Vaikka Oikeastaan Toivoisin Mieheni Näkevän Meidät, Tulevan Mukaan, Toiseksi.

Saisin kaiken maisteltavaksi, lopulta.


Hän käy ensin katsomassa mieheni perään. Vaikka oikeastaan toivoisin mieheni näkevän meidät, tulevan mukaan, toiseksi.

Pitäisin molemmat kovat kullit kovana, ihanan tanakoina, paksuina ja maistuvina. Että todella meni töihin, saamme sitten olla toistemme kanssa, rauhassa. Tahtoisin, niin tahtoisin, kahden miehen rakastelevan kanssani. Ja voisin ja osaisin ottaa toisen takaa pyllyyn ja toisen, mieheni, suuhun. Hän olisi kolmas. Olemme juuri rakastelleet, en käy edes pesulla. Toisen katsellessa, valmiina tulemaan minuun. Odotan hänen lähtöään ja ... kohta, hetken päästä Hän tulee.seuranhaku

Lähteet: http://www.kotipetripaavola.com/oikeustaisteludeittisivusto.html

Tunsin kuinka pakarani levitettiin ja kova terska painui vasten reikääni, kova työntö ja terska liukui sulkijalihaksen ohi suoleeni. mies kysyi ja samassa ensimmäinen isku läjähti paljaille pakaroilleni. Painuin suoraa päätä huoneeseeni ja riisuin vaatteeni. Haistoin ihollani miesten kiimaisen, hikisen tuoksun ja heidän virtsansa, suussani maistui sperma ja nuolin suupieliäni saadakseni lisää, vetelin kaluani hitaasti nauttien ja yllättäen laukesin rajummin kuin pitkään aikaan roiskien ennätysmäisen lastin spermaa päälleni. Kasvoni olivat varmaan yhtä punaiset häpeästä, kuin mitä perseeni vyöniskuista.

”So, you are a little faggot?” Mies murahteli tyytyväisenä ja painoi kalunsa juurta myöden sisään rajulla työnnöllä, karvainen lantio painui kiinni pakaroihini. Olin viettänyt illan läheisessä ostoskeskuksessa notkuen Gay-baareissa, vaaleat hiukseni, poikamainen ulkonäköni ja 25-vuotiaan uimarin jäntevä vartalo takasivat sen, että sain halutessani aina mieleistäni seuraa."lupaan" hän nyyhkyttää hiljaa. "noniin aika peseytyä" sanon ja käsken molempien seurata pesuhuoneeseen kontaten. Sen jälkeen katson siskoani ja hän on edelleen samassa asennossa. Ja niin he tulevat pesuhuoneeseen, joka on melko iso.

Kun olen tehnyt tätä siskolleni jonkun aikaa arvaan hänen kiihottuvan päätellen hänen hengityksestään.

Samalla jääpaloista sulanut vesi valuu hänen perseestään. Levitän jälleen häpyhuulia ja suihkutan kylmällä sisään. kysyn. Sitten otan paksua hamppuköyttä ja pujotan sen hänen jalkojensa välistä ja sidon päät kattoon niin että naru on melko kireällä hänen jalkojensa välissä. Otan tulppaanit pois hänen perseestään. Haen vielä kukkamaljakosta pari tulppaania ja työnnän ne siskoni pystyssä olevaan perseeseen. Levitän aukkoa äärimmilleen ja työnnän sormeni ja pienen palan saippuaa sisään ja hieron sitäkin siellä jonkun aikaa kunnes hänkin saa vihdoin orkut.

On ihana näky kun saippua liukuu kiinteiden rintojen alta. Annan hänen maata siinä hetken ja sanon sitten "nuoleppas nuo pois tuosta" ja osoitan muutamaa vesipisaraa maassa jotka ovat sulaneista jääpaloista.