Saatoin Katsoa Nyt Tuota Jumalaista Kullia Estoitta Ja Kuvitella Miten Ottaisin Sen Käteeni, Suuhuni.

Se oli kunnon orin lasti.Puristin huuliani tuota terskaa vasten välillä lujasti ja samalla liikuttelin sitä edestakaisin. Saatoin katsoa nyt tuota jumalaista kullia estoitta ja kuvitella miten ottaisin sen käteeni, suuhuni. Sitten mies kävi ylälauteelle pitkäkseen.

Pesuhuoneessa odotin vuoroani niin kauan suihkun alla että hän menee ensin saunaan. Tulin nopeasti. Ei sitä voinut olla näkemättäkään, mies kun oli muutenkin estoton ja tuntui suorastaan pitävän huolen siitä, että minun näköyhteyteni hänen kyrpäänsä säilyi koko ajan.

treffit

National approaches to such collective screenings of women's films, however, remain comparatively rare. Among the films to be presented are two mid-length documentaries from 2013, both taking remarkably individual approaches to ostensibly dull subject matter.

Lähteet... http://www.cineoutsider.com/news/stories/13/09/130902.html

Villen fantasia

Ei ehkä professional-laatua, mutta täytti mielikuvan tarpeet. Vaikka mä itekkin oon luonteeltani oikeissa olosuhteissa tuhma, Markoon verrattuna multa puuttui jotain mitä Ville oli kaivannut. Ville hymyili ja vastasi Et.

Oveen koputettiin tasan 21. Marko Seksiseuraa Internetistä Ilmaiseksi! kaivoi nahkahousuistaan ison, noin 20- senttisen kyrvän jota se tunki Villeen seuraavan puolen tunnin ajan.. Taputin sitä kevyesti hoikan pyöreelle pakaralle ja kuiskasin korvaan showtime samalla purasten korvalehdestä. Villellä oli yksi mies kokematta ja sitä odotettiin. Ville vastasi, sun lisäks voi olla jotain muitakin kundeja jotka on noin mun ikäsiä, mutta muuten ei väliä... kunhan, et miehiä ois monta. Muhun se luotti ja sen takia olin virallisena valvojana kun Ville on ihmemaassa. Villen fantasia oli niin tarkka ja ajoitettu, että sitä miettien oli varmaan runkattu muutamat kerrat.

Ilta jolloin kaiken oli tarkoitus tapahtua alkoi mun luota. Ohjasin Villen imemään ensiksi Jyrkiä. Puolen tunnin käytön jälkeen Villen kaunis pylly punotti. Kaikkien katseet osuivat Jesseen.

Opiskelijaelämää - osa 4Jussi nousi taas suutelemaan kaulaani päästäen minut samalla nostamaan häneltä paitaa pois. Jussi nosti minut kainaloista ylös ja auttoi housut pois jalastani. Siirryin takaisin suutelemaan hänen vatsaansa, samalla alkaen avata farkkujen nappeja. Hän suorastaan heitti minut sängylle makaamaan ja kohta hän oli jo valuttamassa liukkaria - hieroen kokoajan kovana seisovaa kaluani. Vihdoin hengityksen tasaannuttua Jussi kuiskasi: "Otetaan illalla vielä uudestaan - ja vielä rauhallisemmin!"

Jussi painautui lähemmäs antamaan suudelman. Jussi laskeutui makaamaan päälleni antaen vapaan pääsyn hyväilemään hänen hoikkaa vartaloaan.Käännyin Jussin päälle, antaen vartaloni hyväillä häntä kauttaaltaan. ja iski silmää. Loppumatka menikin melko haipakkaan tahtiin kevyen innostuksen saattelemana.Jussi näykki nänniäni hänen käsiensä seilatessa kyljilläni ja selälläni.

Käteni löysivät tiensä Parinvaihto, Kimppakiva Ja Orgiat - Uusia Kokemuksia Parisuhteeseen taas Jussin kalulle. Suutelin Jussin kaulaa vartaloidemme hieroessa toisiaan.

Jussi kääntyi polvilleen takamus pystyssä.

treffit