Olemme Yli Nelikymppinen Aviopari, Jolla Seksielämä Alkoi Kaivata Jotain Piristystä.tätä Riisuuntumista Jatkui Pitkään, Ajantaju Pakeni Ja Kiihko Lisääntyi Hetki Hetkeltä.Koneen rytmi vaihteli, välillä sain sähköä eri puolille kehoa. Totesin rintojeni olevan turvoksissa ja arat, kuten jalkovälinikin, mutta venyttely teki kuitenkin hyvää. Uusia lävistyksiä jomotti. Pyllyyni työnnettiin melko ohut sauva ja pilluni kanssa pukijat tekivät pitkään töitä. Yllättäen tunsin viiltävän kivun pillussani ja heti perään uudelleen, hieman eri paikassa.

Kankainen vyötärökorsetti oli tiukka muttei mitään niihin verrattuna joita olin käyttänyt pari viimeistä päivää. Tunsin miten sain jokaiseen lävistykseen paksun renkaan, klitorista he asettelivat pitkään kunnes se oli epämiellyttävästi puristuksissa.

seuranhakuAlkaa vetelee ulos ja sisään ja nahkahaalarit päästää oikein hirveää narinaa ja nirskuntaa.

Niin lähestyn niitä ja painan naamani tyrnästi ja tarraan kiinnikin ja vedän oikein kunnolla Minä Ja Pikku Iina hajuja ja samassa vetäisee niillä nahkahaalareilla naamani tiukasti kiinni ja kuuluu melkoinen narina ja rutina ja alan siinä rimpuilee päästäkseni pois mutta siinä pysynkin tyrnästi ja saan sanottua mumisten että voidaan sitten jatkaa ja sitten päästää otteen ja alkaa pukee itselleen samanlaiset haalarit ylleen.

Molemmat kokoa XL ja pyytää tulemaan lähemmäksi vain ja avustaa niiden pukemisessa ja ovat alaosasta musta ja yläosa punaiset sekä kiiltävät niin hitosti vielä ja tuoksukin kunnon nahkan hajukin.

Sitten nousee siitä ja asettuu pääni taakse ja alkaa ujuttaan siinä naamani päälle ja samassa onkin naamani narisevan nahan persuksissa ja alkaa siinä hinkkaan hajujaan naamaani ja alkaa kopeloida kulliani ja se onkin oikein paksuna kiimasta ja alkaa sitä hinkkaamaan ja vetelee sitä kunnolla ja samassa spermat lentää.

Hessu kokeilee kullinsa voimat seuraavaksi ja Keku ja Vesku pitelevät kiinni ja niin Hessun kyrpä työntyy suoleen ja alkaa melkoiset vetkutukset ja viimein laukeaa spermat sisuksiini.

Kestää melkoisen pitkän aikaa tätä vetelyä ja sitten survaisee oikein syvään ja laukeaa spermat suoleeni.

Sitten lähestyy minua ja ottaa otteisiinsa ja alkaa viedä sinne puimurin taakse ja siellä onkin jonkinlainen lavetti ja kaataa siihen ja tulee itse päälleni ja pahus kun se nahka sitten rutisee ja narisee ja samassa alan anelleen, että anna kunnolla sitten kullia peppuuni, mutta nautitaan näistä rutinoista ja narinoista ensin oikein rauhassa ja tuoksukin nahkasta niin ihanaa, että menen tavallaan oikein hurmoksiin.

Kädessään jokin kassi ja sieltä alkaa ottaman jotain nahkaista kääröä ja niitä onkin kaksi ja molemmat todellakin oikein kunnon nahkaiset yksiosaiset MP- haalarit.

Show your partner that initially, you want to concentrate on having a good time!And the feeling and destiny will do the rest. Else there may be a chance of pettaminen .

Lähteet... http://prsync.com/victoriamilan/avoid-being-addicted-to-online-dating-656746/

Koekaniini 2

Kurssin vetäjä kävi meitä vielä tapaamassa ja sanoi Aulille, älä ole liian pitkään löylyssä väsyt ehkä liikaa ja keskittyminen vaikeutuu. Menin myös viimetingassa syömään ennen kuin kattaus loppuu, jolloin siellä oli enää kurssin vetäjä ja Auli syömässä ja juttelemassa. Lähden nyt muitten kurssilaisten luo illanviettoon, ja toki jos Auli vähänkin tunnet ettet halua näin myöhään jatkaa opiskelua voit vapaasti jättää toiseen kertaan kokeilun”. Kiitos kun olet käytettävissä ja olisikin ollut ikävää jos ei olisi löytynyt paria harjoitteluun, itse kun joudun kulkemaan ja neuvomaan sitä tarvitsevia”. Levitin reidet ja kaunis tiukka pillu odotti omaansa, aloin nuolla reisien sisäpuolilta vain vähän kielellä pillua hipaisten, edeten kuitenkin häpyhuulille ja klitorikselle Aulin hytkyessä lantiotaan kasvoihini työntäen. Tunsin jo painetta palleissani ja sanoin, jos jatkat tulee varmasti spermat olen jo lähellä. Kylpytakit suojanamme menimme ja oven lukittuani Auli polvistui alustalle ja sanoi, tule eteeni rentoutus alkaa. Auli sanoi ettei ole kokenut mitään vastaavaa ja myönsin minäkin nautinnon olleen vailla vertaa. Ihanaa tuntuu niin hyvältä koko lantiota kuumottaa hän huokaisi ja inahteli, kun klitorista älä Anna Iän Estää Deittailua imien ja sormi pillussa hyväillen kiihdytin Aulia kohti huippuaan. Otin uikkarini pois ja suihkuttelemaan Aulin kanssa, pesimme toisemme ja kuivattelemaa, no Auli halusi kuivata minut ja kuinka ollakaan, kullini kuivaus kesti hieman pitkään. Suutelimme ja kiehnäsimme toisiamme hellien, kunnes uni alkoi voittaa rentoutuneet harjoittelijat. Vetäjä lähti ja toivotimme puolin ja toisin antoisaa rentoa iltaa. Saadaan uutta tietoa miten se vaikuttaa ja tänäänhän on se saunominen, jos se käy niin voitte olla viimeisinä saunomassa ja sitten vaikka ehkä myöhään meneekin, annan teille käyttöön sen alakerran henkilökunnan rentoutumishuoneen joka on ihan saunaosaston lähellä”.

Vain yksi tapaus

Mutta mieheni tuntui saavan Seijan tisseistä sellaisen säväyksen, että boksereista törröttävä penis tuntui lähtevän lentoon. Vuorotellen käytiin pariskunnittain suihkussa. Olin limainen kuin kalapussin pohja ja sain ihanan orkun Karin huulille. Hotellihuone oli varattu ja jännittyneinä odoteltiin vieraita. Hommaa kesti lähes tunnin, vaikka mainitsen vain muutaman asian. Kari osasi hyväillä jalkoväliäni. Olimme sopineet tyydyttävämme toisemme muulla tavoin kuin naimalla, joten kaikki oli ihanaa hidasta koskettelua käsillä ja suulla. Olemme yli nelikymppinen aviopari, jolla seksielämä alkoi kaivata jotain piristystä.Tätä riisuuntumista jatkui pitkään, ajantaju pakeni ja kiihko lisääntyi hetki hetkeltä. Olin hetken ylpeä pienistä hädin tuskin b-rinnoistani.

seuranhaku