Torkun Sängyssäni.

Yksi miehistä riiputti kädessään alushousuja… ei, miesten stringejä ja viereinen nainen kopeloi samalla kyseisen herran housuja auki. Teen siis joulupukkikeikkoja. Silloin jotenkin heräsin ja huomasin jotain muutakin outoa ympärillään. Panin merkille kahden miehen ja kolmen naisen seurueen, he olivat syöneet ja nauttineet hieman joulujuomaakin, tyylikkäästi ja asiallisesti. Kuorin ylävartalosta vaatteita vähemmälle ja nautin käsittelystäni. Hivuttauduin ovelle, sain sen auki ja peruutin selkä edeltä eteiseen. Sanoin tytölle, että hänellä todellakin oli lahjoja. Rouvan kädessä kuvittelemani esine ei ollutkaan paksu kynttilä, vaan dildo. Peppulohkojen venyttelyä erilleen ja hentoista hierontaa herkillä alueilla.

seuranhaku-Ei mihinkään vielä...nartun juhlat vasta alkavat...täällä on alistuvalle nartulle vielä monta miestä tyydytettävänä...

Miehet kaatoivat minut sängylle makaamaan...tunsin kuinka jalkani levitettiin ja sidottiin kiinni sänkyyn...olin siinä selälläni...ja aivan auki....märkä pilluni kiiltävänä limasta ja kiimasta..odottaen saavansa jotain sisäänsä...Kiiveten hitaasti kohti märkää vakoani, saivat minut taas haluamaan näitä miehiä yhäkin enemmän..

Minua nussiva mies alkoi saada...hän murahteli ja veti kalunsa pillustani roiskien spermat vatsalleni....vetäytyi sängyltä ja hetken päästä kuulin oven käyvän..

-oooh.....ihana narttu....uuuh...nartulla on hyvä pillu...voih....Painautuen minua vasten.

Ja minä siinä...avuttomana...alistettuna...miesten armoilla...antaisin ja tekisin heille kaiken mitä he vain haluaisivat, kunhan tuo ihana tunne, joka alkaa klitorikselta...kiipeää vatsaan, sieltä selkärankaa pitkin kutitellen rinnoille jäykistäen nännit koviksi...ja jatkaen matkaansa aina aivoihin saakka...aiheuttaen ihanan räjähdyksen,

Ei loppuisi koskaan....

Sitten kuulin oven käyvän...ja tuli aivan hiljaista.

Ilmeisesti huone oli äänieristetty, sillä ääntäkään ei kuulunut...alhaalla juhlijat jatkoivat juhlimistaan...ja minä....

Kaikki, mika edesauttaa uuden kaverin tai kumppanin loytymista, on aina hyvasta. Haramo uskoo akateemisten deittipalvelulle olevan kysyntaa myos siksi, etta esimerkiksi Columbian ja New Yorkin yliopistoissa jo puolet treffeista syntyy vastaavantyyppisen Datemyschool-palvelun kautta.

Lähteet... http://www.lansivayla.fi/artikkeli/277468-akateemisille-perustettiin-oma-deittipalvelu

Jennan ja Jonnan hätä

Jonna laittoi jo jalat ristiin, eikä ilme ollut enää kovin huoleton.

Ravintolassa tilasin meille juotavat, teille isot siiderit ja itselleni pullollisen olutta, jota sitten siemailin sopivan hitaasti. Katsahdin hänen haaroihinsa ja huomasin kuinka yhä laajeneva tumma alue ilmestyi hänen farkkuihinsa.

- "Älkää huolehtiko.

Seuraavat juomat saapuivat pöytään, kokista tällä kertaa, isot tuopit. Avasin käsiraudat.

Siitä seuraavassa tarinassa...Huomattuasi tämän sinunkin farkkujen haarojenväli alkoi tummua.

- "Tänään homma etenee seuraavasti.

- "No niin, homma jatkuu seuraavasti.

Heräämisiä 2Vedän sinua päälleni, niin että pian olet polvillaan hajareisin ylläni. Jostakin yltäni kuulen katkonaisen hengityksesi, hiljaiset huokauksesi. Suutelen, lipaisten välillä kielelläni ruskeaa nappia pehmeyden keskellä.

Kunnes sähköiset värinät lantiollani syöksyvät nivusiini. Torkun sängyssäni. Kieleni sukeltaessa syvälle sisällesi...

Kumarrut Ohjelmaa Illanviettoon: Kokeilkaa Näitä Aikuisten Leikkejä! pukemaan sukkaa jalkaasi ja pyyhe nousee pakaroittesi puoleenväliin, joiden välistä kurkistaa houkutteleva pieni kumpu.

-oooohh... Vyötäröstä kiinni pitäen ohjaan sinua niin että saan suuhuni pehmeän rintasi. Olen nukkuvinani. Käännän päätäni oikealle ja suutelen reitesi sisäpintaa, pehmeää ja suihkunraikasta ihoa. Sitten kuulen hiljaiset askeleesi makuuhuoneessa. Katsot nälkäisen vuoroin minua ja vuoroin kädessäsi olevaa kovaa penistä.

Katselen edessäni keinuvia kovia nännejä Hyvä Ilmainen Treffi-sivusto? ja näen punan leviävän rinnoilta kaulallesi ja sieltä edelleen poskiisi, lihastesi supistellessa ympärilläni.

seuranhaku