Mukaan Olisi Tulos Yksi Toinen Samanikäinen Ja Komeekin Panomies...eli Kaksi Panomiestä Ja Mä.nostin Jalkani Ylös Ja Tunsin Pian Kuinka Vahva Ja Pitkä Kyrpä Alkoi Työntyä Sisääni Toisen Kundin Imiessä Mua....

treffit

Jatkoa tarinalle ”Arkipäivä”

Olin laittanut suukapulan suuhun ja lähdin taluttamaan sinua kohti makuuhuonetta ja huomasin että olit sovitusti laittanut rautalenkit ovenkarmiin. Haluan että katsot minua silmiin ja näet selvästi, kun painan nappuloita, totean että nyt se alkaa ja näen kuinka värähdät kun ensimmäiset sähköiskut tuntuvat sisälläsi...Työnnän pienen metallisen anustapin takapuoleen, se sujahtaa helposti sinne onhan se jo hyvin rasvattu,kytken siitä tulevat sähköjohdot säätölaitteeseen ja pujottaudun sinun jalkovälistä etupuolellesi, yniset suukapulan alta jotain, mistä en saa selvää... Liian Kaunis Nainen? Käskin pysähtyä ovenkarmien väliin ja aloin sitomaan,nilkat tuli ovenkulmiin kiinni seisot v-asennossa, käsken nostaa kädet ylös ja sidon kädet yhteen ranteista ja laitan kätesi yläkarmissa olevaan koukkuun kiinni. Seuraavaksi pyöräytän köyden uumasi ympäri ja sidon köyden molemmat päät karmissa oleviin koukkuihin, noin nyt et pääse liikuttamaan itseäsi kovin paljoa. Käyn hakemassa ostamasi lelun, sitä mitä olet "pelännyt": pienen sähkökojeen.

Otan laatikosta hieromasauvan ja alan työntään sitä pilluusi hitaasti samalla laitan sen päälle,huomaan kuinka alat kostumaan, laitan muovihansikkaan toiseen käteen ja levitän liukaste rasvaa sormenpäähän ja painan sormen anukseen, tunnen hyvin hieromasauvan värinän sormessani,nain jonkin aikaa sormella sinua, alat lähestyä orgasmia mutta lopetan hieromasauvan käytön ja sormen otan pois takapuolesta.

Donner, the only Finn to date to win an Oscar (in 1984, as producer of Ingmar Bergman's Fanny and Alexander), will make a rare UK appearance for a Q&A following the screening. New Cinema 2 screenings will also be attended by the UK's Finnish Ambassador, Pekka Huhtaniemi, who will open the event on 14th September and introduce the screening of The Interrogation with Jorn Donner.

Lähteet... http://www.cineoutsider.com/news/stories/13/09/130902.html

DoublefunImin samalla tätä toista kundii ja käännyimme niin että olin kuusysissä tän kans samalla kun mua nussittiin Lukijat Kertovat: Näin Kumppani Narahti Netissä takaa, vitun kiihottavaa.Kun kyrvät pikkuhiljaa luiskahtivat ulos, tunsin että spermaa valui makeesti ulos reiästäni.Tämä kokoonkutsuja siirtyi pikkuhiljaa taakseni uusiin asemiin samalla kun toinen hoiteli mua suullaan. Upeeta. Pian tämä toinenkin kundi saapui paikalle, komee oli.

Onneks tält nussijalt ei kuiteskaan vielä lentäny, vaan hän irrottautui minusta, kävi selälleen ja pyysi, että tulisin hänen päälleen ratsastamaan...näin tein toisen kaverin ohjatessa paksua jälleen sisääni. Otin välillä poppee ja annoin nautinnon viedä mukanaan. Tää kaveri on tosihyvä panomies ja vahvasti top. Vaatteet lähtivät nopeasti yltämme ja siirryimme kolmisin leveälle parivuoteelle.
Mukaan olisi tulos yksi toinen samanikäinen ja komeekin panomies...eli kaksi panomiestä ja mä.Nostin jalkani ylös ja tunsin pian kuinka vahva ja pitkä kyrpä alkoi työntyä sisääni toisen kundin imiessä mua.... upee tunne, varsinkin kun tiesin, että imurillani oli just silloin aika makeet näkymät silmiensä edessä; paksu kyrpä mun sisällä ja painumassa kahvaa myöten suoleen.

Uutena vuotena...

Se sattu niin perkeleesti. Laitoin käteni hitaasti Jannen boxereihin ja vedin esaria hiukan taakse päin.

31.12.2004, klo. 09:30:

"no huomenta kulta... oon just matkalla"

Janne vastasi tekstiviestiini.
Pian hän olisi täällä ja minä olen täysissä pukeissa.

[no nyt se on Janne!

31.12.2004, klo.23:56:

Janne hivutti liiotellun hitaasti kaluaan mun sisään. Janne luuli saavansa jo kaiken mutta mä van nuolasin nopeesti sen huulia. Vaikka se olis selvästi halunnu nauttia vaan omasta nautinnostaan, niin se siirsi kätensä mun hävylle. siinä me oltiin, kädet toistemme alushousuissa, huulet liimattuna yhteen kun Janne irrottautuu ja kysyy: "Jessica, tehdäänkö se tänä iltana".

"No moi kulta" sanoin kun avasin oven. Ei Janne, se ei oo posliini" mä sanoin estelevästi mutta Janne paino sormensa mun huulille ja sano:"Shh... Janne liikutti käsiään pitkin mun ääriviivoja ja mä olisin estelly jos olisin voinut. Painoin märän suudelman sen huulille ja sanoin :"se on mun vastaus". Kun tunnustelin vähän niin huomasin että Jannella seiso jo komeesti. "Tuu, mennään mun huoneeseen..." mä sanoin ja katoin sitä viipyilevästi silmiin.

treffit