”saat” Pertti Huusi Ja Nussi Mua Kuin Viimeistä Päivää Ja Samassa Hän Otti Mun Kalusta Kiinni Ja Alkoi Runkkaamaan Sitä.

"Epäilinkin vähän että jaksatteko iltaan asti odottaa. Hämärässä valaistuksessa ei ollut aina selvää kenen käsi oli missäkin, joka teki kosketuksesta vielä nautinnollisempaa. Maken auttaessa Saria pois aamutakistaan siirryin myös Sarin vierelle. Lopulta Sari sanoi: "Otetaanko joku kerta uudestaan, vielä löytyy yllätyksiäkin jos niistä tykkäät".En kuullut mitä Sari vastasi puhelimessa, mutta Maken ilme paljasti kaiken. Sari ilmoitti hymy kasvoillaan tökkien hellävaraisesti Makea. Sari odotti jo silkkisessä aamutakissaan keskellä sänkyä levittäen Ilmainen Seksi Aikuisille kätensä meitä kohti kutsuvasti.

En voinut kuin ihailla miten avoimesti Make pystyi juttelemaan kaikesta.

treffipalvelu

Ajattelin, että vuoden pari vartuttuaan ja pyöristyttyään hän voisi olla jo oiva kaato. Vasta useamman samppanjalasin ja arvokkaan timanttikorun jälkeen oli hän myöntynyt intiimiin suhteeseen. Seurasin niitä hitaammalla vauhdilla hevosellani, aamun raikkaasta ilmasta nauttien.Pyydettyäni kohteliaaksi anteeksi aiheuttamaani vaivaa päästin hänet menemään, ja nopeasti hän pinkaisikin metsän siimekseen. Noista pikkareista en itse pystynyt enää erottamaan mitään erityistä tuoksua, mutta koiranipa nuuhkivat niitä innokkaasti ja tuntuivat jopa kiihtyvän seksuaalisesti, niin kiihkeästi ne alkoivat haukahdella ja lähtivät juoksemaan nenä maassa poispäin kartanoltani. Yhdyin häneen ja puhkaisin hänen neitsyytensä, yltiöpäisen kiihkoni kasvaessa sellaisiin mittoihin rynkyttäessäni edestakaisin, että taisinpa aika ajoin unohtaa hänen toiveensa hellästä kohtelusta. Ratsastin ääntä kohti ja pian tulin pienelle metsäaukiolle, jolla seisoi nuori tyttö pelokkaasti ympärillään hyppeleviä ja haukkuvia koiria vältellen. Nousin hevosen selästä ja yhdellä karjaisulla komensin koirat loitommalle tyttöparasta.

This practical guide helps women rise above frustrations and disappointments to restore intimacy, pleasure, spontaneity, and passion in their marriage. Today Jill has graciously agreed to offer a signed copy of this book to one of you who leaves a comment.

Lähteet... http://www.karenehman.com/2010/02/is-there-really-sex-after-kids-giveaway-with-jill-savage/

Tangomarkkinoilla asuntovaunussa

Otin siitä kädelläni kiinni kuin omasta kalustani ja aloin hitaasti runkkaamaan Pertin kovaa kalua. Pertti kysyi ja vastasin että ihan ookoo. Hetken kuluttua Pertti kysyi tykkääkö poika kalusta? ”Saat” Pertti huusi ja nussi mua kuin viimeistä päivää ja samassa hän otti mun kalusta kiinni ja alkoi runkkaamaan sitä. Pertti sanoi Parinvaihto Jyllää Euroopassa että ”annan sen tottua hetken” ja oli hetken ihan liikkumatta. En voinut enää hallita itseäni ja laukesin ihan kiimassa Pertin runkatessa kaluani ja samalla tunsin kuinka Pertti alkoi täristä karjua ja hänen kuumaa spermaa alkoi syöksyä sisääni. Pertti vain kiihdytti tahtiaan ja sanoi että ei kestä enää kauaa johon vikisin että ”mä haluan tuntea sun kuuman sperman mun sisälläni!” Pertti tuli taakseni ja hieroi kaluansa mun reisieni väliin ja samalla suuteli mua niskaan.

Istuskelimme Pertin kanssa ulkona kunnes Pertti sanoi että eiköhän mennä asuntovaunuun sisälle kun alkaa kylmäkin tulemaan.
Hän tuli samassa takaisin, avasi liukastevoidetuubin, tunsin miten Pertti levitti jalkojani ja hieroi sormillaan voidetta anukselleni. Viime kesänä lähdimme poikaporukalla Seinäjoen Tangomarkkinoille hauskaa pitämään ja pohjanmaalaisia naisia metsästämään. Kumarruin asuntovaunun pöytää vasten jolloin Pertti sanoi että ”odota hetki”.

Kesäfantasiaa 2- No, alta tämä on pois saatava ennen kesäloman loppua, sanoin heikosti, kuin olevinani ajatuksissani.

Silmiini katsoen, miesten levittäessä jo kivuliaasti reisiäni edelleen auki, Lauri työntyi vittuuni ja samalla pikku hiljaa takanani oleva mies veti kettinkiä vitustani pois.

- Sanoo kuka? Lauri nosti minut tikapuiden ylemmälle askelmalle istumaan. Vaikka hyvältä se oli tuntunutkin...Hänen palatessaan kuulin jälleen jotain kilinää: toiset kettingit.Meitä kuvaava mies alkoi sormillaan näppäillä klitoristani ja tätä käsittelyä en kestänyt enää kauaa vaan laukesin rajusti huutaen Laurin yhä vatkatessa sisälläni. - Voi taivas, aaaaaaah! Lauri ja toinen mies nussivat molempia reikiäni sormillaan koko ajan kovenevaa vauhtia, mutta Lauri vältti koskemasta klitorikseeni toistuvista pyytelyistäni välittämättä.Laurikin tunsi tämän ja lopetti juuri ennen laukeamistani. hän painoi vielä suudelman huulilleni ja katsoi sitten kysyvästi yhtä miehistä.

treffipalvelu