Samilla Ei Ollut Mitään Tarvetta Panna Vastaan.

treffipalveluTämmöinen oli taas yksi kohtaaminen Nellin kanssa.

Tekstailimme yhtenä päivänä Nellin kanssa ja hän ilmoitti että olisi seuraavana viikonloppuna vapaata jos hän tulisi kylään, mikäs siinä vastasin.. "ah, ihanaa saada sun kova kyrpä taas pilluun"ja Nelli polvistui eteeni imien loput spermat kullin päästä.

Palautetta saa laittaa.

Lepäsimme kunnes taas kullini alkoi osoittaa heräämisen merkkejä ja Nellikin alkoi olla taas kiimassa, hän tuli eteeni polvilleen ja otti kyrpäni suuhunsa välillä naiden rinnoillaan, "sido mut selälleni ja nussi kunnolla pilluun ja mihin haluat mut spermat laukaiset suuhuni" siinä sitten laitoin oman huorani käsiraudoilla kiinni sänkyyn, dildon työnsi perseeseen surraamaan ja nostin jalat olkapäilleni alkaen jyystää pitkin vedoin kiimaista pillua tahtia nostaen kunnes lopetin hetkeksi"mitä nyt??" Kun Nelli oli vähän toipunut käänsin hänet kontilleen ja aloin työntää jättikyrpää perseeseen"ei se sinne mahdu" Nelli sanoi "katso vain huora, sinuun uppoaa mikä vain"sanoin takaisin ja puolet kullista upposi perseeseen, Nelli voihki ja tärisi kiimassa, käänsin taas dildon täysille ja annoin olla, samalla menin Nellin eteen ja aloin runkata kyrpääni Nellin anoessa että saisi sen suuhunsa, tunsin kuinka taas olin tulossa ja nopeasti painoin kyrvän syvälle kurkkuun antaen lastin lentää nieluun, Nelli kiitti herkusta ja laukesi, päästin hänet irti ja kävimme pesulla. Ensimmäisenä kun sain oven kiinni hän hypähti kaulaani, suuteli ja kuiskasi"mun on tehnyt Seksi Treffit Vaasa hirveesti mieli sun spermaa"samassa polvistui eteeni ja kaivoi kullin esiin ahmaisten sen suuhunsa, samalla hän työnsi sormet housuihinsa ja runkkasi märkää pilluaan kunnes laukesi eikä kestänyt kauaa kun ilmoitin että kohta lentää ja näh otti koko kullin kurkkuun asti ja nieli joka tipan mitä kullini antoi tulla. Laukesin ja jäin Nellin päälle lepäämään hetkeksi ja tunsin kuinka kulli lupsahti ulos anuksesta sperman seuratessa.

Apache Server at www.kauppalehti.fi Port 80

Lähteet... http://www.kauppalehti.fi/uutiset/reuters-crude-oil-nudges-up-after-ninth-weekly-stock-drawdown-in-us/98SDb7iY

Parturissa

Suustani pääsi kova huokaus kun ammuin lastini liikkeelle puristaen Tiinan rintoja ksissäni….Tiina oli todella kaunis nuori tyttö… Pitkät tummat hiukset, joissa oli vaaleita raitoja ja niin kauniit tuikkivat sinisilmät. Tiina vastasi naurahtaen ivallisesti. Nostin katseeni äkkiä kun tajusin, että mitä minä tuijotin. Tunsin kullini sykkivän housuissani jo täydessä terässä. Huikkasi Tiina, joka on leikannut hiukseni jo useaan otteeseen löydettyäni tämän kampaamon viime syksynä.Mmmmmhh… huokailin hiljaa ja kuuntelin kuinka Tiina lutkutti ahnaasti kyrpääni..Tiina huokaisi. Välillä Tiina nosti katseensa peiliin katsoakseen, että miltä näyttää. Minusta tuntui, että Tiina operoi etuhiuksiani huomattavasti kauemmin kuin ennen ja muutenkin olin huomaavinani, että hän olisi ”esitellyt” itseään.

- Aaaahh!!!

Kaupungin kaunein skedepoika osa III- Mä en tiedä, mitä mun pitäis sun kanssa tehdä.., Niko puheli mietteliäänä. Hän katseli Nikon varpaita, joita Niko heilutteli kaiuttimien sylkemän jumputuksen tahdissa.Ja luoja, että hän nautti siitä tunteesta!

Niko kääntyi tuolissa hiukan ja ojensi toisen jalkansa painaakseen sen Samin kasvoja vasten. Katseli vain Nikon kauniiden sormien vaeltamista pitkin näppäimistöä.

- Hyvä…, Niko kuiskasi Suosituin Deittisivusto Aikuisille ja veti Samin boxeritkin alas jaellen muutaman suudelmaan Samin pakaroille. Samin käsi liukui Nikon lökäreiden etumukselle ja etsi kalun, jota alkoi kevyesti hieroa, eikä Niko estänyt häntä.

- On, tos laatikossa.., Sami ynisi hiljaa ja osoittaa kädellään ollen hyvin iloinen siitä, että sitäkin oli tullut omia leikkejä varten hankittua.Samin ajatukset hapuilivat siinä todellisuudessa, että kaupungin kaunein skedepoika nussi häntä. Sami huokaisi hiljaa huomaamattaan. Keikutteli tuolilla näppis sylissään ja jalat Niko oli nostanut pöydän reunalle. Samin istuutuessa takaisin sängyn reunalle, Niko otti tossut Samin kädestä ja suuteli Samia.

Sami saavutti huippunsa voihkien tossun omasta kuolastaan märkää pintaa vasten, puristaen kädessään kaluaan, joka tuntui räjähtävän. Niko tipautti toisen tossun lattialle ja painoi toisen nauraen Samin kasvoille. Samilla ei ollut mitään tarvetta panna vastaan.

treffipalvelu