”etkö Aio Vapauttaa Minua?” Taru Jatkoi Leikittelyä, Hän Nuoli Ajeltuja Kiveksiäni Ja Hyväili Toisella Kädellä Kaluani.

Eilen olin saanut Tarulta viestin, jossa hän oli vaatimalla vaatinut minua tulemaan näihin bileisiin. Hän kiristi korsetin ja sujautti stringit käsilaukusta jalkaansa. ”Etkö aio vapauttaa minua?” Taru jatkoi leikittelyä, hän nuoli ajeltuja kiveksiäni ja hyväili toisella kädellä kaluani. ”Olet Näin Pääset Panolle Helposti Ja Nopeasti pitänyt huolta itsestäsi” hän kommentoi posliiniani. Kaluni oli hänen kosteaa vakoa vasten. ”Unohdit tänään pukea jotain” mumisin suudelmien keskeltä. Painoi sen syvälle nieluun asti.

Taru ei ehtinyt Katselin Kun Vaimoni Antoi Pillua Nuorelle Miehelle Mökillä edes oikaista selkäänsä, kun kaappasin hänet syliini ja kahlitsin käsillä alleni. ”Minusta meillä jäi jotain kesken?”

treffipalvelu

Taivutin itseäni ja yletyin rullamaan sen.

Yhtäkkiä hän veti kullinsa ulos ja kuulin kuinka kortsu irtosi. – Käänny hän huohotti ja runkkasi kulliaan painaen sen vasten kasvojani. – Oooo..

Sitten hän nousi pöydästä ja tuli tilamaan itselleen uutta kaljaa aivan viereeni kysyen – miltä pidit pelistä? Niissä oli valmiina gayfilmi, jota olin katsellut ilokseni aiemmin päivällä.Kun olin saanut sen päälle niin etsin rasvan ja voitelin tuon kovan kullin jota kohta saisin.

Jani istui sohvalla ja sanoi – Taidan mäkin käydä.Kysyi Jani pyyhkien kädellään spermaa silmäripsistäni.Tunsin kuinka sormi alkoi painua sisääni ja aloin huohottaa, sillä en ollut saanut vähään aikaan minkäänlaista peppuuni.

Tein kuitenkin lähtöä ja huomasin Janin katsovan mun seurueen pöytään päin minne oli löytänyt tiensä useampi kannattaja.

Pahimmissa syovereissani tunsin itseni ihan hylkioksi vaikka halusin itse erota, Milana sanoo ja katsoo silmiin. Erossa vaikeinta oli uudenlaiseen arkeen sopeutuminen.

Lähteet... http://www.apu.fi/artikkeli/milana-misic-pahimmissa-syovereissa-tunsin-itseni-hylkioksi-vaikka-halusin-erota

treffipalvelu