Biljardipeli

Olimme biljardihuoneessa, kysyin leikkilläni opettaisitko minut pelaamaan. Hymyillen vastasit että tietenkin hani ja kumartuen viereeni ja pitäen minusta kiinni aloit selittämään kuinka palloa pitäisi lyödä. Minä en hirveästi selitykseesi keskittynyt, ainoastaan matalaan äänesi joka puhui suoraan korvaani. Tunsin kiihottuvani vaikka pelkästään puhuit ja kun lopulta sanoit naurahtaen että upota se sinne tyttöseni olin aivan hämmentynyt että mistä sä puhut kunnes tajusin että tarkoitat palloa.
Lähteet: http://www.iskuri.net/index.php?s=1&kau=100&lk=6


Löin pallon kauniisti pussiin ja sä taputit mua hyväksyvästi perseelle kehuen että olin kuunnellut.


Pelailimme vähän aikaa kunnes minun vuorollani tuli vaikea lyönti ja pyysin että näyttäisit mulle. Kumarruit taas lähelleni ja tunsin kuinka hengitit korvaani. Vilkaisin sua silmiin ja kaikki kiimani taisi näkyä katseestani sillä sen jälkeen puhuit vielä hetken kunnes näykkäsit hiljaa korvaani. Aloit nuolemaan sitä ja mä nojasin suhun nauttien. Näykit ja nuolit ensin korvaa ja siirryit siitä kaulalle ja niskaan. Seisoit melkein takanani ja painoin persettäni sua vasten ja sä käänsit ittees vähä ja tunsin kuinka sulla stondas. Näykit niskaani ja painoit kätesi rinnoilleni ja aloit puristelemaan niitä, mä huokailin raskaasti nautinnosta. Yhtäkkiä en kestänyt enempää vaan käännyin ja suutelin sua villisti. Sä nostit mut istumaan bilispöydän reunalle ja mä nojauduin taaksepäin kunnes olin selälläni lantio pöydän reunan korokkeella kuin tarjottimella sua varten.

Sä avaat mun housut ja vedät ne pois ja katsot hetken mustien stringien peittämää pilluani ja huokaisten vedit nekin pois paljastaen posliinini. Painoit kasvosi pillulleni ja nautit sen märkyydestä. Hitaasti aloit koskettelemaan sitä kielelläsi ja kiusasit mua. Painoit suusi klitalleni ja hieroit sitä kielelläsi taitavasti mun ynistessä ja huohottaessa. Yhtäkkiä imaisit sen kokonaan suuhusi ja aloit imemään sitä lujaa ja samalla toi sormesi pillulleni ja painoit hitaasti yhden sisään. Mä aloin voihkimaan aina vaan lujempaa sun kiihdyttäessä tahtia ja vaihtaessa yhden sormen kahteen. Sormetit mua lujaa ja kauaa en kestänyt sun osaavissa käsissäs vaan mä tulin voihkien lujaa.

Sä vedit mut istumaan ja suutelit kiihkeästi, mä maistoin sun huulilta mun oman pillun ja se kiihotti mua. Vedin nopeesti sulta paidan pois ja menin polvilleni eteesi ja avasin housusi ja vedin ne ja bokserisi pois. Vihdoin sun kova kyrpäs oli mun edessä ja mä aloin ottamaan sulta suihin. Nuolin ja imin kyrpääsi puristellen samalla kassejasi ja kyrpäsi vartta. Sä aloit huohottamaan nopeest ja yhtäkkii mä lopetin ja vedin paitani pois ja avasin rintsikkani ja vapautin rintani. Jarkoin suihinottoa kiihtyvällä tahdilla ja samalla sä puristelit mun rintoja. Imin yhä kovempaa kunnes tunsin että tulisit kohta ja imaisin vielä kerran ja se sai sut tulemaan. Sä tulit mun suuhun ja rinnoille. Vedit mut ylös ja suutelit lujaa. Käännyin nojaamaan bilispöytään ja sä tulit mun taakse ja painoit uudelleen kovenneen kyrpäs mun pillulle. Aloit kiusaamaan mua hieromalla mun klitorista toisella kädellä ja painaen kyrpääs mun pillua vasten. Ynähtelin ja huokailin kunnes aloin pyytämään sulta että tulisit mun sisälle. Lopulta sä et itekkään kestäny enempää vaan survaisit ison kyrpäs syvälle muhun ja aloit villisti naimaan mua. Tulimme lopulta yhtä aikaa ja emme pystyneet hetkeen sanomaan mitään vain huohottamaan. Menimme sitten yhdessä suihkuun ja puimme takaisin päällemme ja jatkoimme hymyillen pelin loppuun. Kun olin lähdössä vedit mut vielä lähelles ja suutelit. "Etkö sä vois jäädä yöks?" sä kysyit hymyillen. Hymyilin vaan takasin ja suutelin sua. "Yösijalla on tietysti hintansa" sä sanoit vielä ilkikurisesti ja mun hymy muuttus tuhmaks. "Mä teen mitä vaan herrani.." vastasin nöyrästi kun ohjasit mut takasin sisälle…