Tällöin Helena Veteli Kaluani Suuhunsa Jo Häpeilemättä.kävimme Tanssimassa Ja Juttelimme Mukavia Ja Olimme Selvästi Kiinnostuneita Toisistamme...käänsin Hänet Toisinpäin Ja Näin Hänen Ihanan Takamuksen...pillunreikä Auenneena.

Miehuuteni kasvoi uudestaan, kun sain puristella noita isoja rintoja ja seisovia nännejä ja samalla Tarjan suu imi kulliani syvemmälle.

Tarja hätkähti ja kääntyi katsomaan, mutta sanoin: - Jatka, se on kaunista

Hän siveli uudestaan turvonneita pillun huulia ja niiden välissä pilkottavaa kovaa klitorista. Kostutin myös kieleni kärjellä tuota toista reikää.

-Minä tulen, huusin ja otin kullini pois ja lennätin spermani hänen selälle.

- Jatka nuolemista hän pyysi voihkien Hän puristi päätäni entistä tiukemmin pilluaan vasten ja tunsin hänen saavan orgasmin suutani vasten.Ja siltähän on tuntunut...Astuin huoneeseen ja hiivin Tarjan penkin taakse katsellen kättä, joka hyväili noita turvonneita pillun huulia.

Tunsin kuinka sulkijalihas antoi pikkuhiljaa periksi ja saatoin aloittaa pidemmät liikkeet. Hän siirsi toisen kätensä pillulle ja aloitti klitoriksen hyväilyn. Katseeni kohdistui pöydällä olevaan Ilmaiset Nettitreffit >>Nettitreffit tussiin, jolla Tarja runkkasi huoneeseen tullessani.

treffit netissäOdotin hytissämme Helenaa vain pyyhe ympärillä, sillä kävin heti suihkussa päästyäni laivaan (Odotin hänen tulevan sen aikana)ja sitten ovi kävi.Tunsin saaneeni sen, mitä tulin hakemaankin.Hirveä läsähtely kuului hytissämme kunnes laukesin ja tuolloin Helena Parinvaihto, Kimppakiva Ja Orgiat - Uusia Kokemuksia Parisuhteeseen päästi suustaan huudon, joka kiihotti minua enemmän vain... Kostutin kalun pään kunnolla ja asetin sen pepunreijän kohdalle.

Firmalla oli pikkujoulu-risteily, yön yli Romanticalla ja kysyin oliko pomoni, Helena, lähtemässä sinne. Tällöin Helena veteli kaluani suuhunsa jo häpeilemättä.

Kävimme tanssimassa ja juttelimme mukavia ja olimme selvästi kiinnostuneita toisistamme...

Käänsin hänet toisinpäin ja näin hänen ihanan takamuksen...pillunreikä auenneena.

treffit netissä