. Ajatus iski ja unohdin nussimiseni hetkeksi, se värisi mukavasta pakaraani vasten. Aloin hitaasti pumpata peräsuolessa kyrvälläni. Riisuuduimme ja asettelimme vaatteet takapenkille. Hyväilin hänen karvattomia pakaroitaan, selkäänsä, reisiään ja puristelin kainaloiden alta rintoja. Kepin nuppi muljahti kokonaan peräsuoleeni ja upotettuani sitä vielä hiukan

...

Mari Työntelee Kahta Sormeaan Annan Kosteutta Valuvaan Pimppiin Ja Minä Asetan Räjähtämispisteessä Olevan Kaluni Annan Poskea Vasten.

Lohjanharjulla jouduin kävelemään, ja kun suuntana oli Helsinki, tie oli moottoritie. Juteltiin työstä ja elämästä.
Kuulin reitin olevan jonnekin Espooseen kuorman purkuun ja sitten takaisin sinnepäin mistä olin tullut kyytiin. Istuin penkkien välissä, nähtävästi moottorikopan päällä. Juoksin ja avasin oven. Käänsin peilin aurinkolipasta näkyviin ja korjasin meikin. Pyydän uudestaan anteeksi. Kysyin saisiko lisää valoa, kun haluaisin tarkistaa meikin ja mahdollisesti lisätä.. Kiitin kyydistä.

Rekkakuskeille ei ole kuin vaimoja ja huoria. Tässä vaiheessa jo nojasin kuljettajan olkapäähän.

...

Olemme Yli Nelikymppinen Aviopari, Jolla Seksielämä Alkoi Kaivata Jotain Piristystä.tätä Riisuuntumista Jatkui Pitkään, Ajantaju Pakeni Ja Kiihko Lisääntyi Hetki Hetkeltä.Koneen rytmi vaihteli, välillä sain sähköä eri puolille kehoa. Totesin rintojeni olevan turvoksissa ja arat, kuten jalkovälinikin, mutta venyttely teki kuitenkin hyvää. Uusia lävistyksiä jomotti. Pyllyyni työnnettiin melko ohut sauva ja pilluni kanssa pukijat tekivät pitkään töitä. Yllättäen tunsin viiltävän kivun pillussani ja heti perään uudelleen, hieman eri paikassa.

Kankainen vyötärökorsetti oli tiukka muttei mitään niihin verrattuna joita olin käyttänyt pari viimeistä päivää. Tunsin miten sain jokaiseen lävistykseen paksun renkaan, klitorista he asettelivat pitkään kunnes se oli epämi

...

Teidän Baariin.tässä Ei Siis Auta Muu Kuin Että Nussin Sinua Niin, Että Kuu Putoaa Taivaalta.ville Sitä Vastoin Ylisti Jukkaa Maasta Taivaiseen.

En jaksanut enää vastailla Kimmon liikkeisiin. Noin innokkaana… Taidat haluta miestä sisääs!Tunsin kuuman kyrvän pakaroitani vasten. Käänsin katseeni sivulle. Hän tyytyi vetäytymään kokonaan minusta ulos ja työntymään lujalla työnnöllä koko mitaltaan sisääni.

Lopulta päädyimme tilanteeseen, jossa Kimmo pysyi liikkumatta paikoillaan ja minä nussin hänen kaluaan vyön määräämässä tahdissa. Lopulta päädyin sitomaan silmilleni puhtaan, ikkunakarmien kuivaamiseen tarkoitetun rätin. Kuulin Kimmon nauravan hämmennykselleni ja pelolleni…


Lopulta liike sisälläni hidastui.

Hän tuli kotiin yöllä kahden

...