Pitkiä Voimakkaita Vetoja.Jatkoimme vielä hetken toistemme hyväilyä ja lopulta ystäväni meni sohvalle puolimakaavaan asentoon jalat levällään ja minä menin osittain hänen syliinsä siten, että pillumme koskettivat toisiaan.

Kun olimme hieman humaltuneet ja rentoutuneet, katsoimme ystäväni kanssa toisiamme ja pienellä päännyökäytyksellä totesimme olevan aika siirtyä seuraavaan vaiheeseen... Kun sain työnnettyä sauvan mieheni sisälle ääriään myöten, ei kultani enää voinut olla hiljaa. Kuulin, miten ystäväni kevyt huokailu muuttui kiimaiseksi voihkinnaksi ja näin sivusilmällä, miten rakkaani oli riisunut itsensä jo liki alastomaksi – kultani yllä oli enää vain lähes kaiken paljastavat seksikkäät bokserit. Pian kuitenkin päädyimme ystäväni kanssa hyväilemään toisiamme kiihkeästi. Jatkoimme toistemme hyväilyä ja suukottelimme toisiamme kaikkialle. Annoimme kultani istua sohvalla nauttimassa Kimppakivaa - Seuraa Kolmen Kimppaan - Nainen Tai Mies Kolmanneksi silmänruoasta ja jatkoimme tyttökivaa; hyväilimme ja suutelimme toisiamme kiimaisina. Mieheni oli aivan ällistynyt, sillä eihän hän ollut osannut odottaa mitään tällaista.

Hetken kuluttua oli jälleen aika edetä seuraavaan vaiheeseen ja niinpä sidoin rakkaani silmät mustalla huivilla, sillä tiesin tämän kiihottavan miestäni valtavasti. Tunsin, miten ystäväni iho meni ihan kananlihalle ja kuulin miten hän huokaili hiljaa.treffit


Vapaapäivä

Kaveri innostui heti et mene vaan siihen lattialle kontalleen ja työntyi sisääni ja alkoi ensin hiljalleen työnnellä ja minä vuorostaan aloin huohotella ja kyllä se Seksi Treffit Vaasa hyvää tekikin, että pitkästä aikaa mua naidaan. Tuli txt viesti ja esitteli itsensä. Mutta kuinka olla kaveri yritti soittaa, mutta en vastannut. Imin ja ajattelin tämän mä haluun sisääni ja aikani imettyä sitä sanoin et mä haluaisin tulla naiduksi. Olin lauantaina vapaapäivällä ja muija lähti töihin. Kaveri alkoi huohottaa.

Kaveri istahti sohvalle ja mä päätin sitten mennä heti itse asiaan. Kaveri veivasi vaatteet päällensä ja kysyi lähtiessä voidaanko joskus toiste tehdä samoin. Odotin sekavin tuntein et millainen kundi sieltä oikein tulee... Kyllä ja jään odottelee viestiä - oli se niin ihana sessio että...Kaveri alkoi kiihdyttää työntöjään ja mä painauduin hiljalleen lattiaa vasten ja kaveri tuli päälleni koko painollaan ja nai mua kiihtyvällä tempolla ja minä tunsin et multa tulee kohta ja niin laukesin matolle ja kaveri takoi entistä kovemmin kun siltä läheni huippu ja kohta kuului murina korvassani kun se laukesi. Oli harmaa sateinen lauantaipäivä ja räpeltelin tietokonettani ja paiskasin kiinni ja ajattelin et mitäs nyt. Niin me oltiin molemmat tyydytettyjä... Ovikello soi ja ajattelin siitähän ovelta voi kääntyä...


Lähteet: https://www.seksitreffit.fi/treffit/index.php?kid=14

Tämä tarina on

Ajattelin, että jos jonkun kanssa teen lähempää tuttavuutta niin heidän. Bailasimme kolmistaan keskellä tanssilattiaa toisiamme suudellen.

Tultiin hissiin. Siru laskeutui makaamaan viereemme ja työnsi kätensä Tiian jalkojen väliin.Kumpikin sukupuoli flirttaili kyllä todella estottomasti. Tosin heidän on vaikea löytää seuraa, koska suurin osa mieskollegoista ei ole mitää mistereitä.

En ehtinu polttaa röökiä loppuun kun Tiia nousi päälleni. Siru aneli

"Muijahan saa kohta" Tiia huudahti

"Turpa kiinni" Siru huusi takasin

Kiihdytin tahtia ja nyt Sirua naitiin tosi rajusti. Pitkiä voimakkaita vetoja.

Tämä tarina on siis tosi. Laitoin kädet vyötärölle ja vedin hänet kiinni itseeni. Vittumainen tilanne, mutta hyvästä itsetunnostani johtuen en perääntynyt vaan vastasin hymyllä. He alkoivat nauramaan. Ja alkoi puristelee niitä.treffit