Vedin Yhdellä Pitkällä Liikkeellä Tytön Kyrpäni Päälle.

Hän riisui minulta paidan rivakasti ja suuteli minun rintakehää. Hanna työnsi minut pois ja sanoi ihanaan tapaansa että nyt hän ottaa tilanteen hallintaan. Samalla hän aukoi shortsien nappeja ja työnsi kätensä sinne. Välillä sormi lipsahti emättimeen ja voihkinta vain yltyi. Hanna kaatoi minut sänkyyn ja alkoi imemään niin taivaallisen ihanasti kuin Hanna vaan pystyy. Hanna inahteli kevyesti ja jatkoi imemistä samaan tahtiin kuin minä liikuttelin kättäni. Oli heinäkuinen kuuma perjantai iltapäivä. Hanna kierrähti selälleen ja pyysi minua päälleen. Silloin Hanna ei kestänyt ja tuli hajareisin istumaan kasvojeni päälle ja käski nuolemaan niin paljon kun pystyn. Ei muuta kuin lihaa piiloon. Samassa kun porukkaa alkoi soljua junan ovista ulos, en voinut olla huomaamatta tuttuun hahmoon, Hannahan se siinä. Reissun tarkoitus oli vain ja ainoastaan seksi.

treffipalveluKävelin autolle ja lähdin.

Siihen se kokeilu jäi, nykyisin ajellessani kyseisen P-paikan ohi tulee aina vilkaistua onko siellä autoja parkissa ja mietittyä ovatko jotkut samoissa puuhissa kuin me olimme.Vieras auto jatkoi matkaansa ja tohdin mennä eteenpäin, kullihan oli sortseista pihalla mies tuijotti sitä ja kehui sen stondista oma kaluni oli ehkä hieman pidempi, mutta vieraan tosi paksu kuten hän oli chatissa kertonut. Miehen hengitys kiihtyi ja tunsin kyrvän Treffisivu Kokemuksia Suomi / Finland kovenevan edelleen kädessäni. Jännitti niin pirusti... takaisin autoon ja kulli seisoi, jalassa oli vain risat farkkusortsit enkä tuntunut mahtuvan niihin laisinkaan.

Sehän herkillä oli mies naurahti ja kyseli mistä pidän, kerroin haluavani runkata häntäkin ja otin ensimmäistä kertaa vieraan kullin käteeni. Kävelin lähemmäs miestä oma kulli kädessä, mies viittoi lähemmäs ja veteli käteensä melkoisen paksua kalua runkaten. No yö meni ja polte kullissa kasvoi. Nyt tai ei koskaan, nousin ulos autosta ja kävelin myös samaa puskaa kohden kun samassa auto ajoi alueelle, ei muuta kuin muka kuselle myös, kyrpä seisoi täysiä eikä kusta tullut näin samassa miehen puskassa runkkaavan kaluaan.

i am so happy to know about it. and the outfit details Urban Outfitters dress, J.Crew belt, Urban Outfitters teal flats.

Lähteet... http://www.designlovefest.com/2012/09/style-68/

HotellihuumaaHän kaivoi poppers-pullon esiin vierelleen ja minun jo maatessani siinä asettui ensin kontalleen perse naamaani päin jalat kahden puolen päätäni, otti siinä asennossa poppersimut ja antoi minun ihailla tuota näkyä. Tätä kesti ainakin parikymmentä minuuttia, kunnes hän veti pitkät poppersimut ja parin runkkausliikkeen jälkeen lennätti lastin rinnalleni, hänen yhä istuessa naamallani ja reiän supistellessa upeasti orgasmin aikana. Olin taas kerran työmatkalla ja jouduin jäämään mennessä hotelliin Hesaan yöksi. Hän vielä hetken voipuneena lepäsi siinä ja näin tuon kireän reiän siinä pakaroiden välissä. sitten oli jo aika mennä suihkuun. Yksinäinen ilta ei tulisi kuuloonkaan. Välillä hän vähän kohotti persettään, että sain kunnolla ilmaa ja taas uudelleen armotta, tiukasti reikä naamaani vasten.

Pesin odotellesani itseni hyvin ja laitoin tv:n päälle antamaan taustamelua. Kalu ja pussit irstaasti alaviistoon roikkuen.

Mari ja setä

Tytön hengitys Oulun Sinkkujen Kohtaamispaikka alkoi kiihtyä ja imemisen lomasta kuului välillä syvä huokaus. Nyt pääsin tarkastelemaan blondia paremmin. Vedin yhdellä pitkällä liikkeellä tytön kyrpäni päälle. Murto? Sitten tyttö ilmestyi ovelle kylpytakissa.Tyttö alkoi liikkua sylissäni ja minä annoin lisää vauhtia käsilläni. Tyttö parahti.

– Uiiiuii.. joo…uiiiii Tyttö huohotti.Vetäisin sormeni pois pillusta, josta kuului rietas maiskahtava ääni. Karjaisin.Kyselin ja lisäsin Matiaksen ahdinkoa. Päätin sittenkin korkata sen oluen ensin, ja suuntasin askeleeni kohti keittiötä.

treffipalvelu