Tunsin Kuinka Jorgos Laukesi Ainakin Kolmesti Sisaani Karjuen Kuin Mikakin Elain, Kassit Hakkasivat Reisiani, Elimen Karki Upposi Syvalle Sisaani.

En osannut kuin tuijottaa niitä kun nuori mies jo alkoi johdattaa minua eteenpäin tukevasti käsivarresta kiinni pitäen. En oikein tiennyt miten suhtautua Mattiin, joka oli hyvännäköinen ja huolehtiva, mukava ja seksikäskin virnistäessään. Matin laskiessa suunsa rinnalleni ja imiessä nänniäni, vyöryi nautinto ylitseni ja koko vartaloni kouristeli sen voimasta. Ihokarvat nousivat pystyyn, jalkoja alkoi heikottaa ja poskia kuumottaa. Lisäsin mielessäni pojan ikään muutaman vuoden sisustusta arvioidessani. Tällä kertaa se tosin oli virhe. Matti seisoi edelleen ovella, nyt nojaten ovenkarmiin. Miehen kalu, ajattelin, miehen kalu nuorella pojalla. Poninhännälle kietaisemani hiukset kihartuivat kastuessaan, ja paita liimautui kiinni ihoon.

Laskeuduin pitkäkseni Seksitreffit Netistä Ilmaiseksi - Nussi Jo Tänään ja vedin peiton korviin. Tää täytyy nyt mennä tarkistaan, ettei sulla vaan ole aivotärähdystä.

treffit netissä

Remmi tanssi pakaroillamme ulisimme kuin pienet porsaat.

Saimme määräyksen mennä nurkkaan housut kintuissa. 10 minuutin päästä. Hänet riuhtaistiin miehen polville ja housut repäistiin nilkkoihin. Mikan mökki naapurissa oli jollain rikkaalla miehellä luksussauna järven rannassa. Mies oli mökillään tuskin koskaan. Mutta tuskin ehdimme nielaista olutta alas kun möreä miesääni huusi: perhanan POJAT! Katso Kuuma TOP 10 Spermat lensivät kaaressa vuorotellen ja olimme kärsineet rangaistuksemme.Tämän jälkeen vastasta riivittiin kaikki lehdet pois ja jouduimme piiskaamaan toistemme pakaroita vuorotellen risukimpulla.

Etelässä...

Neljannen kerran kun poju laukesi, pilluni rupesi sykkimaan ja inisten laukesin samaan aikaan.

Jorgos kaski minun menevan istumaan ponton paalle ja sita ennen ottaa housut nilkoihin asti pois. Hymya tuli puolin ja toisin ja flirtti oli ilmassa. Jorgosin elin rupesi nytkahtelemaan, ja sykkimaan kuin viimeista paivaa, otin suuhuni koko lastin kun se vihdoin purkautui, mallia tuli, paljon. Tunsin kuinka Jorgos laukesi ainakin kolmesti sisaani karjuen kuin mikakin elain, kassit hakkasivat reisiani, elimen karki upposi syvalle sisaani.

En muista miten tarkalleen mutta yhtakkia olin 90asteen kulmassa selka poikaa pain ja tunsin kuinka kulli uppoutuu sisaani hitaasti, paikat venyttaen, alkoi raju naiminen joka tuntui kestavan tunteja. Vinkkasin silmaa ja lahdin kavelemaan ravintolan vessaan. Kun viimeiset asiakkaat lahtivat oltiin kaverin kaa siella kahden tarjoilijan seurassa. Pojan lammin ja kova kieli osui arimpaan paikkaan, suoraan klitorikseen, kiljahdin, olin mielettoman kiimainen. Eksyttiin kaverin kaa yhteen ravintolaan jossa oli sitten kova meno.. Tuntui etten saa tarpeeksi tuosta mahtavasta kyrvasta. Vahingossa koskin Jorgosin haaroihin jossa tuntui jo melkoinen kohouma.. Nuolin, imin, runkkasin, naykin. Seuraavana aamuna herasin puhelimen aaneen, langan toisessa paassa oli ystava joka sanoi etteivat he enaa jaksaneet odottaa kun meilla kuulemma kesti reilu tunti vessassa joten he lahtivat omille teilleen.

treffit netissä