Pienia Hetkellisia Himoja Tulee Esimerkiksi Silloin, Kun Kaverit Tulevat Kaymaan Makkaripussien Kanssa. Lähteet...

Sekin teki hyvää. Jostakin syystä hän oli erityisen kiinnostunut takkini alta esiin työntyvistä rinnoistani ja hän hieroi niitä takkini päältä. Äkkiarvaamatta hän tuli viereeni pöydän reunalle istumaan. Taivutin vartaloani taaksepäin niin, että pitkät hiukseni valahtivat selkääni, suljin silmäni ja voihkin ääneen nautinnosta. Nousin jo seisomaan, mutta mies kaatoi minut takaisin sohvaan. Voihkin ja kiemurtelin. Itsekin menin etupenkille ja huokaisin tyytyväisenä.

treffit netissä

Stunk Man ennen ja jälkeen. Vajaassa vuodessa on lähtenyt jo 61 kiloa, mikä on innostanut 30-vuotiaan rokkaria lenkkeilemään ja kokkaamaan terveellistä ruokaa. Nykyaan syon jo kaksi normiateriaa paivassa. Pienia hetkellisia himoja tulee esimerkiksi silloin, kun kaverit tulevat kaymaan makkaripussien kanssa.

Lähteet... http://www.iltalehti.fi/viikon-laihduttaja/2016030321210397_lv.shtml

Töihinottoa 3

Tiia haki meille lisää vinkkua, ja takaisin tullessaan keikisteli edessäni tietäen etten voi pysyä loikoilemassa jos näen karvattomaan pimpsaan uponneen bikinin alaosan muodostaman kauniin viivan.Takaraivossani napsahteli kun spermaa roiskui Tiian hiuksille, aurinkolaseille, kasvoille ja rinnoille.

En ollut vähään aikaan Katso Miten Löydät Panodeitin 2017 saanut naisen makua suuhuni, joten kauaa en jaksanut Tiiaa härnätä ennenkuin kävin hänen jalkojensa väliin, painoin huuleni liukasta bikiniä vasten ja suukottelin. Päivien lisäksi muutama yö Tiian kanssa rentouttaa mukavasti. Kytkin napista tärinän päälle ja painoin vibran hänen pillunsa huulille.

Tiia levitti itse sormillaan häpyhuuliaan jotta pallopäävibra pääsisi täristämään hänen klitoristaan. Välillä painoin sormeni bikinien läpi pilluun ja painelin myös klitorista pitäen kuitenkin Tiian odottavalla kannalla. Aikaa olisi sunnuntaihin saakka!

Tiian persikkapimpsan nuoleminen on tosi nautinnollista, nussin häntä välillä pitkällä kielelläni, välillä painoin kieltäni klittaa vasten, Panoseuraa Netistä - Luo Maksuton Profiili välillä imaisin klitoriksen huulieni väliin ja pyöritin kieltäni sen ympärillä. Auringon polttaessa selkääni levitin häpyhuulia ja työnsin kivikovana seisovan kyrpäni hitaasti häneen. Painoin kaluni pillun pohjaan saakka ja pysyin siinä pitkään suudellen Tiiaa. Tiia yritti pysyä hiljaa ja puristi aurinkotuolin pehmustetta rystyset valkoisina.
Painoin myös käteni hänen rinnoilleen ja liu’utin yläosan pois paikaltaan mutta jätin ne hänen kaulalleen ja puristelin nännejä kevyesti sormillani.

treffit netissä